Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün anneme geldim pazar günü eve döneceğim ütüyle başlarım göreve:)
Pazar ütü günü tabi hamarat olanlar biliyor
6. Takım dedin gönlümü çeldin ben de varım öyleyse evet ne yapıyoruz
Sabah ödev veriyorum canım isteyen sabah gün içinde yapacağı işleri madde madde yazıyor, gün içinde yaptıklarımızı yazıyoruz falan. Motive olmak için

İyi aksamlaar
Bugun yaptiklarim kaplumbaga hizinda cocuklarin dolap iclerini duzenledim..
Yatak topladim,evi kabaca topladim

Yatmak gerek ama ben yatamamki , yattikca daha hastaymisim gibi geliyo,yatmayi sevmiyorum..hem annemin sali gunu disciye randevusu var,,kendimi eve hazirlamam lazim,narkozun gitmesi lazim ..hareket sart yani yoruldugum icin artik oturayim dedim..yarinda yatak odasi dolap iclerini duzenleyecegim..pazarda ev supurme provasi yaparim pztsi okullar acilacak kizimi okula birakacagim yurume mesafesi 300m kadar uzaklikta..sonracima gunluk yasantimiza doneriz artik napak aralikta esim 3 ayligina is seyahatine cikacak zaten..o zaman cocuklarin hem anne hem babasi,evin hem kocasi hem kadini goreviyle devam edecegim,her turlu iki kat sorumluluk yani ..kendimi hazirlamam lazim,yatamam surekli..biraz is biraz dinlenme seklinde ilerliyorum
Gorusmek uzere dayanamam yine gelirim ben

Geçmiş olsun canım.
Ödev tamamdır. Ama birini sevindiremedim
Neyse olsun şart değil ya sevindirmek
Hiç yoktan iyidir hadi neyse
Canım yine de abartma sen, annem varken dinlemene bak. Sonra zaten bütün iş sende olacak.
Üç ay tek başına Allah yardımcın olsun şimdiden

Tatlım hislerini boşver. Tamamen iyileşmeden ise falan girişme. Sağlığın daha önemli
❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…