Hay squitgame
İzlemez olaydım uyuz oldum zaten
Mesajını sonradan gördüm canım detaylıca araştırıp inceledikten sonra kararını vermen en doğrusu olurCanım bende düşünüyordum almayı evi iyice yerleştireyim öyle araştırayım dedim buda ev hediyesi geldi ama ismini hiç duymadım
Denemekten zarar gelmez
Sağol bakayım tüm yorumlara yarın mağazaya gideyim bakayım onların özelliğine
Aşk olsun sizin gölünüzün zenginliği yeter bana da o lazımgönlünüzle gelin en büyük hediyem olur
Bence gayet güzel model değişme hiç. Yorumlar da çok iyi.Sağol bakayım tüm yorumlara yarın mağazaya gideyim bakayım onların özelliğine
Bizim sofra masraflı olur 1 kilodan aşşa kısır olmaz.
Düşünmesi ne biçim keyif veriyor ya
Sen gel yeter ki buğdayı kaynatıp yeniden bulgur yaparızBizim sofra masraflı olur 1 kilodan aşşa kısır olmaz.
Düşünmesi ne biçim keyif veriyor ya
O sizi görünce bozulur beni tek cağıraydın derBi tek onu mu yiycek usturuplu yesin orda misafirlikteyiz daa ev ayakkabılarımızı giymişiz ayyy
Bende fark ettim yorumlar güzelBence gayet güzel model değişme hiç. Yorumlar da çok iyi.
Ev ayakkabın yok dimi itiraf et ondan bu kadar eğleniyon senBi tek onu mu yiycek usturuplu yesin orda misafirlikteyiz daa ev ayakkabılarımızı giymişiz ayyy
Onu balkona kapatalım bence, biz mutfakta takılırızO sizi görünce bozulur beni tek cağıraydın der
Tabaklarda ne var diye teker teker bakarOnu balkona kapatalım bence, biz mutfakta takılırız
Nego burnunda kaşıntı gibi olup duru su gibi açık berrak renk ise alerji olma ihtimali yüksek.Burnum akıyor kızlar sürekli, bir aydan fazla oldu geçecek gibi oluyor birden çoğalıyor. Alerji şurubu vardı evde ona başladı. Gidicem kbb ye İnşallah
Bu dediklerinin hiçbirinden vazgeçemem dostumNego burnunda kaşıntı gibi olup duru su gibi açık berrak renk ise alerji olma ihtimali yüksek.
Gözünde filan da kızarıklık oluyor mu?
Sonbahar ve ilkbahar Nisan gibi benim dananın da geniz akıntısı çok olur.
Deterjan yumos çamaşır suyu parfüm bir süre azalt .Keskin kokular da yapıyor.Belki kokulardan birindeki çiçeğe alerjin var.
WC blogu kokulu WC kagidi bizi hepsi rahatsız eder.
O yüzden benim ev hiç öyle değişik değişik kokmaz.Cunku hepsini bıraktım.Yumusatici, parfüm,oda kokusu ,kokulu kağıt,WC blogu
Ha haBu dediklerinim hiçbirinden vazgeçemem dostumgüzel kokusuz hayat çok yavan bana
Duru aynen öyle başlıyor gözüm falan sulanıyor yüzüm kulağım da kaşınıyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?