Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım bende düşünüyordum almayı evi iyice yerleştireyim öyle araştırayım dedim buda ev hediyesi geldi ama ismini hiç duymadım
Mesajını sonradan gördüm canım detaylıca araştırıp inceledikten sonra kararını vermen en doğrusu olur
Sen ben @Gecenin Tenhasi elele tutuşup Selena çağırır gibi robot süpürge mi istesek
Denemekten zarar gelmez memleketimde çekilen THY reklamı geldi aklıma “çok istesek geler bence”

Burnum akıyor kızlar sürekli, bir aydan fazla oldu geçecek gibi oluyor birden çoğalıyor. Alerji şurubu vardı evde ona başladı. Gidicem kbb ye İnşallah
Nego burnunda kaşıntı gibi olup duru su gibi açık berrak renk ise alerji olma ihtimali yüksek.

Gözünde filan da kızarıklık oluyor mu?

Sonbahar ve ilkbahar Nisan gibi benim dananın da geniz akıntısı çok olur.

Deterjan yumos çamaşır suyu parfüm bir süre azalt .Keskin kokular da yapıyor.Belki kokulardan birindeki çiçeğe alerjin var.

WC blogu kokulu WC kagidi bizi hepsi rahatsız eder.

O yüzden benim ev hiç öyle değişik değişik kokmaz.Cunku hepsini bıraktım.Yumusatici, parfüm,oda kokusu ,kokulu kağıt,WC blogu

Neler yaptım

Kızartma dolusu bir kahvaltı hazırladım.Firindan taze ekmek aldım .
Evi supurdum.
Yatakları topladim.
Kendi nevresimimi çıkardım.
Evi topladım.
Toz aldım.
Bulaşıklari makineye attım.
WC ve banyoyu yıkadım.
Akşam yemeği yaptım.
Bir güzel de banyo yaptım.

Şimdi de çay keyfi

Bu dediklerinin hiçbirinden vazgeçemem dostum güzel kokusuz hayat çok yavan bana
Duru aynen öyle başlıyor gözüm falan sulanıyor yüzüm kulağım da kaşınıyor bazen.

Son düzenleme:
Bu dediklerinim hiçbirinden vazgeçemem dostum güzel kokusuz hayat çok yavan bana
Duru aynen öyle başlıyor gözüm falan sulanıyor yüzüm kulağım da kaşınıyor bazen.
Ha ha benim dana doğdu doğalı böyle benim hayatım eskiden sen gibiydim şimdi koku olunca kaçıyoz

Koldan test yapınca çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…