golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
İyiyim çok şükürSağol gölgecim iyiyim sen nasıl oldun?
Şükür hadi şansın burda güldü sana.Yüzde yüz değil ama 70 geldi şükür 4-5 günle iyi yırttım çok uzun gelmiyomuş bazılarında
Bende hiç sevmedim aklım orda bence bununla çok uğraştımEn sevmediğim çay sitili
Du bakayım içeyim haber vericem buraya tadı nasılAblamın komşusu yapardı hiç akılma yatmadığı için denemedim
Çaydan soğudumYeni çay demleme stili gördüm alt üst soğuk su koyuyorsun üste çayı da ekliyorsun sonra alt kaynadıkça üstte ısınıp demleniyormuş bayatlamıyormuş. Denemedim denemez olaydım. Bayatlamaz tabi üst ısınmadı bile
Bilmiyorum ya alerjim mi var acaba diyorum, böyle sık sık burun akması normal değil.Nego Nasıl oldun gülo?
Doğum günü kutlu olsun, sağlıklı nice güzel yaşları olsunPazartesi hepsinin kapaklarını iç dış sildim.
Dün mutfak penceresini sildim.
Evi komple süpürüp sildim.
Çamaşırla uğraştım baya.
Bugün WC leri lavaboları yıkayacağım.
Oğlumun doğumgünü bugün.hazırlık yapacağım
Benimde 5 gün sürdü. Kötü koku alma kaldı işte, her şey fazla pis kokuyor.Yüzde yüz değil ama 70 geldi şükür 4-5 günle iyi yırttım çok uzun gelmiyomuş bazılarında
Alerji ilaçları etkili baya denemeden bilemezsin kuzum. Ablam öyle ilacı alınca kendimi kaldıramıyorum diyo kullanmıyo çörekotu yağı alıyo her günBilmiyorum ya alerjim mi var acaba diyorum, böyle sık sık burun akması normal değil.
Benimde 5 gün sürdü. Kötü koku alma kaldı işte, her şey fazla pis kokuyor.
Ya biliyorum çocuklara kullanmıştık bir dönem uyku yapıyor.Alerji ilaçları etkili baya denemeden bilemezsin kuzum. Ablam öyle ilacı alınca kendimi kaldıramıyorum diyo kullanmıyo çörekotu yağı alıyo her gün
Bende küçük kıza kullanıcam 1 ay bakalım farkedicek mi açık tenli burun yapısı bile farklı ablasındanYa biliyorum çocuklara kullanmıştık bir dönem uyku yapıyor.
Yıkayabildiğin her şeyi yıka için rahat ederOdanın havasızlığını yeni alıyorum mesela. Tam alamıyorum ama.
Mikrop saçtığını bilmek pis bir his nasıl temizliycem ben her yeri? Üstüme 1 kere örttüğüm battaniye var mesela onuda yıkıycakmıyım
Aldırsam bendeBende küçük kıza kullanıcam 1 ay bakalım farkedicek mi açık tenli burun yapısı bile farklı ablasından
Zyrtec miydi ondan var onu vericem.Aldırsam bende
Negooooo turuncu çok seviyorum ben negooooooooGünaydın
Eki Görüntüle 2941217
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
İçten silmiştim dışını silerim ama28 ekim ödevi
Mutfak dolaplarının alt kısımlarını dıştan silmek. Dileyen komple silebilir.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
Bombon bu ne alerji hapı mı ?Zyrtec miydi ondan var onu vericem.
Ablamın desmontmuydu levmontmuydu
Öyle düşünüp piskolojini bozma temizleye bildiğin yerleri temizle yıkacakları yıka. Vürüs bulduğu ortamda tutunacak insan bulamadığında belli bir süre yaşıyor.Odanın havasızlığını yeni alıyorum mesela. Tam alamıyorum ama.
Mikrop saçtığını bilmek pis bir his nasıl temizliycem ben her yeri? Üstüme 1 kere örttüğüm battaniye var mesela onuda yıkıycakmıyım
Yaşam enercisiNegooooo turuncu çok seviyorum ben negoooooooo
Efoooo enerji kalmadı iliğim kemiğim kurudu efooooooooYaşam enercisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?