Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar Ben bi nane anlamadım. Saçma bir durum oldu. Eşim pozitif ben negatif bi halt anlamadım. adamda birşey yok ben fenaydım o pozitif çıktı. Şuan karıştırdılar diye şüphe içindeyiz
Canim ya ablamin da ilk günler negatif cikip duruyodu ama senin gibi cok supheleniyodu yani.. tekrar tekrar yaptirmak zorunda kaldi testi yalvar yakar. Çünkü test pozitif cikmayinca ilac vermiyolar virüs icinya.. sonra tabi pozitif cikti.

Sen de bikac güne tekrar yaptir istersen..tabi insallah negatifsindir de...

Aa öyle mi oluyo simdi Hic bilmiyodum

Ayy pardon negatifsen demissin ben pozitifsen diye okudum. Allah Allah diyorum ben takip etmeyeli bayagi gelisme olmus virüsle ilgili

Ben pozitif gördüm önce aynı anda verdik ama 1 saat sonra yansıdı eşimin ki o arada arayanlar öyle dedi.

Ama yine de risk yani işte başedemeyip artık karantina yok diyolar

Kızlar Ben bi nane anlamadım. Saçma bir durum oldu. Eşim pozitif ben negatif bi halt anlamadım. adamda birşey yok ben fenaydım o pozitif çıktı. Şuan karıştırdılar diye şüphe içindeyiz
Gecmis olsun
Yalancı negatiflik oluyor bazen
Bir de testte çıkması için belli bir süre lazım
Tekrar yaptırın olmadi birkac gün sonra

Merhaba. Bugün;
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
Mutfak dolaplarının kapaklarını sildim,
Fırını, buzdolabını ve bulaşık makinasını dışından sildim,
Üç makina çamaşır yıkandı,
Çocuk kustu onu temizledim, yatak odasının yerini sildim,
El havlularını değiştirdim,
Yedek tuvalet kağıtlarını banyoya koydum,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım.

İyi geceler diliyorum

Canım çok geçmiş olsun hafifçe atlatırsınız inşallah ikiniz de

Canım sen epeydir böylesin belkide sen atlattın eşin yeni geçirmeye başlıyor.
Çok geçmiş olsun, aşınız var Allahın izniyle atlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…