Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bayraminiz kutlu olsun
Yeni girdim buraya
Bugun sadece bulaşık makinesi çalıştırdım
Kızımın töreni vardi oraya gittik
Sonra da sinemaya gidecektik ama ikimiz de uyumusuz
Hastalara grcmis olsun benim de boğazım acıyor ama yeni gecirdigimiz için korona degilimdir diyorm

Eşimin halası bi paça çorba yapmış bize sarımsağı bol olsun dedim kamyonla koymuş evin önünden geçen kafayı yer bastık limonu varya cidden bu çorbaya şifa diye boşuna demiyorlar.
Oh yarasınnn:))
İçebilenler için çok faydalı ama ben içilen masaya bile oturamıyorum

Negom sende mi hastasın

Sendem hastasın geçmiş olsun
Ya ❤

Burnum akıyor kızlar sürekli, bir aydan fazla oldu geçecek gibi oluyor birden çoğalıyor. Alerji şurubu vardı evde ona başladı. Gidicem kbb ye İnşallah

Burnum akıyor kızlar sürekli, bir aydan fazla oldu geçecek gibi oluyor birden çoğalıyor. Alerji şurubu vardı evde ona başladı. Gidicem kbb ye İnşallah
Negoooo senin muhtemelen alerjik bir durum geçer çabucak inşallah. Ama git doktora ihmal etme. O küçük kamerayı burnuna sokunca anlar anında

Kızlar zaman ne garip yol alıyor ya

Bundan 3 yıl önce sorsan herkesin derdi bambaşkaydı.

Şimdi öyle bir devirdeyiz ki yarabbi sağlıklı olalım da gerisi hallolur düşmüyor dilimizden.

Allah biliyor ya ona en son başka şeyler için ne zaman el açtığımı unuttum. Hep sağlık hep şifa diledim son 2 yılda.

Negoooo senin muhtemelen alerjik bir durum geçer çabucak inşallah. Ama git doktora ihmal etme. O küçük kamerayı burnuna sokunca anlar anında
Offf işte bütün mesele bu ben burnuma kulağıma muayene olurken çok zorlanıyorum ya tırsıyorum
Yani bir ay burun akmaz korona olsam şimdiye iki kere atlatmış oluyorum

Allah bugünlerimizi aratmasın canım ben öyle dua ediyorum. Yine hastalık diye diye farkında olmadan isyan ediyoruz
Kasımda grip patlaması olacakmış ne yapalım Allahtan gelen. Eylül de keşke grip aşısı olsaydım diyorum, bilemedim böyle olacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…