Ozaman çiçekçiden alayım sükület toprağımı diyeceğimSukulen toprağına dikicem ben tropikal marka var onunkini alıyorum.
Pilea duruyo ama bi tane yaprağı kıvrılmış gibi benim içerde bakamayışımın sebebi sanırım salonun nem durumu peteğin üstüne su koyucam
O zamanla şimdi ki eğitim sistemi arasında çok fark var maalesef. Şimdi sınavlardan iyi puan almaları bile temelin sağlam olmasına bağlı. Sıkı çalışmayan geride kalıyor artık.çocukken anne babamın başıma oturup ders yaptırdığını hatırlamıyorum ben. Ödev de bu kadar olmazdı sanki.Sokakta bile oynardık. Vakit olurdu.
Çiçekçilerde yapı marketlerinde internette var her markanın maksat geçirgen olsunOzaman çiçekçiden alayım sükület toprağımı diyeceğim
Benimde bir dalı kırılır gibi oldu alsamı almasammı dedim baktım biraz kırıkta olsa yeşil dedim elimi vurmadım Eki Görüntüle 2943020
tamam bügün bakayımÇiçekçilerde yapı marketlerinde internette var her markanın maksat geçirgen olsun
Bana pek etki etmedi hemde iki ölçü aldım. Arkadaş da o bana çok uyku yapıyor demişti allerset için.Öyle yapim inşallah uyku yapıyomuş gündüz vermiyorum akşam veririm
Afiyet olsun canım benim neyime kahve istekleri bitmiyor:/
Yaaa bne böyle yaprağından büyüttüm hepsi minik minik sanırsın minyatürü. Seninkiler maşallah ne güzel büyümüş
Bana pek etki etmedi hemde iki ölçü aldım. Arkadaş da o bana çok uyku yapıyor demişti allerset için.
Senden farkım sadece ev işleri yarım yamalak kalmıyor çünkü ben evdeyim sen iştesin çok normal. Ha evdeyim diye yarım kalsa ne olur ölür müyüm ki?? Kimin umrunda ki dört dörtlük yapmışım her şeyi. Kendim rahatsız olmasam yapmam gerçi, ben duramıyorumBenim ev işleri hep yarım yamalak kalıyor. Eşime patlıyorum. Ya ödevi alsın yaptırsın. Ya iş yapsın. Akşam eve geliyoruz.ben yemek hazırlıyorum topluyorum derken. 2.5saat geçiyor. Ödev derken2 saat geçiyor. Kendime eve hiç zaman kalmıyordu. O yüzden kendimce haftasonu yaptırıp hafta içi dinlenmeden az iş yapıyorum. Eşten fayda yokkiherşeyden bıktım ya..
Senden farkım sadece ev işleri yarım yamalak kalmıyor çünkü ben evdeyim sen iştesin çok normal. Ha evdeyim diye yarım kalsa ne olur ölür müyüm ki?? Kimin umrunda ki dört dörtlük yapmışım her şeyi. Kendim rahatsız olmasam yapmam gerçi, ben duramıyorum
Eşimin hiç bir katkısı yok. Sadece ilk üç yaş çocuk bakımına yardım eder o sonra oh anneleri var nasılsa. Aman neyse sinirlerim acayip bozuk bu günlerde.
İyiyimİyiyim şükür malim sen nasılsın
Benim kız babasıyla vakkit geçirecekmiş beni istemedilerAfiyet olsun canım benim neyime kahve istekleri bitmiyor:/
inan seni çok iyi anlıyorum erkekler evliğin ortak bir muhesese olduğunu anlamıyor anlamarı biraz zaman alıyorSenden farkım sadece ev işleri yarım yamalak kalmıyor çünkü ben evdeyim sen iştesin çok normal. Ha evdeyim diye yarım kalsa ne olur ölür müyüm ki?? Kimin umrunda ki dört dörtlük yapmışım her şeyi. Kendim rahatsız olmasam yapmam gerçi, ben duramıyorum
Eşimin hiç bir katkısı yok. Sadece ilk üç yaş çocuk bakımına yardım eder o sonra oh anneleri var nasılsa. Aman neyse sinirlerim acayip bozuk bu günlerde.
Bugun kocaya sinir olma günü galiba ben de sinir oldum ben de katilacagim.Benim ev işleri hep yarım yamalak kalıyor. Eşime patlıyorum. Ya ödevi alsın yaptırsın. Ya iş yapsın. Akşam eve geliyoruz.ben yemek hazırlıyorum topluyorum derken. 2.5saat geçiyor. Ödev derken2 saat geçiyor. Kendime eve hiç zaman kalmıyordu. O yüzden kendimce haftasonu yaptırıp hafta içi dinlenmeden az iş yapıyorum. Eşten fayda yokkiherşeyden bıktım ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?