- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Sen negatife dönmüş olabilirsin canım.Kızlar Ben bi nane anlamadım. Saçma bir durum oldu. Eşim pozitif ben negatif bi halt anlamadım.adamda birşey yok ben fenaydım o pozitif çıktı. Şuan karıştırdılar diye şüphe içindeyiz
Kuzum sizin de hafif geçer, hiç stres yapma. Çok geçmiş olsun. Bence senin sürecin bitti negatife döndün.Aşılıyız ikimizde hemde
Canim ya ablamin da ilk günler negatif cikip duruyodu ama senin gibi cok supheleniyodu yani.. tekrar tekrar yaptirmak zorunda kaldi testi yalvar yakar. Çünkü test pozitif cikmayinca ilac vermiyolar virüs icinya.. sonra tabi pozitif cikti.Kızlar Ben bi nane anlamadım. Saçma bir durum oldu. Eşim pozitif ben negatif bi halt anlamadım.adamda birşey yok ben fenaydım o pozitif çıktı. Şuan karıştırdılar diye şüphe içindeyiz
Aa öyle mi oluyo simdiSen 2 doz aşılıysan negatifsen karantina yok sana
Aa öyle mi oluyo simdiHic bilmiyodum
Ayy pardon negatifsen demissin ben pozitifsen diye okudum. Allah Allah diyorum ben takip etmeyeli bayagi gelisme olmus virüsle ilgili
Bezdik valla bezdikBen pozitif gördüm önce aynı anda verdik ama 1 saat sonra yansıdı eşimin ki o arada arayanlar öyle dedi.
Ama yine de risk yani işte başedemeyip artık karantina yok diyolar
Gecmis olsunKızlar Ben bi nane anlamadım. Saçma bir durum oldu. Eşim pozitif ben negatif bi halt anlamadım.adamda birşey yok ben fenaydım o pozitif çıktı. Şuan karıştırdılar diye şüphe içindeyiz
Canım çok geçmiş olsun hafifçe atlatırsınız inşallah ikiniz deKızlar Ben bi nane anlamadım. Saçma bir durum oldu. Eşim pozitif ben negatif bi halt anlamadım.adamda birşey yok ben fenaydım o pozitif çıktı. Şuan karıştırdılar diye şüphe içindeyiz
Canım sen epeydir böylesin belkide sen atlattın eşin yeni geçirmeye başlıyor.Kızlar Ben bi nane anlamadım. Saçma bir durum oldu. Eşim pozitif ben negatif bi halt anlamadım.adamda birşey yok ben fenaydım o pozitif çıktı. Şuan karıştırdılar diye şüphe içindeyiz
Bende öyle düşünüyorumSen negatife dönmüş olabilirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?