EvetHallettiniz mi sınıfta ki sorunu?
Birinci sınıf tabii ki sürekli pekistirilmeli ama bizimki 4 bucuk yaşında bu kadar ödev verilirse bıkar diye düşünüyorum belki ilerde gerekli olduğunda yapmak istemez. Bizimki aşırıya kaçırıyor bence bu yaşta.Birinci sınıfla kreş aynı durumda değil ki. Kreş de bende zorlamam ama birinci sınıfta öğrendiklerini nasıl pekiştirecekler ödevsiz? Tekrar yapılmazsa unutuluyor.
Okumayı yazmayı yeni öğreniyorlar ödeve karşı değilim aşırısına karşıyım.
Aşırı verilen durumlar da çocuğuna evde okuma ödev yaptırmayanlar yüzünden. Ben o bu ilgileniyor öğretmenle iş birliği halinde ilerliyor, bazıları yaptırmıyormuş onlar yüzünden yeni harfe de geç geçiyoruz, e o sürede benim çocuğum aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyor.
Annem iş yapıyor evde ödev yaptırmıyor diyenler varmış sınıfta.
Yaaaaa ek hemen Allah nelere kadirM Musluk Suyu bi sukulentten çelik aldım dedim ya 3-4 hafta oldu heralde dikemedim normalde 2 hafta durup kuruyunca dikiyorum orda kök veriyo bunu dikemeyince kök vermiş bak buruşmuş susuzluktan
Bence iki gün alerji şurubu ver sadece. Ben aferinle beraber atmıştım sonra iki gün tek aldım. Çok şükür Rabbime. Küçüğüde vericem İnşallah onun da burnu hiç durmuyor.Nego İlaca devam mı kuzum nasılsın?
Ben 2-3 gün aferin verdim küçüğe o arada alerji şurubuda verdim kesilmiş gibiydi burnu.
Onu ver bunu ver hepsine başka bişey ver derken alerji ilacını unutmuşum.
İki gündür yine burnu akıyo bugün sesi kısılmış artık iyice anladım ya kesin alerjik bi durum.
Test verdik bakalım ne çıkıcak çocuklar
Kesinlikle çok fazla seninkine, çocuklar okuldan soğusun diye mi veriyorlar nedir hayret ediyorum. Kreş, anaokulu oyunla öğretme yeri, ödevle bunaltma yeri değil ki.Birinci sınıf tabii ki sürekli pekistirilmeli ama bizimki 4 bucuk yaşında bu kadar ödev verilirse bıkar diye düşünüyorum belki ilerde gerekli olduğunda yapmak istemez. Bizimki aşırıya kaçırıyor bence bu yaşta.
Sizin sınıftaki velilerin yaptığı sorumsuzluk ve kul hakkı
İş önemli tabii aaaa annesi pis derlerse ne olur ama cocugu okuma yazma öğrenmese de olur tövbe tovbe nasıl bir mantık bu ya
Onlar çocuk gidince evde gün yapan tayfa sanırım
çocukken anne babamın başıma oturup ders yaptırdığını hatırlamıyorum ben. Ödev de bu kadar olmazdı sanki.Bizimki de fasiküllü ama hece kitabı vs yardımcı kitaplarda var, sadece fasikülden ödev vermiyor sonuçta. Seninki zaten biliyormuş bildiği içinde sıkılır. Benimki yorulduğu için ve zorlandığı zamanlar da huysuzlanıyor. Öğrendiklerinde sıkıntı olmuyor onları keyifle yapıyor.
Öyle yapim inşallah uyku yapıyomuş gündüz vermiyorum akşam veririmBence iki gün alerji şurubu ver sadece. Ben aferinle beraber atmıştım sonra iki gün tek aldım. Çok şükür Rabbime. Küçüğüde vericem İnşallah onun da burnu hiç durmuyor.
Bende kahveye yeni oturdumKahve yapıp oturacaktım dimi
Arajman saksı da mı oldu şaşırdım
Yaaa bne böyle yaprağından büyüttüm hepsi minik minik sanırsın minyatürü. Seninkiler maşallah ne güzel büyümüşBuda onun yaprağından ilk büyüttüğüm diktiğimde baharda parmak ucu kadardı sıkıştılar şimdi büyüdüler çok tatlı duruyolar ama ayırıcam ki yaprakları gelişsin
Benim ev işleri hep yarım yamalak kalıyor. Eşime patlıyorum. Ya ödevi alsın yaptırsın. Ya iş yapsın. Akşam eve geliyoruz.ben yemek hazırlıyorum topluyorum derken. 2.5saat geçiyor. Ödev derken2 saat geçiyor. Kendime eve hiç zaman kalmıyordu. O yüzden kendimce haftasonu yaptırıp hafta içi dinlenmeden az iş yapıyorum. Eşten fayda yokkiBirinci sınıfla kreş aynı durumda değil ki. Kreş de bende zorlamam ama birinci sınıfta öğrendiklerini nasıl pekiştirecekler ödevsiz? Tekrar yapılmazsa unutuluyor.
Okumayı yazmayı yeni öğreniyorlar ödeve karşı değilim aşırısına karşıyım.
Aşırı verilen durumlar da çocuğuna evde okuma ödev yaptırmayanlar yüzünden. Ben o bu ilgileniyor öğretmenle iş birliği halinde ilerliyor, bazıları yaptırmıyormuş onlar yüzünden yeni harfe de geç geçiyoruz, e o sürede benim çocuğum aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyor.
Annem iş yapıyor evde ödev yaptırmıyor diyenler varmış sınıfta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?