Düzenli Evimiz & Hayatımız

Negoooo amin diyorum hem de tüm kalbimle. Rabbim gerçekten aratmasın inşallah.

Eşim de aynı şeyi duymuş doktor demiş hatta. Yapacak tek şey bağışıklık güçlendirmek. Topluluktan uzak kalmak.

Grip aşısı acaba şimdi olamaz mıyız ??

Üçüncü doz aşımı bile iptal ettim bir ay önce hastayım diye. Şimdi hastayken aşı yapmazlar, geçince sorucam bakalım.
Bağışıklık için daha napıyım ki bir gün tüm kullandıklarımızı yazıcam yuh dersiniz yani.
Benim bünyem sağlamdı aslında, korona geçirdikten sonra çıt kırıldım oldum resmen.

İnşallah daha iyi olursun canım

Robot olsun çamurdan olsun bea C Capanin Gururu Teyom almıştı roborock tavsiye ediliyor genelde bildiğim kadarıyla
Canım bende düşünüyordum almayı evi iyice yerleştireyim öyle araştırayım dedim buda ev hediyesi geldi ama ismini hiç duymadım

Benim de burnumda çatlak var sürekli kanıyor çok tırsıyorum
Eğer damar çatlağı değilse kuruluktan o. Badem yağı ile nemlendir burun içini biraz dene bakalım sonuç ne olacak.
Damar çatlağıysa yakılıyor o kolay bir işlem.

Nego bende şu son 2 yılda perişan oldum. Allahım gücüne gitmesin çok şükür ama 25 sene çekmediğini 2 yılda çektim. Yine de bin şükür

Ben bi b12 bi de aklıma geldikçe d vitamini kullanıyorum. Allah’a emanetiz artık.
Ben atlatıp gidip eczaneden grip aşısı alıp yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…