Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ozaman çiçekçiden alayım sükület toprağımı diyeceğim
Benimde bir dalı kırılır gibi oldu alsamı almasammı dedim baktım biraz kırıkta olsa yeşil dedim elimi vurmadım

çocukken anne babamın başıma oturup ders yaptırdığını hatırlamıyorum ben. Ödev de bu kadar olmazdı sanki. Sokakta bile oynardık. Vakit olurdu.
O zamanla şimdi ki eğitim sistemi arasında çok fark var maalesef. Şimdi sınavlardan iyi puan almaları bile temelin sağlam olmasına bağlı. Sıkı çalışmayan geride kalıyor artık.

Çiçekçilerde yapı marketlerinde internette var her markanın maksat geçirgen olsun

Yaaa bne böyle yaprağından büyüttüm hepsi minik minik sanırsın minyatürü. Seninkiler maşallah ne güzel büyümüş

Baştan bunlarda öyle daha bi tane adam ettim işte hepsi daha ufak

Eklentiler

• 16356798529092775407673489462887.webp
    77,4 KB · Görüntüleme: 19
Senden farkım sadece ev işleri yarım yamalak kalmıyor çünkü ben evdeyim sen iştesin çok normal. Ha evdeyim diye yarım kalsa ne olur ölür müyüm ki?? Kimin umrunda ki dört dörtlük yapmışım her şeyi. Kendim rahatsız olmasam yapmam gerçi, ben duramıyorum
Eşimin hiç bir katkısı yok. Sadece ilk üç yaş çocuk bakımına yardım eder o sonra oh anneleri var nasılsa. Aman neyse sinirlerim acayip bozuk bu günlerde.

Sinirlerine ortak oluyorum negom yalnız değilsin ❤

inan seni çok iyi anlıyorum erkekler evliğin ortak bir muhesese olduğunu anlamıyor anlamarı biraz zaman alıyor
Benim eşimde aynıydı inan gittiğim tanışmanlarla yola ize geldi ben ev işlerini sırf bu yüzden bıraktım baktım yapsam aynıyım yapmasamda ne halin varsa gör demekti asılda tüm tepkim herşeyi bıraktım böyle yaşamaksa bende böyle yaşarım ne var ki dedim.
Ondan sonra yardımcı aldı epeyi onula hale yola koyduk sonra o işi bırakınca tanımadığım yardımcıyada ben alışamadım 2 sene kel topal yaptık ondan sonra bana yardım etmeye başladı durumu anladı çok şükür Şimdide benim toplanmam lazım her ne kadar yardımcıda olsa bir kadının neyi nerde evin düzen içinde işlemesi içinde benimde taşın altına elimi sokmam lazım

Benim gibi yap asla demiyorum bunun piskolojik bedeli çok ağır ödedim ama cidden erkeklere bu eviliğin ortak olduğunu evin çoçukların sorumluluğunu beraber ortak olduğunu anlatmamız lazım.
İnan eşim 20. Yıllımızda seni anlıyorum demeye başladı.Bunada sabır lazım

Bugun kocaya sinir olma günü galiba ben de sinir oldum ben de katilacagim.
Onca isimin arasina sıkıştırıp duzelttigim tencere dolabında tencere alırken kapakları düşürdü bir de öylece bıraktı ben de düzeltmeye derken açtım agzimi yumdum gözümü iyi yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…