Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dikkat etmedim almadımda çicek konusunda kendime güvenmiyorum çok bakamıyorum bonusdan heveslendim o iki çicegi aldım büyüdürsem alırım

ben de buyutemiyorum
en son bin bir hevesle salon bitkisi aldım. evde top oynarken çiçeğe ata ata öldürdüler zavalliyi. o zamandan beri almıyorum

Annem bana kocaman bir salon bittikisi almıştı bende bakamadım sonra fiyatını duyunca çok zülmüştümm

benim mesela sukulentlerle aram iyi değil. iyi gelmiyorum onlara. salon bitkisi tekrar denemek istiyorum.
ankaradayken bi Japon gülüm vardı ağaç gibi olmuştu. taşınırken ölmesin diye anneme verdim sagolsun o öldürmüş onu da.

cesaret edersen beraber alalım

Dikkat etmedim almadımda çicek konusunda kendime güvenmiyorum çok bakamıyorum bonusdan heveslendim o iki çicegi aldım büyüdürsem alırım
Bonus tan bende heveslendim. Şimdi ev çiçek dolu teneke kutularda çiçekler daha iyi büyüyormuş. Paslanınca toprağa demir takviyesi yapıyormuş pas. Aklınızda bulunsun.

Sukulent balkonda cam önünde olursa bakarsın bence ya

Ben kendimi bu ikisiyle deniyeyim eğer bu eve uyum sağlar bende iyi bakarsam baharda alalım

Bonus tan bende heveslendim. Şimdi ev çiçek dolu teneke kutularda çiçekler daha iyi büyüyormuş. Paslanınca toprağa demir takviyesi yapıyormuş pas. Aklınızda bulunsun.
Senin heveslendiğin zamankilerin hepsi mefta şu an bişey oldu tek tek öldü hepsi. Pes etmiycem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…