Düzenli Evimiz & Hayatımız

Buzdolabını temizledim, pazar malzemelerini yerlestirdim.
Yemek yapıyordum.

Bu arada şekil yapmışsın negohatun
Ne şekli canım
Hatırlı akşamlar herkese
Annemde olunca pek iş yapmadım malum. Anca yatakları ve ara ara etrafı topladım.
Ödevi yapcaktım ama baya düzenliydi ellemedim Nego eve geçince söz hepsini yapıcam
Tamam tamam olur
Benim eşimde öyleydi canım ya seni çok iyi anlıyorum. Şimdi bir tane söylese bin tane işittiği için pampik gibi bir adam oldu
Ayneeeen kendileri yapsın o zaman
Ödevi annemn evinde tamamladım
Supurgesini tuttum
Kendisi öğleden sonra gezmeye gitti
Yemeğini yaptm
Yedik içtik toparladim smdi kahve yaptım kendime :)
Eline sağlık hayırlı evlat
Efo benim canım bikere
Yapcak bişey yok benim de canım
Kavga etmeyin herkese yeterim

Wayy etikette ortalara denk geliyorum artik en kisa zamanda gorevimi basariyla icra edecegimden supheniz olmasin

Hayirli aksamlar ,merhabaa
Yeni evime geldim,ameliyatim basarili gecti sukur..moralim yerinde sadece agrilarim var ,bi surude ilacim var..annem geldi bana ve cocuklarima bakiyo,yakinda iyi olurum , kosusturmacaya kaldigimiz yerden devam ederim

Benim eşim biraz cinsti. Toplanmamış bir yer görse " olur insanlık hali " derdi ama surat ifadesini görsen benim psikolojimi bozdu. 8 yıllık evliyim şimdi şimdi bıraktı o huyunu ama ben hala o psikolojideyim.

Kıyamam sana. En baştan mükemmeliyetçi yetiştiriliyoruz ya, evlenince de ayni sistem devam edince, e erkek de baştan gördüğü düzen devam etsin istiyor. Biraz da biz yapıyoruz yanı. Sen istediğin gibi topla evini, sonra bırak akışına, yasa kuzularının güzelliklerini Eşinin de çok kasına gözüne bakma

Çok mu özledin
Bi hafta sonra isyanlara başlarsın

Yani onun vermesini özlemişim ben kaytarırım yine
Sizi var ya, kaytarın da göreyim
Canım çok şükür iyi geçmesine çok sevindim, ağrıların da dinsin bir an önce inşaallah

Çok sevindim canım
Tez zamanda ayağa kalkarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…