Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mesela geçen hafta içi odev geldi cocuk uyudu yapamadı ben de ertesi gün yaptırıp gönderdim. Zaten benim cocuk 8 17 arası okulda tam gün olduğu icin bir de o sırada odev çok oluyor
Ben bir yandan cocugun odevini yaptırıp bir yandan salon süpürdüm gecen bizim odevler simdilik çok odaklanma istemediği için
Zaten önemli olan ikisini birlikte götürmek hem ev hem çocuk zor ama ola ki yetismedi öncelik her zaman cocukta olmalı gerekirse bir saat geç yatıp ev isini görürsün bu kadar işle kafayı bozmak nedir ? Ele iyi kendi çocuğuna kötü olduktan sonra.
Kesinlikle isteyen her türlü bulur

Yine kızı uyutamadım uyudu 5 dk sonra uyandı
Çorba içiriyorum şimdi sonra mutfaktan başlayıp evi toplucam inşallah . Başımda ağrıyor ağrı kesici içsem baş ağrısı geçiyor midem ağrıyor. Bakalım nereye kadar dayanıcam.

*renkliler makineye atıldı
*bulaşık mk dolduruldu
*dağınıklık toplandı
*salon, mutfak, odalar, koridor süpürüldü
*çamaşır sepetindeki çamaşırlar katlanıp kaldırıldı
*buzdolabı temizlenip düzenlendi
*yatak odası çekmeceler düzenlendi
Akşam yemeğim var. Çocuklar yıkanacak. Çıkıp alışveriş yapmam lazım ama çocuklar peşime takılınca alacağımı alamadan başka şey alıp geliyorum. İnternet alışverişi yapayım en iyisi.

Canımı kahve çektirdiniz. Hemde sütlü kahve. İçeyim en iyisi.

Bende saksı aldım kuzum sanırım benimde 3 hafta oldu benim biraz dalları gider gibi oldu sonra topladı para çiçeğim iyi
Özel bir toprakmı alayım normal toprakla olur mu ?
Sukulent toprağına dikicem ben tropikal marka var onunkini alıyorum.

Pilea duruyo ama bi tane yaprağı kıvrılmış gibi benim içerde bakamayışımın sebebi sanırım salonun nem durumu peteğin üstüne su koyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…