Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım hiç iş yapmak istemiyor. İnadına da işler üst üste geliyor. Kalbim küt küt küt başladı yine sanki içimde bir his kötü bir şey olmuş ya da olacak kalbim yerinden çıkıyor Öfff
Heh benzer şeyler yaşıyorm bnde bu aralar . Hayırlısı olsun inşallah

Canım hiç iş yapmak istemiyor. İnadına da işler üst üste geliyor. Kalbim küt küt küt başladı yine sanki içimde bir his kötü bir şey olmuş ya da olacak kalbim yerinden çıkıyor Öfff
Allahım kalbine ferahlık versin canım.Evde bakara suresini aç lütfen bak gör çok iyi gelecek. İnşirahta oku bol bol

Canım ya bi değişiklik mi yapsan devamlı evde misin birkaç gün dışarda takılsan ya da sevdiğin birilerinde vakit geçirsen ( kardeşin, annen) nasıl olur ?
Ay geçen ben bi bu kadar toplayıp kayınvalideme verdim köyün camisine koysun diye ev için 4-5 tane ayırdım yeter
Yeni halı tüyünün kesmenin yoları var mı
Yıkansa bir iki defa gelmiyor öyle de ben fırça başlığı kullanıyorum süpürürken 5 yıllık halıların tüyünü hala bitiremedim

Ucundaki yeri temizlemeye çalıştım ben çok tozlu diye
Haznesi aciliyor ama kapanmıyor
Süpürme aparatını, hortumu, borusunu, haznesini, hepafiltresini hep yıkıyorum ben. Sökmeye gerek yok o ucu yıkasanda çıkıyor içindekiler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…