Ayıptır söylemesi kv benim iş yapmamı pratikliğimi pek takdir ederSende insaf et hepsi birden olup kadının kalbine indirme
Dur bakayım hangi konuKIzlar bugün ne oldubdv de bir konu vardı negoyu korkuttular sen temiz titiz atılgansın gelinin uyuşuk pasaklı olur diye şuan kesin Nego nun tansiyon düştü koltuğa yığıldı gelemiyor ahahahhahahah
Ayıptır söylemesi kv benim iş yapmama pratikliğimi pek takdir eder
Aman o işin şakası kv beğense ne beğenmese ne benim nasıl huzurlu olduğum önemli:)Benimki benden ümidini kesmiş
Ama bak zevkime çok güvenir onu biliyorum ne alınırsa alınsın benim onayımı bekler
Alt beynimiz çöplükAman o işin şakası kv beğense ne beğenmese ne benim nasıl huzurlu olduğum önemli:)
Heh benzer şeyler yaşıyorm bnde bu aralar . Hayırlısı olsun inşallahCanım hiç iş yapmak istemiyor. İnadına da işler üst üste geliyor. Kalbim küt küt küt başladı yine sanki içimde bir his kötü bir şey olmuş ya da olacak kalbim yerinden çıkıyor Öfff
Süpürgemi geçen gün detaylı şekilde temizlemiştim.26 ekim ödevi
Çamaşır, çorap çekmecesi düzenlemek
Süpürge temizlemek
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
I ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
@kaybolmak
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
Allahım kalbine ferahlık versin canım.Evde bakara suresini aç lütfen bak gör çok iyi gelecek.Canım hiç iş yapmak istemiyor. İnadına da işler üst üste geliyor. Kalbim küt küt küt başladı yine sanki içimde bir his kötü bir şey olmuş ya da olacak kalbim yerinden çıkıyor Öfff
Ayyy ben bu reklama bayılırdım o zaman işlemişler beynime
Benim hepsi aşüreAltı üstü karıştırma dur
Canım ya bi değişiklik mi yapsan devamlı evde misin birkaç gün dışarda takılsan ya da sevdiğin birilerinde vakit geçirsen ( kardeşin, annen) nasıl olur ?Canım hiç iş yapmak istemiyor. İnadına da işler üst üste geliyor. Kalbim küt küt küt başladı yine sanki içimde bir his kötü bir şey olmuş ya da olacak kalbim yerinden çıkıyor Öfff
Ay geçen ben bi bu kadar toplayıp kayınvalideme verdim köyün camisine koysun diye ev için 4-5 tane ayırdım yeter
Yıkansa bir iki defa gelmiyor öyle de ben fırça başlığı kullanıyorum süpürürken 5 yıllık halıların tüyünü hala bitiremedimYeni halı tüyünün kesmenin yoları var mı
Yok maalesef bol bol fırçala ama bir sene sürüyorYeni halı tüyünün kesmenin yoları var mı
ben sermeden yıkattım, yine de çıkıyor canım. Robot süpürge gün aşırı çalışıyor.Yeni halı tüyünün kesmenin yoları var mı
Süpürme aparatını, hortumu, borusunu, haznesini, hepafiltresini hep yıkıyorum ben. Sökmeye gerek yok o ucu yıkasanda çıkıyor içindekiler.Ucundaki yeri temizlemeye çalıştım ben çok tozlu diye
Haznesi aciliyor ama kapanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?