Hediye mi vay anasınıBonus bu robot bana bugün hediye geldi ama hiç ismini duymadım açmaya teredüt ediyorum açmadan getirisen değişiriz demiş
Nego bize de anca borcam sürahiHediye mi vay anasını
Ona korduğum için hiç gitmedim yacaklar diyeEğer damar çatlağı değilse kuruluktan o. Badem yağı ile nemlendir burun içini biraz dene bakalım sonuç ne olacak.
Damar çatlağıysa yakılıyor o kolay bir işlem.
Sen ben M Musluk Suyu elele tutuşup Selena çağırır gibi robot süpürge mi istesekİnşallah daha iyi olursun canım
Robot olsun çamurdan olsun bea@Teyocan almıştı roborock tavsiye ediliyor genelde bildiğim kadarıyla
Hiç aklımda yoktu geri plandaydı şimdi böyle olunca ne yapacağımı şarşırdımHepsiburada da en çok satana yorum alana bak
Ah polyannam nerde o güzellik
Onu görünce otomatik oluyo ben alıştımBeni niye öpmedin negoyu mu öp dedim sana beni öp demiştim
Korkma yav yeğenim 6 yaşındaydı yaktılar acımıyor ki.Ona korduğum için hiç gitmedim yacaklar diye
Ben kantoronyağı sürdüm faydası olmadıdeneyeyim sanırım çatlak bizim ırsı biraz gitip yaktıran çok
Ne kadar şaşırmışsam iki kere göndermiş mesajıHediye mi vay anasını
Fincan takımı ya daNego bize de anca borcam sürahi
Ne bileyim çok nazlı değilim ama burun oluncaKorkma yav yeğenim 6 yaşındaydı yaktılar acımıyor ki.
Benim küçüğün parmağında bir yara gibi bir şey çıkmıştı sürekli kanıyordu öyle böyle değil, yakıp kazıdı doktor şükür geçti. Anne soğuk oluyor parmağın acımıyor demişti
Benim çocukken saçımı çekseler kanardı ayy o yoklukta elden günden araba bulup acile götürürlerdi. Burnuma parmaklarla baskı yapmayı öğretti sonunda doktorun biride şükür kanayınca durdurmayı öğrenmiştik. Öyle kansız kalmışım ki vücudumda morluklar çıkmıştı artık.
Alınan yerden değişme şansın varsa nette beğendiğin modeli belirler onla değişirsinHiç aklımda yoktu geri plandaydı şimdi böyle olunca ne yapacağımı şarşırdım
Bekliyorum kızsen gel boş gel
O not düşümüş değişimi var hiç bilgim yok burda kızlar yazınınca bir akıl veriler dedimAlınan yerden değişme şansın varsa nette beğendiğin modeli belirler onla değişirsin
Hay squitgameAma zirveyi gördüm ya elenmeliyim
Aşk olsun sizin gölünüzün zenginliği yeter bana da o lazımSana toplu hisseye gireriz hediye için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?