Canım dikkat et eğer uzarsa test yaptır sendeBugün daha iyiyim galiba. Dün gündüz de iyiydim akşam kötü oldum yine.
Geçmezse yaptırırım zaten. Dün aile hekimine gittim grip olduğumu söylediği teste gideyim mi diye sordum gerek yok değilsin dediCanım dikkat et eğer uzarsa test yaptır sende
Bana da öyle dediGeçmezse yaptırırım zaten. Dün aile hekimine gittim grip olduğumu söylediği teste gideyim mi diye sordum gerek yok değilsin dedi
Hadi ya. Bi yarın falan da bakayım da yaptırayım olmazsa. Ama koku falan alıyorumBana da öyle dedi
Ben bunu da anlamıyorum işteGeçmezse yaptırırım zaten. Dün aile hekimine gittim grip olduğumu söylediği teste gideyim mi diye sordum gerek yok değilsin dedi
Dinleniyorum evden de çıkmıyorum zaten her ihtimale karşı. Hatta çocuğu tekrar hasta etmeyelim diye maske bile takıyorum evin içindeBen bunu da anlamıyorum işte
Nerden bileceksin başkasına bulaş olursa diye madem öyle biz 1 bucuk sene boşa içerde kaldık sürü bağışıklığı yapsalarda o zaman tövbe tövbe
Bol bol dinlen sen kuzum dikkat et kendine
Aynen vallaBirde semtomlar sürekli değişiyor
Biri burun akıyor diyor
Diğeri akmıyor diyor
Başkası göğüsüne öküz otuyor diyor
Ne karekdersiz bir vürüs çıktı
Bizde şaşırdık yok olduk olmadık bilmiyoruz
İyisini yapıyorsun önemli olan sağlığın inşallah değilsindir.Dinleniyorum evden de çıkmıyorum zaten her ihtimale karşı. Hatta çocuğu tekrar hasta etmeyelim diye maske bile takıyorum evin içinde
Çekimdaşımbugün halim vaktim daha iyi. kac gündür sadece mutfak sildim detayli girmek lazim. ödevi de akşamdan yaptım malum olmuş
uyuya kalka parca parça iş yaptım.
kahvaltı hazırladım topladım temizledim
buzdolabinin icini üstten sildim düzelttim
camasır makinesini calistirdim
wc yikadim lavobolari ovdum.
katlanacak camasırları kaldırdım
yataklari odalari toplayip havalandirdim
mutfak kapısını sildim
evi süpürdüm sildim
hamur yaptım
balkonlari yikadim
camasir astim
dolap içleri çok dagildi kac gundur bakamadim onu da yarina inşallah. cocuklar sakin oturuyor oglum gelene kadar kitap okumak istiyorum inşaallah
daha yapma dinlen yorma kendiniÇocuk odasını topladık birlikte içine etmişler her yerin.
Komple masa çekmece cifledim sildim odayı süpürdüm halıyı kaldırıp.
Ödev yaptırdım
Havlular yıkanmıştı ütülemeden katladım
Banyoyu temizledim duşkabin falan
Kendim yıkandım yüzümü gözümü temizledim insan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?