- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
6. Takım dedin gönlümü çeldin ben de varım öyleyse evet ne yapıyoruzHoş geldin canım, ben 6.takımdayım.
Düzen sağlamaya çalıştığımız bir sayfa ☺
Pazar ütü günü tabi hamarat olanlar biliyorDün anneme geldim pazar günü eve döneceğim ütüyle başlarım göreve:)
Sabah ödev veriyorum canım6. Takım dedin gönlümü çeldin ben de varım öyleyse evet ne yapıyoruz
Şaka he mi cık cık cıkŞaka yaptım
Yapıyom da hergün bişey yapıyom sadeceŞaka he mi cık cık cıkgerçek temizlik bekliyorum ben
Susss duymak istemiyorumYapıyom da hergün bişey yapıyom sadece
Görsen beni evlatlıktan reddedersin
Tepinme karı çok şeyolüyürünSusss duymak istemiyorum
Geçmiş olsun canım.Hastayım bugün biraz boğazım yanıyor. Onun harici pek keyfim yok bugün
Neyse olsun şart değil ya sevindirmekGeçmiş olsun canım.
Ödev tamamdır. Ama birini sevindiremedim
Hiç yoktan iyidir hadi neyseBugün naaptım
Hiçbişe
Eve geldim bi yorgunluk kahvesi içtim
Yemek yaptım
Makinaya çamaşır attım
Yemek yedik
Bulaşık yıkadım
Ocağı sildim
Çamaşır astım
Saçıma bakım yaptım birazdan yıkicam
Sepetteki çamaşırları katlayıp yerine koycam inşallah
Yatış
Kapanış
Canım yine de abartma sen, annem varken dinlemene bak. Sonra zaten bütün iş sende olacak.İyi aksamlaar
Bugun yaptiklarim kaplumbaga hizinda cocuklarin dolap iclerini duzenledim..
Yatak topladim,evi kabaca topladim
Yatmak gerek ama ben yatamamki , yattikca daha hastaymisim gibi geliyo,yatmayi sevmiyorum..hem annemin sali gunu disciye randevusu var,,kendimi eve hazirlamam lazim,narkozun gitmesi lazim ..hareket sart yaniyoruldugum icin artik oturayim dedim..yarinda yatak odasi dolap iclerini duzenleyecegim..pazarda ev supurme provasi yaparim pztsi okullar acilacak kizimi okula birakacagim yurume mesafesi 300m kadar uzaklikta..sonracima gunluk yasantimiza doneriz artik napak aralikta esim 3 ayligina is seyahatine cikacak zaten..o zaman cocuklarin hem anne hem babasi,evin hem kocasi hem kadini goreviyle devam edecegim,her turlu iki kat sorumluluk yani ..kendimi hazirlamam lazim,yatamam surekli..biraz is biraz dinlenme seklinde ilerliyorum
Gorusmek uzere dayanamam yine gelirim ben
Tatlım hislerini boşver. Tamamen iyileşmeden ise falan girişme. Sağlığın daha önemliİyi aksamlaar
Bugun yaptiklarim kaplumbaga hizinda cocuklarin dolap iclerini duzenledim..
Yatak topladim,evi kabaca topladim
Yatmak gerek ama ben yatamamki , yattikca daha hastaymisim gibi geliyo,yatmayi sevmiyorum..hem annemin sali gunu disciye randevusu var,,kendimi eve hazirlamam lazim,narkozun gitmesi lazim ..hareket sart yaniyoruldugum icin artik oturayim dedim..yarinda yatak odasi dolap iclerini duzenleyecegim..pazarda ev supurme provasi yaparim pztsi okullar acilacak kizimi okula birakacagim yurume mesafesi 300m kadar uzaklikta..sonracima gunluk yasantimiza doneriz artik napak aralikta esim 3 ayligina is seyahatine cikacak zaten..o zaman cocuklarin hem anne hem babasi,evin hem kocasi hem kadini goreviyle devam edecegim,her turlu iki kat sorumluluk yani ..kendimi hazirlamam lazim,yatamam surekli..biraz is biraz dinlenme seklinde ilerliyorum
Gorusmek uzere dayanamam yine gelirim ben
Günaydın canım.Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Gunaydinn dünkü ödevimi yaptım bugünde banyo tuvalet tamamdır kahvaltıda bitti bugünkü ödevimi bekliyorum öğretmenim :)Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?