Bende bunalıma giriyom bazen. Sonra düşünüyorum eşya yerine gelir, halı koltuk yine alınır onların çocukluğu yerine gelmezTeoride söylüyorum da pratiğe dökemiyorum.
Allah yardımcın olsun. Ben iki taneyle başa çıkamıyorum
Keşke ben de çocuktur deyip geçebilsem.
3 mu massallahhhhhhhh size Allah acılarını göstermesin inşallah bende iki taneyle baş edemiyorum ne güzel saolun u toplamıştım mutfağa gidip geldim salon savaş alanına dönmüş nasıl kısa sürede bu kadar hızlı dagitabiliyor lar anlamıyorum. Bugün okula geç kalmışım hemen ödevimi yapıyım :)Bende bunalıma giriyom bazen. Sonra düşünüyorum eşya yerine gelir, halı koltuk yine alınır onların çocukluğu yerine gelmez
Estağfurullah canım olur mu hiç öyle şey asla. Benim malum mesele yüzünden ruh halim hiç iyi değil bu ara herkesten her şeyden kaçar oldum sadece ondan artık temizliği bile gözüm görmüyorCanım yapabileceğimiz bir şey varsa söylekıracak bir şey mi yazdık farketmeden
21 Kasım Ödevi
Mutfak çekmecelerini düzenlemek
Koltukların girintili yerlerini süpürmek
Manevi ödev : Empati yapalım bugün bolca
@malii
@Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Casper25
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
terliksuu
@Delft
@Efser
@BUSR4
@Numanayse
@Kmsl Hnd
@Dilos06
@Nur1835
@_Marla_
@Frytiop
@blue-34
mavitosbik07
@SchonerDuft
@HedefeDogru
D e f n e
ByNkoaLa
Bugün neler yaptım
Çok bir şey yapmadım zaten ev temiz
Su kesildi bulaşık kaldı gelince yapıcam
Yatakları düzelttim
Kahvaltı hazırladım
Evi süpürdüm
Çamaşır makinesini açtım
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim
Kahvaltı sofrasını topladım
Çocukların ödeviyle ilgileniyorum şimdi
Ödev tamamNego . Ama kendimi çok depresif hissettim nedense. Topladığım süpürdüğüm yer 5 dakika sonra aynı oluyor. Sabah 8 de oturma odasını süpürmüştüm ama kızım kalemini açmış dökmüş
Oyuncaklar her yerde. Yaptığım boşa gidiyor diye sinirim bozuldu. kendimi yetersiz hissettim. Çocuklara öfkelendim durduk yere, evi dağıtıyorlar diye.
Lütfen bana bir şeyler söyleyin
Düzenli olmayı psikolojim kaldırmıyor. Yani düzelttikten sonra dağılmasını demek istedim.
Canım kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap, sadece temizlik için değil sohbet için de gelebilirsin, istediğin zaman yaz. Bizim yapabileceğimiz bir şey varsa da söyleEstağfurullah canım olur mu hiç öyle şey asla. Benim malum mesele yüzünden ruh halim hiç iyi değil bu ara herkesten her şeyden kaçar oldum sadece ondan artık temizliği bile gözüm görmüyor
Bende misafir gidince yaparımHooooofffff yine evi süpürmüş bu kız, otur bir tatil yap, sonra biz çok göze batıyoruz. Bu akşam misafirim var yüzeysel düzelttim heryeri, yalandan süpürdüm toz aldım, yarin tam yaparım, nasıl olsa heryer kırıntı olacakMisafirden sonra ev temizleyen bir ben varım sanırım
Estağfurullah canım olur mu hiç öyle şey asla. Benim malum mesele yüzünden ruh halim hiç iyi değil bu ara herkesten her şeyden kaçar oldum sadece ondan artık temizliği bile gözüm görmüyor
Canım kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap, sadece temizlik için değil sohbet için de gelebilirsin, istediğin zaman yaz. Bizim yapabileceğimiz bir şey varsa da söyle ❤
Bende misafir gidince yaparım
Beni bu hale toplumun baskısı eşimin baskısı getirdi. Kari dediğin ile başlayan şu meşhur cümleler...Bende bunalıma giriyom bazen. Sonra düşünüyorum eşya yerine gelir, halı koltuk yine alınır onların çocukluğu yerine gelmez
Benim eşim biraz cinsti. Toplanmamış bir yer görse " olur insanlık hali " derdi ama surat ifadesini görsen benim psikolojimi bozdu. 8 yıllık evliyim şimdi şimdi bıraktı o huyunu ama ben hala o psikolojideyim.Rahat ol kuzum, sen temizlemişsin, cocuklar da doğaları gereği yapıyorlar birseyler. Kalem açmış kuzu iste, döküleni alıp ativerKendini üzmüşsün, kuzuyu üzmüşsün, kendin tekrar üzülmüşsün. Akışına bırak
Buzdolabını temizledim, pazar malzemelerini yerlestirdim.Nerdesiniz hu hu
Canım derken
Benim eşimde öyleydi canım ya seni çok iyi anlıyorum. Şimdi bir tane söylese bin tane işittiği için pampik gibi bir adam olduBeni bu hale toplumun baskısı eşimin baskısı getirdi. Kari dediğin ile başlayan şu meşhur cümleler...
Normalde hiçbir şey takmayan ben takıntı derecesi her şeyi takmaya başladım.
O canım,sen canımın içiCanım derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?