Dikkat etmedim almadımda çicek konusunda kendime güvenmiyorum çok bakamıyorum bonusdan heveslendim o iki çicegi aldım büyüdürsem alırımaltına delik açılması gerekiyorsa bant yapıştırıp matkapla delersiniz
kiz sanki benim var mı?heyecan olsun maksat
Ben sana nostaji yaparım burda halen öyle evler varEvet eskiden dikiyorlardı
bonusun ödüllu turnuvali yarisina neden kimse sicak bakmadi yav cok iyi olurdubi ben atlamisim
Dikkat etmedim almadımda çicek konusunda kendime güvenmiyorum çok bakamıyorum bonusdan heveslendim o iki çicegi aldım büyüdürsem alırım
kiz sanki benim var mı?heyecan olsun maksat
Annem bana kocaman bir salon bittikisi almıştı bende bakamadımben de buyutemiyorum
en son bin bir hevesle salon bitkisi aldım. evde top oynarken çiçeğe ata ata öldürdüler zavalliyi. o zamandan beri almıyorum
Ben katılırımda sondan birinciye ne ödül var onu bilmediğimden yanıVizyonumuz kısmını geri aldım ven ve vizyonummuşuz
Annem bana kocaman bir salon bittikisi almıştı bende bakamadımsonra fiyatını duyunca çok zülmüştümm
Bonus tan bende heveslendim. Şimdi ev çiçek doluDikkat etmedim almadımda çicek konusunda kendime güvenmiyorum çok bakamıyorum bonusdan heveslendim o iki çicegi aldım büyüdürsem alırım
Bonusum onunn tüm yeşil yerlerini toprağa değdir. Köklensin öyle büyüyorlar.Efser ilk diktiğim hali çektim bakalım ne kadar büyüyecek
benim mesela sukulentlerle aram iyi değil. iyi gelmiyorum onlara. salon bitkisi tekrar denemek istiyorum.
ankaradayken bi Japon gülüm vardı ağaç gibi olmuştu. taşınırken ölmesin diye anneme verdim sagolsun o öldürmüş onu da.
cesaret edersen beraber alalım
Hemen gidip yabıştırayımBonusum onunn tüm yeşil yerlerini toprağa değdir. Köklensin öyle büyüyorlar.
Ben kendimi bu ikisiyle deniyeyim eğer bu eve uyum sağlar bende iyi bakarsam baharda alalımbenim mesela sukulentlerle aram iyi değil. iyi gelmiyorum onlara. salon bitkisi tekrar denemek istiyorum.
ankaradayken bi Japon gülüm vardı ağaç gibi olmuştu. taşınırken ölmesin diye anneme verdim sagolsun o öldürmüş onu da.
cesaret edersen beraber alalım
MinoşlarEfser ilk diktiğim hali çektim bakalım ne kadar büyüyecek
Senin heveslendiğin zamankilerin hepsi mefta şu anBonus tan bende heveslendim. Şimdi ev çiçek doluteneke kutularda çiçekler daha iyi büyüyormuş. Paslanınca toprağa demir takviyesi yapıyormuş pas. Aklınızda bulunsun.
Sarktıkca güzelleşiyorEfser ilk diktiğim hali çektim bakalım ne kadar büyüyecek
Sukulent balkonda cam önünde olursa bakarsın bence ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?