Sakın zorlama daha geçen sene benim kızım 4 çizemiyo diye ağlıyod şimdi çok güzel çiziyo küçük o tanısın yeter sonra çizse de olur.Ay odev benim kanayan yarama atladım ama kızım 4 bucuk yaşında kreşe gidiyor
O kadar çok ödev geliyor ki
Rakamlar falan var ve kendisinin rakam çizmesi isteniyor cocuk yapamıyor.
Ben de sizin gibi düşünüp fazla zorlamiyorum umarım doğru olanı yapiyorumdur
Zorlamiyorum hiç mesela 1in ustundeki cizgiyi duz yapıyorSakın zorlama daha geçen sene benim kızım 4 çizemiyo diye ağlıyod şimdi çok güzel çiziyo küçük o tanısın yeter sonra çizse de olur.
Eğitim sistemimiz bi garip. 4 yaşında çocuk neden eve ödev getirir anlamıyorum
Günaydın kızlarGünaydın
Eki Görüntüle 2942888
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
I ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
@kaybolmak
K kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@Efser
@DefneYaren
Günaydın kızlar
Ev o kadar dağınık ki nereden başlasam bilemedşm
Bizimki de fasiküllü ama hece kitabı vs yardımcı kitaplarda var, sadece fasikülden ödev vermiyor sonuçta. Seninki zaten biliyormuş bildiği içinde sıkılır. Benimki yorulduğu için ve zorlandığı zamanlar da huysuzlanıyor. Öğrendiklerinde sıkıntı olmuyor onları keyifle yapıyor.Bizde fasikül var. Belli hangi harfe geçeceği. Aman zaten önemli olan çocuğun öğrenmesi. Tüm ödevi yapmak zorunda değil bence.
Birinci sınıfla kreş aynı durumda değil ki. Kreş de bende zorlamam ama birinci sınıfta öğrendiklerini nasıl pekiştirecekler ödevsiz? Tekrar yapılmazsa unutuluyor.Ay odev benim kanayan yarama atladım ama kızım 4 bucuk yaşında kreşe gidiyor
O kadar çok ödev geliyor ki
Rakamlar falan var ve kendisinin rakam çizmesi isteniyor cocuk yapamıyor.
Ben de sizin gibi düşünüp fazla zorlamiyorum umarım doğru olanı yapiyorumdur
Benimde silinecekValla tozlanmıştırdoğumdan önce silmiştim
Anaokulunda sayılıdır eve etkinlik getirmeleri benimkilerin. Sizinki çok fazlaymış ilginç. Soğur tabii o yaşta.Hafta sonu odev geliyor
Çizgi calismasi rakam boyama kesme falan
Bazen hafta içi de geliyor onlari yaptirmiyorum bile zaten cocuk sabahtan akşama kadar okulda az dinlensin diye
Ben de öyle düşünüyorum elbette öğrenir
Geçmiş olsun. Geçer gibi yapıyor geçmiyor zaten maalesef.Günaydınlar
Dün nevresimleri değiştirdim. Çamaşır ile uğraştım. Sonra aniden misafir geleceğini öğrendim. Hızlıca salon ve mutfağı süpürüp kek ve kurabiye yaptım. Misafirim gidince de yemek faslı, ortalık toplama, çocukları yatırma ile günü bitirdim. Sabah büyük oğlan öksürerek ve ateşli uyandıBenim moral yerlerde. Daha tam anlamıyla iyileşemedik 2 aydır.
Kahvaltı yapıp mutfağı topladım. Makineye çamaşır attım. Çocuklarla ilgileniyorum sanırım yemek dışında başka iş yapamam bugün
TeşekkürlerGeçmiş olsun. Geçer gibi yapıyor geçmiyor zaten maalesef.
Hallettiniz mi sınıfta ki sorunu?Zorlamiyorum hiç mesela 1in ustundeki cizgiyi duz yapıyorama hiç karismiyorum israrla dogrusunu gosteriyorum sadece
Gecen sene aynı okulda farklı bir ogretmendeydi o odev gondermiyordu
Günaydınlar
Dün nevresimleri değiştirdim. Çamaşır ile uğraştım. Sonra aniden misafir geleceğini öğrendim. Hızlıca salon ve mutfağı süpürüp kek ve kurabiye yaptım. Misafirim gidince de yemek faslı, ortalık toplama, çocukları yatırma ile günü bitirdim. Sabah büyük oğlan öksürerek ve ateşli uyandıBenim moral yerlerde. Daha tam anlamıyla iyileşemedik 2 aydır.
Kahvaltı yapıp mutfağı topladım. Makineye çamaşır attım. Çocuklarla ilgileniyorum sanırım yemek dışında başka iş yapamam bugün
Evet mantıklı. Bende saldım çayıra çay içiyorum ne edem zaten dağınık dedimYataklardan mı başlasan guzum?
Aynı benimkide öyleBizimki de fasiküllü ama hece kitabı vs yardımcı kitaplarda var, sadece fasikülden ödev vermiyor sonuçta. Seninki zaten biliyormuş bildiği içinde sıkılır. Benimki yorulduğu için ve zorlandığı zamanlar da huysuzlanıyor. Öğrendiklerinde sıkıntı olmuyor onları keyifle yapıyor.
Çay içiyorum bende daha yeni demledimEvet mantıklı. Bende saldım çayıra çay içiyorum ne edem zaten dağınık dedim
Sabahki çay benim kızı uyutayım sabah 5 te kalktık 7de tekrar uyur gibi olduk yani tek ben uyudum sanırım sızmışta olabilirimÇay içiyorum bende daha yeni demledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?