Düzenli Evimiz & Hayatımız

Babam bende olduğu için detaylı temizlik yapamıyorum.günlük yemek bulaşık çamaşır.dün evi süpürüp sildim oğlum tozları aldı.bugün sabah kah.hazırladım.bulaşık mak.boşaltîm. kahvaltıyı topladım.Çamaşır astım.biber dolması yaptım.tekrar mutfağı topladım.salonu süpürdüm☺

Herkese selam! Açtım ödev neymiş diye ama Nego bugun kıyak geçmiş bize, çok da iyi yapmış
Bugün gardrop düzenledim, dün evi temizlemiştim zaten, ödev de yok, bana yatış o zaman Nego kuzum insallah iyisindir, dün keyifsizdin ya iyisindir umarım

Yapılan işler (anam ağladı(
Kahvaltı yapıldı bulasiklar yıkandı
Evi süpürdum
Sildim
Toz aldım
Banyo tuvalet çamaşır sularıyla temizlendi
Çamaşırlar serildi kurudu
Beyazlar da yıkandı kurudu
Ütüler yapıldı
Mutfak perdesi yıkandi utulendi (cam temizdi)
Takıldı
Dışarı çıkıldı ütü masasına örtü aldim
Eski olan ütü masası örtüsü değerlendirildj
(Yükleniyor)
Şimdi kahve zamanı ve sigara keyfi
Eki Görüntüle 2558175

Hayırlı günler hanımlar.
Uzun bir aradan sonra geldim...

Evi taşıdım. Çok şükür. Uzun zaman süren taşınma telaşı kısmen son buldu. Görevlerimi bekliyorum
Hoş geldin canım tekrar
herkese Merhaba. Nego ben uzun bir süre ödevlerden muaf olmak istiyorum zevk alamiyorum ev isi yapacagim en son is olarak kaliyor.. tekrar araniza katilmak isterim Allah'a emanet olun
Tamam canım annen nasıl şimdi?
Nego bugün yok mu kızlar
Annemdeyim canım
İyiyim canım annemdeyim
Evi süpürüp sildim
Banyoyu sildim
Tozlari aldım
Bulasık makn. Bosaltip doldurdum
Yemek yapicam bugunluk bukdr
Eline sağlık canım
Ne güzel olmuş

Hoş geldin canım tekrar

Tamam canım annen nasıl şimdi?

Annemdeyim canım

İyiyim canım annemdeyim

Eline sağlık canım

Ne güzel olmuş
iyi gibi bilmiyorum rahatlatmaya calisiyorum ama tedirgin bazi organlara bakilmadi henuz o yuzden gergin

Evi topayip süpürdüm. Banyo ve tuvaleti detaylı yıkadım.
Dışarda işim vardı. Iki saat önce geldim eve.
Bu arada banyomun derzleri kararmisti. Camasir suyu ve hali fircasiyla sert bir sekilde fircakadim ama tamamen temizlenmedi. Siz nasil temizliyorsunuz?
Bu evde böyle oldu. Daha önce derzler hiç kararmazdı..

Agir kaldirmamak kosuluyla hafif isler yapiyotum,zaten oyle fazla ayakta kalamiyorum. Yavas yavas yapiyorum iste..bide usutmuyorum.kendimi katkat giyindim ,ayagimda corap patik ,iki kat pijama,yelek veya kazakla geziyorum
Evde net olmadigindan tlfdakini idareli kullanmaya calisiyorum ama maalesef yine basaramadim yine erken biticek yaa neyse bir daha ki arttiramasamda gunu gunune bitirmeye gayret edecem
Yine gorsmek uzere,iyi aksamlar

Kararma dediğin küfse, sprey şişeye çamaşır suyunu sulandır püskürt kararan yerlere. Beklet. Kendi kendine açılır rengi

Bir parça pamuğa çamaşır suyu döküp 1 gece beklet bakalım çıkacak mı. Sıvı çamaşır suyu varsa ondan dök.
Kalmadı maalesef. Yarın alıp deneyeyim de daha önce böyle bir şey görmemiştim.

Kalmadı maalesef. Yarın alıp deneyeyim de daha önce böyle bir şey görmemiştim.

Benim de küvetin silikonu 2-3 aydır kenarlardan kararmaya başladı. Önceden olmazdı. Neden oluyor anlamadım. Temizlemesem banyoyu saracak gibi. Yürüyor sanki. Ben deterjanlardan şüpheleniyorum. Elimdekiler bitsin sirke-bulaşık deterjanı ikilisini deneyeceğim.

Gerçekten öyle. Çok mide bulandırıcı.
Kimyasala bağışıklık mı kazandılar acaba?

Ben bi keresinde lavaboda çeşmenin arkasında kalan kısmın kirecine sinir olmuştum süngere kireç çözücü döküp silmiştim o karartmıştı lavaboyu.belkide alakasi yoktur Bide banyo terligide karartıyor gibi geldi yada benim kızım gibi sizinki de keçeli kalem sürdü görümce me görede fayans larin kalitesine bağlıdır ama oluyor malesef bide hergün temizlemesek ne olacak acaba.

Olabilir. Annem eskiden çamaşır suyunu 1 kapak kullanırdı bembeyaz yapardı her yeri. Çamaşır suyu mu çok iyiydi, sanmıyorum. Belki sadece daha az kimyasala maruz kalan yerler daha kolay temizleniyordur. Ben dökme kullanıyorum kaç kapak oluyordur kimbilir. Evliliğimin ilk senelerinde ki temizliği göremiyorum sanki. O zamanlar bu kadar çok temizlik yapmıyordum. Hem yoğun çalışıyordum hem de ev bu kadarçabuk pislenmiyordu.

Yengem bir arkadaşına banyosuna lavabo alışverişinde eşlik etmiş. Zenginler biraz pardon çok. Lavabo kaç sene önce yanlış hatırlamıyorsam 4000 civarındaydı. Satıcı sadece beyaz sabun ya da bulaşık deterjanı ile temizleyin yoksa dokusu bozulur demiş. Aynı şeyi bir başkasından Amerikan kapılar için duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…