Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teoride söylüyorum da pratiğe dökemiyorum.

Allah yardımcın olsun. Ben iki taneyle başa çıkamıyorum
Keşke ben de çocuktur deyip geçebilsem.
Bende bunalıma giriyom bazen. Sonra düşünüyorum eşya yerine gelir, halı koltuk yine alınır onların çocukluğu yerine gelmez

Bende bunalıma giriyom bazen. Sonra düşünüyorum eşya yerine gelir, halı koltuk yine alınır onların çocukluğu yerine gelmez
3 mu massallahhhhhhhh size Allah acılarını göstermesin inşallah bende iki taneyle baş edemiyorum ne güzel saolun u toplamıştım mutfağa gidip geldim salon savaş alanına dönmüş nasıl kısa sürede bu kadar hızlı dagitabiliyor lar anlamıyorum. Bugün okula geç kalmışım hemen ödevimi yapıyım :)

Canım yapabileceğimiz bir şey varsa söyle kıracak bir şey mi yazdık farketmeden
Estağfurullah canım olur mu hiç öyle şey asla. Benim malum mesele yüzünden ruh halim hiç iyi değil bu ara herkesten her şeyden kaçar oldum sadece ondan artık temizliği bile gözüm görmüyor

Çık iyiymiş ihtiyacım vardı bu ödeve ama, bugün kolumu kaldıramıyorum Hamlamis heryerim

Hooooofffff yine evi süpürmüş bu kız, otur bir tatil yap, sonra biz çok göze batıyoruz. Bu akşam misafirim var yüzeysel düzelttim heryeri, yalandan süpürdüm toz aldım, yarin tam yaparım, nasıl olsa heryer kırıntı olacak Misafirden sonra ev temizleyen bir ben varım sanırım

Rahat ol kuzum, sen temizlemişsin, cocuklar da doğaları gereği yapıyorlar birseyler. Kalem açmış kuzu iste, döküleni alıp ativer Kendini üzmüşsün, kuzuyu üzmüşsün, kendin tekrar üzülmüşsün. Akışına bırak

Estağfurullah canım olur mu hiç öyle şey asla. Benim malum mesele yüzünden ruh halim hiç iyi değil bu ara herkesten her şeyden kaçar oldum sadece ondan artık temizliği bile gözüm görmüyor
Canım kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap, sadece temizlik için değil sohbet için de gelebilirsin, istediğin zaman yaz. Bizim yapabileceğimiz bir şey varsa da söyle
Bende misafir gidince yaparım

Ben bir önceki gönderine kahkaha koydum bilmeden, sıkıntın varmış kusura bakma canim, yanlış anlama lütfen. Umarım geçer tez vakitte.

Canım kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap, sadece temizlik için değil sohbet için de gelebilirsin, istediğin zaman yaz. Bizim yapabileceğimiz bir şey varsa da söyle ❤

Bende misafir gidince yaparım

Ohhh iyi bari, çift temizliği kaldırmıyor bünye

Beni bu hale toplumun baskısı eşimin baskısı getirdi. Kari dediğin ile başlayan şu meşhur cümleler...
Normalde hiçbir şey takmayan ben takıntı derecesi her şeyi takmaya başladım.

Benim eşim biraz cinsti. Toplanmamış bir yer görse " olur insanlık hali " derdi ama surat ifadesini görsen benim psikolojimi bozdu. 8 yıllık evliyim şimdi şimdi bıraktı o huyunu ama ben hala o psikolojideyim.

Beni bu hale toplumun baskısı eşimin baskısı getirdi. Kari dediğin ile başlayan şu meşhur cümleler...
Normalde hiçbir şey takmayan ben takıntı derecesi her şeyi takmaya başladım.
Benim eşimde öyleydi canım ya seni çok iyi anlıyorum. Şimdi bir tane söylese bin tane işittiği için pampik gibi bir adam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…