Bende geçen de buldum nego ama öksürük içinmişEvde alerji şurubu bulan nego bayram eder
Netten baktım aldırayım diye. Aaa dedim evde vardı bundan nolur tarihi geçmemiş olsun veee geçmemişBende geçen de buldum nego ama öksürük içinmiş
Allerset varmışZyrtec miydi ondan var onu vericem.
Ablamın desmontmuydu levmontmuydu
Allah yüzüne gülmüş işte kullan şifa olsun inşallahhhhhhh etki eder sana iyi gelirNetteb baktım aldırayım diye. Aaa dedim evde vardır bundan nolur tarihi geçmemiş olsun veee geçmemiş
Tam da burun akıntısı için, çocukların birine verilmiştir muhtemelen.
İçtim bakalım alerjik mi değil mi durumum
Teşekkür ediyorlarDoğum günü kutlu olsun, sağlıklı nice güzel yaşları olsun
İnşallah İnşallahAllah yüzüne gülmüş işte kullan şifa olsun inşallahhhhhhh etki eder sana iyi gelir
Benim de genzim yanıyor Boğaz’ım şiş bonbon ama teo gibi sanırım üşüttüm ondan. İnşallah ilerlemez. Bakalım bende bitkisel birşeyler yapmaya çalışıyorum.JES Sen nasıl oldun bebişim?
Daha yeni boğaz geçirdin zaten ne boğazı yaBenim de genzim yanıyor Boğaz’ım şiş bonbon ama teo gibi sanırım üşüttüm ondan. İnşallah ilerlemez. Bakalım bende bitkisel birşeyler yapmaya çalışıyorum.
Bu sabah hazıra kondumEfoooo enerji kalmadı iliğim kemiğim kurudu efoooooooobi kahvaltı yap da gözümüz gönlümüz açılsın gı
Zencefil iyi geliyor. Özellikle taze zencefil daha iyi toparlıyor. Bal limon ve zencefil karıştırıp ye. Ben bu tarifle antibiyotikten kurtuldum. Bi ara devamlı antibiyotik kullanmak zorunda kalırdım boğazlarım için.Benim de genzim yanıyor Boğaz’ım şiş bonbon ama teo gibi sanırım üşüttüm ondan. İnşallah ilerlemez. Bakalım bende bitkisel birşeyler yapmaya çalışıyorum.
Geçmiş olsunBenim de genzim yanıyor Boğaz’ım şiş bonbon ama teo gibi sanırım üşüttüm ondan. İnşallah ilerlemez. Bakalım bende bitkisel birşeyler yapmaya çalışıyorum.
Tekrar etti bonbon valla yıldım artık yaDaha yeni boğaz geçirdin zaten ne boğazı ya
Bizim ki diyor zeytini sana tenekeyle aldık allahtanBu sabah hazıra kondum
Eşim ekmeğe gitmişti kazan simidi sıcak diye simit almış Peynir zeytinle simit kemirdim
Kasede zeytin bittince aklıma sen geliyon
Tamam canım taze de aldırayım rendeler bal limon ile ılıtıp içerim. Zencefil şifa zaten inşallah bana da iyi gelirZencefil iyi geliyor. Özellikle taze zencefil daha iyi toparlıyor. Bal limon ve zencefil karıştırıp ye. Ben bu tarifle antibiyotikten kurtuldum. Bi ara devamlı antibiyotik kullanmak zorunda kalırdım boğazlarım için.
Bizde tenekeyle aldıkta 1 kiloluk olandanBizim ki diyor zeytini sana tenekeyle aldık allahtan
Sende bi test versen?Tekrar etti bonbon valla yıldım artık ya
İyi gelmiyor diye bırakma. Aklına geldikçe kaşıkla. Şifa bulursun inşallah. Bir de bonusun dediği gibi bi testte ver.Tamam canım taze de aldırayım rendeler bal limon ile ılıtıp içerim. Zencefil şifa zaten inşallah bana da iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?