Sağlık olsun inşallah çok sevindimNegatif olmuşum ben
Canım söylersem yardım eder iyi kötü ama hep söyle söyle insan çıldırıyor. Eşim dağınıklıkmış pismiş umrunda olan bir insan değil yani ben bir hafta yapmasam ruhu duymaz öyle rahat bir insan.inan seni çok iyi anlıyorum erkekler evliğin ortak bir muhesese olduğunu anlamıyor anlamarı biraz zaman alıyor
Benim eşimde aynıydı inan gittiğim tanışmanlarla yola ize geldi ben ev işlerini sırf bu yüzden bıraktım baktım yapsam aynıyım yapmasamda ne halin varsa gör demekti asılda tüm tepkim herşeyi bıraktım böyle yaşamaksa bende böyle yaşarım ne var ki dedim.
Ondan sonra yardımcı aldı epeyi onula hale yola koyduk sonra o işi bırakınca tanımadığım yardımcıyada ben alışamadım 2 sene kel topal yaptık ondan sonra bana yardım etmeye başladı durumu anladı çok şükürŞimdide benim toplanmam lazım her ne kadar yardımcıda olsa bir kadının neyi nerde evin düzen içinde işlemesi içinde benimde taşın altına elimi sokmam lazım
Benim gibi yap asla demiyorum bunun piskolojik bedeli çok ağır ödedim ama cidden erkeklere bu eviliğin ortak olduğunu evin çoçukların sorumluluğunu beraber ortak olduğunu anlatmamız lazım.
İnan eşim 20. Yıllımızda seni anlıyorum demeye başladı.Bunada sabır lazım
Benim yerime de yuvarlanİyiyimişe gitmeden yatıp yuvarlanıyorum
Valla benim annemden beynimizi çok yıkandığı içinKızlar kesinlikle mop almalı mıyım?
Cevabiniz evetse ne almalıyım? Hangisi daha iyi
Oo süper hadi gelmiş geçmiş olsunNegatif olmuşum ben
Spin mop kullanıyorum ben tablet mopunuKızlar kesinlikle mop almalı mıyım?
Cevabiniz evetse ne almalıyım? Hangisi daha iyi
O zaman onun doğum haritasında yengeçlik varCanım söylersem yardım eder iyi kötü ama hep söyle söyle insan çıldırıyor. Eşim dağınıklıkmış pismiş umrunda olan bir insan değil yani ben bir hafta yapmasam ruhu duymaz öyle rahat bir insan.
Ben öyle bir evde çıldırma noktasına gelirim.
Ona göre halı yıkatmak gereksiz, ona göre her şeyi yıkamak gereksiz vs vs nasıl başaksa
Keyfini çıkarBeni çoooık yorup çıldırtsalarda iyiki oğullarım var
Birine bulaşık makinesini boşalttırdım birine mutfağı odasını süpürttüm.
Kahvemi yaptım uzattım ayağımı
Birazdan ödev yaptırıcam.
Elle sile sile boyun fıtığı oldum, silmeyin arkadaşlar gerek yok ayda bir elle silin tamam ama sürekli sürekli hayır değmez.Valla benim annemden beynimizi çok yıkandığı içinannem sevmez elle silin derdi kullanmadım dersem yalan olur hepsinide denedim hiç içime sinmedi gitti bu eve gelirkede hepsini attım marketten en uyduruğundan bir tane tablet olanlardan aldım onuda acil işler için kullanıyorum genelde bende silsem elle siliyorum onuda acil mutafağa bir şey dökülünce yada şöyle pamukcukları toplamak için kullanıyorum.işte görüyor
Annem bizi öyle alıştırmış hiç temiz gelmiyor banaElle sile sile boyun fıtığı oldum, silmeyin arkadaşlar gerek yok ayda bir elle silin tamam ama sürekli sürekli hayır değmez.
Boşver efser elle sildiğinde batıyor kendimi hasta ettiğime değmezmiş.Annem bizi öyle alıştırmış hiç temiz gelmiyor banaannem bir kova suyla sildirmezdi 2 kovala sileceksin biri deterjanlı diğeri duru su olacak
Bir alışırsam inşallah canımBoşver efser elle sildiğinde batıyor kendimi hasta ettiğime değmezmiş.
Çok sevindimNegatif olmuşum ben
Hadi hayırlı sonuçlar inşallah gecer giderSağolun
Eşim hala pozitif çocuklar negatif en küçük olanın çıkmamış daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?