Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende geçen de buldum nego ama öksürük içinmiş
Netten baktım aldırayım diye. Aaa dedim evde vardı bundan nolur tarihi geçmemiş olsun veee geçmemiş
Tam da burun akıntısı için, çocukların birine verilmiştir muhtemelen.
İçtim bakalım alerjik mi değil mi durumum

Allah yüzüne gülmüş işte kullan şifa olsun inşallahhhhhhh etki eder sana iyi gelir

Benim de genzim yanıyor Boğaz’ım şiş bonbon ama teo gibi sanırım üşüttüm ondan. İnşallah ilerlemez. Bakalım bende bitkisel birşeyler yapmaya çalışıyorum.
Zencefil iyi geliyor. Özellikle taze zencefil daha iyi toparlıyor. Bal limon ve zencefil karıştırıp ye. Ben bu tarifle antibiyotikten kurtuldum. Bi ara devamlı antibiyotik kullanmak zorunda kalırdım boğazlarım için.

Tamam canım taze de aldırayım rendeler bal limon ile ılıtıp içerim. Zencefil şifa zaten inşallah bana da iyi gelir

Tamam canım taze de aldırayım rendeler bal limon ile ılıtıp içerim. Zencefil şifa zaten inşallah bana da iyi gelir
İyi gelmiyor diye bırakma. Aklına geldikçe kaşıkla. Şifa bulursun inşallah. Bir de bonusun dediği gibi bi testte ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…