Sen nasıl oldun kuzum?Bende öyle düşünüyorum
Hahaha evetDaha iyiyiz canım şükür sen nasılsın? Pavırpaf görl mü oldun :)
Geçmiş olsun jess ne oldu anlamadım rahatsızlandiniz negatif mi çıktıSağolasın bonbon. Hiç belirti göstermedi. Bakalım bekliyoruz belirti verecek mi. Belki başlangıcında olduğu için. bi halt anlamadım ben
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Bonbonum ben ona bakıyorum ama canının pek kıymetini bilmez. Şu dk dan sonra ne hissedersen söyle dedim. Kaç gündür başım ağrıyor sana demedim önemsemedim diyor. Boğaz’ı nefes durumu zaten son günlerde iyi değildi.
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 2941766
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
@Efser
İdare ediyorum iyiSen nasıl oldun kuzum?
Çok şükür canım. Eşin de senin gibi hafif atlatır inşAllah.Canlar hepinizden Allah razı olsun. Biraz ağrım var ama benim geçiyor gibi. Ve dediğiniz gibi muhtemelen ben atlatıyorum yani sona geldim bende o yüzden negatif çıktı. Eşim biraz bitkin ona da artık çorba meyve vitamin ilaç bakalım oda atlatır inşallah.
Ben dışarı çıkabiliyor muşum gerçekten. Bu saçmalık ötesi bence ama ben de kendimi aldım karantinaya kapıcıya da haber ettim gelme kapıya diye . Ne ihtiyaç varsa ben alırım dedi sağolsun.
Bakalım dua ediyoruz bol bol. Evde de ikimiziz zaten hiç kımıldamıyoruz valla bi mutfak bi uzanma bi lavabo.
Negom sende mi hastasınİdare ediyorum iyi
Geçmiş olsun ya aşılı olanlar hafif atlatıyor ❤Canlar hepinizden Allah razı olsun. Biraz ağrım var ama benim geçiyor gibi. Ve dediğiniz gibi muhtemelen ben atlatıyorum yani sona geldim bende o yüzden negatif çıktı. Eşim biraz bitkin ona da artık çorba meyve vitamin ilaç bakalım oda atlatır inşallah.
Ben dışarı çıkabiliyor muşum gerçekten. Bu saçmalık ötesi bence ama ben de kendimi aldım karantinaya kapıcıya da haber ettim gelme kapıya diye . Ne ihtiyaç varsa ben alırım dedi sağolsun.
Bakalım dua ediyoruz bol bol. Evde de ikimiziz zaten hiç kımıldamıyoruz valla bi mutfak bi uzanma bi lavabo.
Sendem hastasın geçmiş olsunİdare ediyorum iyi
İyi yapıyorsun canım bence de efor sarfetme ekstra .Canlar hepinizden Allah razı olsun. Biraz ağrım var ama benim geçiyor gibi. Ve dediğiniz gibi muhtemelen ben atlatıyorum yani sona geldim bende o yüzden negatif çıktı. Eşim biraz bitkin ona da artık çorba meyve vitamin ilaç bakalım oda atlatır inşallah.
Burası da bugün çok soğuk kapalı yağmurluBenim de gözler ve burun foşur foşur, bugün yeni yaktılar kaloriferleri
Aynen ya ben de benim bağlantıda sorun var sanıyordum nasılsın canım ?Sayfa açılmıyordu. Nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?