Ben çiçek çok seviyorum. Ama bakamıyorum.Buda onun yaprağından ilk büyüttüğüm diktiğimde baharda parmak ucu kadardı sıkıştılar şimdi büyüdüler çok tatlı duruyolar ama ayırıcam ki yaprakları gelişsin
Mesela geçen hafta içi odev geldi cocuk uyudu yapamadı ben de ertesi gün yaptırıp gönderdim. Zaten benim cocuk 8 17 arası okulda tam gün olduğu icin bir de o sırada odev çok oluyorKesinlikle çok fazla seninkine, çocuklar okuldan soğusun diye mi veriyorlar nedir hayret ediyorum. Kreş, anaokulu oyunla öğretme yeri, ödevle bunaltma yeri değil ki.
Öğretmen defalarca yazdı insan olan utanır ne diyeyim. Büyük oğlumun sınıfta ki öğrencilere velilere vakıftık ama küçüğükinde iletişim sıfır korona tabii engel oluyor iletişime.
Bende işimi yaparım aksatmam ama her şeyin vakti var benim evde, çocukların ödev saatinde onlarla ilgileniyorum, isteyen her türlü vakit bulur.
Dur ben geleyim
Evet toprak saksılar o yüzden çok iyi işteArajman saksı da mı oldu şaşırdım
Bende saksı aldım kuzum sanırım benimde 3 hafta oldu benim biraz dalları gider gibi oldu sonra topladı para çiçeğim iyiEfser Tesbihi dikicem kuzum ben 3 hafta oluyo balkonda gayet iyi durumda
Neye diksem diye düşünüyorum
Gel tabiDur ben geleyim❤
Hemen geliyorumGel tabikvden telefon geldi birşey anlamadım
Senle tekrar içelim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun ya
BekliyorumHemen geliyorum❤
Sukulent toprağına dikicem ben tropikal marka var onunkini alıyorum.Bende saksı aldım kuzum sanırım benimde 3 hafta oldu benim biraz dalları gider gibi oldu sonra topladı para çiçeğim iyi
Özel bir toprakmı alayım normal toprakla olur mu ?
Bonus bak bu saksıyı aldım şimdilik gelisimine göre sonra dekoratif bir saksı alırım Eki Görüntüle 2943017
İyiyim şükür malim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?