Oh yarasınnn:))Eşimin halası bi paça çorba yapmış bize sarımsağı bol olsun dedim kamyonla koymuşevin önünden geçen kafayı yer bastık limonu varya cidden bu çorbaya şifa diye boşuna demiyorlar.
Bizim de öyle canım, yoksa yakmayacaklardı. Iyi ısındı şükür.Burası da bugün çok soğuk kapalı yağmurlu
Jesim kokusu taaa buraya geldiEşimin halası bi paça çorba yapmış bize sarımsağı bol olsun dedim kamyonla koymuşevin önünden geçen kafayı yer bastık limonu varya cidden bu çorbaya şifa diye boşuna demiyorlar.
Bendede açılmıyorduSayfa açılmıyordu. Nasılsınız kızlar
Göz ve burun suyu hariç iyiyim canımAynen ya ben de benim bağlantıda sorun var sanıyordum nasılsın canım ?
Yavrumm yapma yawww paça içilmez mi be yaaaaOh yarasınnn:))
İçebilenler için çok faydalı ama ben içilen masaya bile oturamıyorum
Teoşummm sende yap bi ara bol bol içJesim kokusu taaa buraya geldi
Negom sende mi hastasın
Sendem hastasın geçmiş olsun
Ya ❤
Burnum akıyor kızlar sürekli, bir aydan fazla oldu geçecek gibi oluyor birden çoğalıyor. Alerji şurubu vardı evde ona başladı. Gidicem kbb ye İnşallahİyi yapıyorsun canım bence de efor sarfetme ekstra .
İnşallah bir an önce atlatır eşinde.
Nego senin neyin var sana da Allah şifa versin inşallah .
Kızlar herkes bir anda dökülmeye mi başladı ya
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Negoooo senin muhtemelen alerjik bir durum geçer çabucak inşallah. Ama git doktora ihmal etme. O küçük kamerayı burnuna sokunca anlar anındaBurnum akıyor kızlar sürekli, bir aydan fazla oldu geçecek gibi oluyor birden çoğalıyor. Alerji şurubu vardı evde ona başladı. Gidicem kbb ye İnşallah
Offf işte bütün mesele bu ben burnuma kulağıma muayene olurken çok zorlanıyorum ya tırsıyorumNegoooo senin muhtemelen alerjik bir durum geçer çabucak inşallah. Ama git doktora ihmal etme. O küçük kamerayı burnuna sokunca anlar anında
Çok severim ya şimdi önümde hazır olsa yerdim ama hiç uğraşasım yok yapmayaYavrumm yapma yawww paça içilmez mi be yaaaa
Allah bugünlerimizi aratmasın canım ben öyle dua ediyorum. Yine hastalık diye diye farkında olmadan isyan ediyoruzKızlar zaman ne garip yol alıyor ya
Bundan 3 yıl önce sorsan herkesin derdi bambaşkaydı.
Şimdi öyle bir devirdeyiz ki yarabbi sağlıklı olalım da gerisi hallolur düşmüyor dilimizden.
Allah biliyor ya ona en son başka şeyler için ne zaman el açtığımı unuttum. Hep sağlık hep şifa diledim son 2 yılda.
Geçmiş olsun canım buralada soğudu artıkBenim de gözler ve burun foşur foşur, bugün yeni yaktılar kaloriferleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?