Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben utanıyorum artık demeye valla bende hastalanıyorum
Ağlıycam ciddi ciddi gece boğaz acısı geniz yanmasıyla uyandım nasıl lenn dedim aferin içtim başıma bere geçirdim. Şimdi genzimde yanma var. Dün kızartma yaparken camı açtım İnşallah üşütmedendir.
Büyük geçen haftanın yarısı yine öksürdü göndermedim küçük pazartesi karnım ağrıyor dedi haahh ishal salgını da girsin eve ohh ohh dedim şükür değilmiş
Yıllar önce metin uca sabah haberi sunardı şimdi olsa izlemem gerçi neyse konu bu değil orada bir teyze röportajda delürücüüüm buağalım geçiriyrum çare yok demişti hah o moddayım

Negoooo çol çocuk sahibi gadınsın şunların üstüne ben dert yanmaya utanırım ama benim de yanıyor boğazlar negoooooo

Nego bizim yüzümüz ne zaman gülecek megooooo. ???

Negoooo çol çocuk sahibi gadınsın şunların üstüne ben dert yanmaya utanırım ama benim de yanıyor boğazlar negoooooo

Nego bizim yüzümüz ne zaman gülecek megooooo. ???
Ne olacak bu halimiz jesss bence çok yiyoruz ondan,diyet mi yapsak
Utanma utanma çocuk olmayınca hasta olmak yasak değil ya

Negoooo kurşun döktürelim diyeceğim de mermi yetmez bize

Diyet mi hem hastayım hem kursağımdan kesip öleyim öyle mi nego
Kurşun dökme deme geçenlerde biri özel mesaj atıp kurşun dökmeyi sordu bana. Dedim ömrümde yaptırmadım hurafe inanmam bile geyik yapmışımdır kesin
Şimdi yine soran olur
Sağlıklı yiyeylim işte ıvır zıvır yemeyelim
Der şimdi kahvaltı üstüne ikram yiyen Nego

Nego varya bilirkişi gibi hatunsun ülen herşeyi bilir bu kadın diye onu bile danışıyor millet bakyaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…