Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım söylersem yardım eder iyi kötü ama hep söyle söyle insan çıldırıyor. Eşim dağınıklıkmış pismiş umrunda olan bir insan değil yani ben bir hafta yapmasam ruhu duymaz öyle rahat bir insan.
Ben öyle bir evde çıldırma noktasına gelirim.
Ona göre halı yıkatmak gereksiz, ona göre her şeyi yıkamak gereksiz vs vs nasıl başaksa

Kızlar kesinlikle mop almalı mıyım?
Cevabiniz evetse ne almalıyım? Hangisi daha iyi
Valla benim annemden beynimizi çok yıkandığı için annem sevmez elle silin derdi kullanmadım dersem yalan olur hepsinide denedim hiç içime sinmedi gitti bu eve gelirkede hepsini attım marketten en uyduruğundan bir tane tablet olanlardan aldım onuda acil işler için kullanıyorum genelde bende silsem elle siliyorum onuda acil mutafağa bir şey dökülünce yada şöyle pamukcukları toplamak için kullanıyorum.işte görüyor

Son düzenleme:
O zaman onun doğum haritasında yengeçlik var benikide öyle hiç umursamadı onlara kalsa her şey icadt çıkarmak şu anda hiç gıkı çıkmıyor sen yap yeterki modunda

Elle sile sile boyun fıtığı oldum, silmeyin arkadaşlar gerek yok ayda bir elle silin tamam ama sürekli sürekli hayır değmez.

Elle sile sile boyun fıtığı oldum, silmeyin arkadaşlar gerek yok ayda bir elle silin tamam ama sürekli sürekli hayır değmez.
Annem bizi öyle alıştırmış hiç temiz gelmiyor bana annem bir kova suyla sildirmezdi 2 kovala sileceksin biri deterjanlı diğeri duru su olacak

Annem bizi öyle alıştırmış hiç temiz gelmiyor bana annem bir kova suyla sildirmezdi 2 kovala sileceksin biri deterjanlı diğeri duru su olacak
Boşver efser elle sildiğinde batıyor kendimi hasta ettiğime değmezmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…