RoborockKızlar Robot süpürgedeki önerdiğiniz bir marka var mı?
Hiç merak etme minnacık anında olup bitiyor. Senin kesinlikle grip Ya da alerjikOfff işte bütün mesele bu ben burnuma kulağıma muayene olurken çok zorlanıyorum ya tırsıyorum
Yani bir ay burun akmaz korona olsam şimdiye iki kere atlatmış oluyorum
Negoooo amin diyorum hem de tüm kalbimle. Rabbim gerçekten aratmasın inşallah.Allah bugünlerimizi aratmasın canım ben öyle dua ediyorum. Yine hastalık diye diye farkında olmadan isyan ediyoruz
Kasımda grip patlaması olacakmış ne yapalım Allahtan gelen. Eylül de keşke grip aşısı olsaydım diyorum, bilemedim böyle olacağını.
Bonbon bunun kendi içinde modeli var mı ?Roborock
Benim de burnumda çatlak var sürekli kanıyor çok tırsıyorumHiç merak etme minnacık anında olup bitiyor. Senin kesinlikle grip Ya da alerjik
S5 mi s6 mıydı onlar vardı heralde biri daha pahalı. İşlevine bakıcan emiş gücüne falan bi de hazneli olanlar var gelip boşaltıyoBonbon bunun kendi içinde modeli var mı ?
Arat nette canım yutubda falanBonus bu robot bana bugün hediye geldi ama hiç ismini duymadım açmaya teredüt ediyorum açmadan getirisen değişiriz demiş
İnşallah daha iyi olursun canımGöz ve burun suyu hariç iyiyim canım
Robot olsun çamurdan olsun beaKızlar Robot süpürgedeki önerdiğiniz bir marka var mı?
Kılcal damar o efo sende ihmal etme git lütfenBenim de burnumda çatlak var sürekli kanıyor çok tırsıyorum
Baktımda bunun xiaomi mağazasından alınmışArat nette canım yutubda falan
Üçüncü doz aşımı bile iptal ettim bir ay önce hastayım diye. Şimdi hastayken aşı yapmazlar, geçince sorucam bakalım.Negoooo amin diyorum hem de tüm kalbimle. Rabbim gerçekten aratmasın inşallah.
Eşim de aynı şeyi duymuş doktor demiş hatta. Yapacak tek şey bağışıklık güçlendirmek. Topluluktan uzak kalmak.
Grip aşısı acaba şimdi olamaz mıyız ??
Canım bende düşünüyordum almayı evi iyice yerleştireyim öyle araştırayım dedim buda ev hediyesi geldi ama ismini hiç duymadımİnşallah daha iyi olursun canım
Robot olsun çamurdan olsun beaC Capanin Gururu Teyom almıştı roborock tavsiye ediliyor genelde bildiğim kadarıyla
Eğer damar çatlağı değilse kuruluktan o. Badem yağı ile nemlendir burun içini biraz dene bakalım sonuç ne olacak.Benim de burnumda çatlak var sürekli kanıyor çok tırsıyorum
Üçüncü doz aşımı bile iptal ettim bir ay önce hastayım diye. Şimdi hastayken aşı yapmazlar, geçince sorucam bakalım.
Bağışıklık için daha napıyım ki bir gün tüm kullandıklarımızı yazıcam yuh dersiniz yani.
Benim bünyem sağlamdı aslında, korona geçirdikten sonra çıt kırıldım oldum resmen.
Hepsiburada da en çok satana yorum alana bakKızlar Robot süpürgedeki önerdiğiniz bir marka var mı?
Ah polyannam nerde o güzellikBana deseler ki bu zıkkımı geçirdin daha bu sene grip falan yok serbestsin
Nego bende şu son 2 yılda perişan oldum. Allahım gücüne gitmesin çok şükür ama 25 sene çekmediğini 2 yılda çektim. Yine de bin şükürÜçüncü doz aşımı bile iptal ettim bir ay önce hastayım diye. Şimdi hastayken aşı yapmazlar, geçince sorucam bakalım.
Bağışıklık için daha napıyım ki bir gün tüm kullandıklarımızı yazıcam yuh dersiniz yani.
Benim bünyem sağlamdı aslında, korona geçirdikten sonra çıt kırıldım oldum resmen.
Hediye mi vay anasınıBonus bu robot bana bugün hediye geldi ama hiç ismini duymadım açmaya teredüt ediyorum açmadan getirisen değişiriz demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?