Sende bi test versen?
Yavrular ben geçen ay ki Ağrı’da test vermiştim. Bu ay da gerek yok dedi geçen gün gittim. Ama yine de ısrar edeyim bakalım Cumartesi bi tekrar edeyim.İyi gelmiyor diye bırakma. Aklına geldikçe kaşıkla. Şifa bulursun inşallah. Bir de bonusun dediği gibi bi testte ver.
Bana da gerek yok dediler kimseyi dinlemeYavrular ben geçen ay ki Ağrı’da test vermiştim. Bu ay da gerek yok dedi geçen gün gittim. Ama yine de ısrar edeyim bakalım Cumartesi bi tekrar edeyim.
Gideceğim eşim de sen gibi dedi. Bakma sen şunlara gideriz Cumartesi. Bakalım hayırlısıBana da gerek yok dediler kimseyi dinleme
Sağolasın canımmm
ne oldi kız?
Çok şükür bugünde yine saçma sapan bir şey okudumne oldi kız?
romanin ilk sayfasindayim sandimÇok şükür bugünde yine saçma sapan bir şey okudum
Birinin babannesi yok kadın erkeği mutlu etmek (edebim musade etmedi anlayın )zorunda olduğumuzu yazmış yoksa gidermiş
Oyyyy şişdük haaa
Editöre deneme yazısı yollamış mubarekromanin ilk sayfasindayim sandim
Canım benim olaki pozitifsen ilaca hemen başlarsınGideceğim eşim de sen gibi dedi. Bakma sen şunlara gideriz Cumartesi. Bakalım hayırlısı
Öğleden sonra evdeyim resmi tatil28 ekim ödevi
Mutfak dolaplarının alt kısımlarını dıştan silmek. Dileyen komple silebilir.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
I ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
Sağolasın çiçeğimm
Tamam bonbonum randevu da aldık şimdi. Gidiyoruz Cumartesi sabahı inşallah.Canım benim olaki pozitifsen ilaca hemen başlarsın
Cumartesi geç yazıcaktım o mesajaTamam bonbonum randevu da aldık şimdi. Gidiyoruz Cumartesi sabahı inşallah.
Bugün mü gidelimCumartesi geç yazıcaktım o mesaja
ona ben de çözüm bulamadım. suyun kirliliginden diyorlar ama yok sadece renklilerde koku var beyazlar ve nevresimler mis gibi kokuyor.Geldi servis kireç filtresi taktı bide makina 6 aylık temizliğini yapmıştı onların ürünüyle. Ve şükür 40 derecede yıkayınca artık leke çok olmuyor.
Ama siyah pamuklu giysiler de koku olma mevzusu hala devam ediyor. Gerçekten bıktım 2 yıllık makina ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?