Ağlattın puhEvet sıra bana gelmiş bile
Bonus ciğerimin köşesi bu şarkı senin için.
Ve kendimle ilgili bir bilgi vereyim şiir yazamam şimdi domdom yeteneksizimHep sevdiklerimi kaybetmekten korktum bende herkes gibi. Geceleri nefes alıp almadıklarını kontrol ederim sürekli. Eşim delirecek bir gün Bazen hareket hissetmezsem bilerek gürültü yaparım. Annem çok kızardı çocukken bu yüzden de döverdi hatta ama asla benim niyetimi öğrenemedi zalım kadın. Babam vefat ettiğinde 18 yaşındaydım hastane de alkışlamışım 30 sn kadar uyansın diye millet delirdiğimi sanmış.
Hemen yeni ödev kitleyeyimSüpürge temizlemeyi aliyorm dicektim ama aaa o da ne, ödevi sabah yapmisim zaten ben
Benim 21 ekimdi deAaa benim sıram geçti mi acaba ben de unuttumSon birkaç hafta dağıldım çokkk
Yemin ederim gülmekten tükrüğüm boğazımda kaldı
Benim 21 ekimdi de
İkinizin de totoya elvedaAaa benim sıram geçti mi acaba ben de unuttumSon birkaç hafta dağıldım çokkk
Neden kaçıyor acabaaa beni de ütüleyecek bu kadın diye olmasınBenim Herüf bırak yapmayı masayı görünce kaçıyor
Anooooo negomuzun içinden cenevar çıkacakHiç de bile temizliğimi yaptım çorbamı içiyorum
Kaynana Semranın askeriyim bundan sonra
Nasıl yani haznesi açılmıyor mu?Dun düzenlemiştir çorap cekmecesini artık odevleri önceden tahmin ediyorum
Süpürge nasıl temizlenecek bir defa açmaya çalıştım başaramadım
İyi düşün iyi olsun, inşirah oku kendine hadi kış kış de kötü hislereCanım hiç iş yapmak istemiyor. İnadına da işler üst üste geliyor. Kalbim küt küt küt başladı yine sanki içimde bir his kötü bir şey olmuş ya da olacak kalbim yerinden çıkıyor Öfff
silahım dümdüz ederim buharım ve benNeden kaçıyor acabaaa beni de ütüleyecek bu kadın diye olmasın
Kolun ağrımasın sonraSelam kızlar,
Nego ödevin süpürge temizleme kısmını almaya utanırım asıl evin süpürülmesi lazımken:) Ben bugün yavaş yavaş evimi süpüreyim sonra temizlerim
Yoooo ben her daim balerina gibiyimBu hafta hepimiz de ölü toprağı var bonbon
Ay zaten ağrıyor negom biraz daha ağrısınKolun ağrımasın sonra
Seni kastedecek kadar kendimi unutmadım negoooooYoooo ben her daim balerina gibiyim
Yoo dostum kaynanam bana on basar süper temiz düzenli kadındır, her gün üşenmez dolap içlerini düzeltir. Eltimin biri tam tersi yalnızBen de ona inanırım çünkü yakın birlerinin başından böyle bir şey geldiinsan istemediği şeyle sınanırmış
görünce hep akılama gelir
temiz kişiler pasaklı gelinle
pasaklı kişilerde temiz geline
bu iki örneği gördüm demeki neymiş pasaklı oluyoruzsırf çoçuğumu düşündüğüm için yanı
Sende insaf et hepsi birden olup kadının kalbine indirmeYoo dostum kaynanam bana on basar süper temiz düzenli kadındır, her gün üşenmez dolap içlerini düzeltir. Eltimin biri tam tersi yalnız
Dimi dimi benim saf kalbimi kandırdılar
Bir evlat kolay yetişmiyormuş cesiga üzgünüm kaynanalık boşa değilmişAnooooo negomuzun içinden cenevar çıkacak
O zaman bundan sonra bütün şarkılar övgüler banaSeni kastedecek kadar kendimi unutmadım negoooooben biz garibanlardan bahsediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?