Ben unutmam dostum fil hafızalıyımUnutmamış da bak totosunu kestiğimin
Amin inşallahHalka büyük olursa gelir belki
Jes bitki çayıyla ballı fıstık var gel yiyelimÜlen yazıklar olsun görende dünyayı yedim sanar
Bazı markalar xiaomi den ayrılmış, Roborock da öyle canım. Dediğin model çöp haznesini kendisi boşaltanlardan. Bazı mesajları kaçırdım, hediye mi geldi sen mi aldınTeo açmadığım hiç anlamadım üzerindeki bilgilendirme etiketinde hiç bir şey anlamadım
şimidi netten baktım mopluymuş kova şeklinde haznesin var
Lydsto bir markamı yoksa Xiaominin bir serisimi çözemedim bunu xiaomi nin kendi mazağasından alınmışkimi videolarda xiaomi lydsto r1 deniliyor nete Lydsto diye çıkıyor arayıp sormakta çok ayıp olur
En iyisi Yarın birde mağazaya gideyim iyice anlayayım
Bitki çayıyla fıstık jesi keser mi senceAmin inşallah
Jes bitki çayıyla ballı fıstık var gel yiyelim
Hediye gelmiş robot süpürge hediye gelmişBazı markalar xiaomi den ayrılmış, Roborock da öyle canım. Dediğin model çöp haznesini kendisi boşaltanlardan. Bazı mesajları kaçırdım, hediye mi geldi sen mi aldın
Seni ezmesinler diye seninkilerden ben yerim sana dayananamÜlen yazıklar olsun görende dünyayı yedim sanar
Hediye gelmiş evet hatta ben hediye mi vay anasını diye çook şaşırdımBazı markalar xiaomi den ayrılmış, Roborock da öyle canım. Dediğin model çöp haznesini kendisi boşaltanlardan. Bazı mesajları kaçırdım, hediye mi geldi sen mi aldın
Dolapta poğaçam da varBitki çayıyla fıstık jesi keser mi sence
Hediye gelmiş robot süpürge hediye gelmiş(Allahım sen konuyu biliyorsun amin )
Kız 4 bin liralık hediye getirecek tanıdığın var mı?Benim yokHediye gelmiş robot süpürge hediye gelmiş(Allahım sen konuyu biliyorsun amin )
Benim ev hediyem de dondurucuHediye gelmiş robot süpürge hediye gelmiş(Allahım sen konuyu biliyorsun amin )
Kim düşünmüşse güzel düşünmüş valla, kesesine bereketHediye gelmiş evet hatta ben hediye mi vay anasını diye çook şaşırdım
KesinlikleKim düşünmüşse güzel düşünmüş valla, kesesine bereket
Kocam var da onu alırsa bi 10 sene başka hediye almaz herhaldeKız 4 bin liralık hediye getirecek tanıdığın var mı?Benim yok
Borcam muhabbeti harikaymış ama, ben de epeyce bekliyorumKesinlikle
Bana uyar zaten hediye almaz benimkiKocam var da onu alırsa bi 10 sene başka hediye almaz herhalde
Niye dondurucu çünkü senin robot süpürgen vardıBenim ev hediyem de dondurucuannemler aldı sağolsun
Nego gerçekten her yönünle eşimin kadın versiyonusunYaşasın güzel kokular
Ben de çiçek istiyorum ama en son 2016da aldıBana uyar zaten hediye almaz benimki
Çiçek alır sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?