- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Un biti yok gibi yeni aldığım işe yaradı sanki. Ama bazı taneleri eriyor. Toprağına da sıkıyorumM Musluk Suyu senin tesbih nasıl oldu? O ilaçtan toprağına da sıkıcaksın eğer değişmiyosan öyle demişlerdi bana içerdeki yavrular öldün diye
Aynne benimkiler de böyle kaldıBaştan bunlarda öyle daha bi tane adam ettim işte hepsi daha ufak
Bi dal kesip koysana toprağa köklensin öyle yapıyolar en azından kurtulan olurUn biti yok gibi yeni aldığım işe yaradı sanki. Ama bazı taneleri eriyor. Toprağına da sıkıyorum
Aynne benimkiler de böyle kaldı
Bu arada geçmiş olsun hayırlı olsun.
İkiye ayırdım. Un bitli olanları attım yine çıktı. Bi ara yine ayırayım.Bi dal kesip koysana toprağa köklensin öyle yapıyolar en azından kurtulan olur
Tüm evi topladımYine kızı uyutamadım uyudu 5 dk sonra uyandı
Çorba içiriyorum şimdi sonra mutfaktan başlayıp evi toplucam inşallah . Başımda ağrıyor ağrı kesici içsem baş ağrısı geçiyor midem ağrıyor. Bakalım nereye kadar dayanıcam.
Ben sizinle yarışamamŞu saate aklıma geldi haftalık maratonlarla ayın birincisini seçsek turnuva falan işi ilerletsek keşke
Bende yarışamamBen sizinle yarışamam
Simdiden beyaz havlu atiyorum
Saçmalama be biz napıyoruz sankiBen sizinle yarışamam
Simdiden beyaz havlu atiyorum
İnşallah ❤Bonus canım geçmiş olsun çok sevindim negatif olmana:) inşallah esin de döner kısa zamanda megatife
İcat çıkarmayın şimdiBu pazartesi ödüllü maratonunda kişileri bölsen mi nego çalışanlar da haftasonu katılmış olur
Tabi canım napiyonuz sankiSaçmalama be biz napıyoruz sanki
İnsanlar topiğin kapısında yığılmış bekliyor negomİcat çıkarmayın şimdi
Bakim kaç kişiİnsanlar topiğin kapısında yığılmış bekliyor negom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?