Napalım negooooo zaten hastalıktan götümüz yer görmüyor bari gülelimSabah sabah ne güldüm haaaa
Saklarız kız öyle demeBizim çocuklar süpürgenin üstüne oturur haşat eder boşver
Anam tam benlik neymiş oDün oda parfümü bakıyordum şu kendi kendine fıslayanlsr var ya olmuş 80 lira. Ucuzunu ararken Elektirikli tüm evi kokutan bişi buldum hemen aldım. Bakalım evi kokutacak mı çok heyecanlıyım
Tek sorsam neyse başganım, yaptım daTeyoya da ödev sordurdum ya vay bee duygulandım
Bu nego pahalı ama bende aldıktan sonra pişman oldumAnam tam benlik neymiş o
Sen kullan memnun kalırsan aldırayımBu nego pahalı ama bende aldıktan sonra pişman oldumsonra dedim fıs fıs masrafı olacak onlarda pahalı böyle böyle teskin ediyorum kendimi
Discover Sihirli Küre Hava Temizleme Makinesi Işıksız + 1 Adet Hermoso Solüsyonu - Fiyatı, Yorumları
Discover Sihirli Küre Hava Temizleme Makinesi Işıksız + 1 Adet Hermoso Solüsyonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Geçmiş olsun canımKahvaltı soframı kaldırayım battaniyemi alıp tv izliycem yapmıyorum bugün süpürge falan
Bugün daha iyiyim galiba. Dün gündüz de iyiydim akşam kötü oldum yine.Sen nasıl oldun
Ben hala eski uygulama ile giriyorum zaten. Onu denedim oldu. Eski uygulama devamkeC Capanin Gururu Teyom bu kk ana ekrana taşıma tanıtımı değl mi?
Biz eskiden App store den indirmiştik o uygulama güzeldi
eski uygulama yok ki App store ismi bilen çıkmıyorBen hala eski uygulama ile giriyorum zaten. Onu denedim oldu. Eski uygulama devamke
He bende yüklü diyeeski uygulama yok ki App store ismi bilen çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?