Hoş geldin canım tekrarHayırlı günler hanımlar.
Uzun bir aradan sonra geldim...
Evi taşıdım. Çok şükür. Uzun zaman süren taşınma telaşı kısmen son buldu. Görevlerimi bekliyorum
Tamam canım annen nasıl şimdi?herkese Merhaba.Nego ben uzun bir süre ödevlerden muaf olmak istiyorum zevk alamiyorum ev isi yapacagim en son is olarak kaliyor.. tekrar araniza katilmak isterim Allah'a emanet olun
Annemdeyim canımNego bugün yok mu kızlar
İyiyim canım annemdeyim
Eline sağlık canımEvi süpürüp sildim
Banyoyu sildim
Tozlari aldım
Bulasık makn. Bosaltip doldurdum
Yemek yapicam bugunluk bukdr
Ne güzel olmuşYapılan işler (anam ağladı(
Kahvaltı yapıldı bulasiklar yıkandı
Evi süpürdum
Sildim
Toz aldım
Banyo tuvalet çamaşır sularıyla temizlendi
Çamaşırlar serildi kurudu
Beyazlar da yıkandı kurudu
Ütüler yapıldı
Mutfak perdesi yıkandi utulendi (cam temizdi)
Takıldı
Dışarı çıkıldı ütü masasına örtü aldim
Eski olan ütü masası örtüsü değerlendirildj
(Yükleniyor)
Şimdi kahve zamanı ve sigara keyfi
Eki Görüntüle 2558175
Dimi kuzum 30 tane kapağa yaptım böyleNe güzel olmuş
iyi gibi bilmiyorum rahatlatmaya calisiyorum ama tedirgin bazi organlara bakilmadi henuz o yuzden gerginHoş geldin canım tekrar
Tamam canım annen nasıl şimdi?
Annemdeyim canım
İyiyim canım annemdeyim
Eline sağlık canım
Ne güzel olmuş
Allah yardımcınız olsun canımiyi gibi bilmiyorum rahatlatmaya calisiyorum ama tedirgin bazi organlara bakilmadi henuz o yuzden gergin
cok tesekkur ederim canimAllah yardımcınız olsun canım
Kararma dediğin küfse, sprey şişeye çamaşır suyunu sulandır püskürt kararan yerlere. Beklet. Kendi kendine açılır rengiEvi topayip süpürdüm. Banyo ve tuvaleti detaylı yıkadım.
Dışarda işim vardı. Iki saat önce geldim eve.
Bu arada banyomun derzleri kararmisti. Camasir suyu ve hali fircasiyla sert bir sekilde fircakadim ama tamamen temizlenmedi. Siz nasil temizliyorsunuz?
Bu evde böyle oldu. Daha önce derzler hiç kararmazdı..
Denedim onu yine açılmadı. Kazımam lazım galibaKararma dediğin küfse, sprey şişeye çamaşır suyunu sulandır püskürt kararan yerlere. Beklet. Kendi kendine açılır rengi
Denedim onu yine açılmadı. Kazımam lazım galiba
Kalmadı maalesef. Yarın alıp deneyeyim de daha önce böyle bir şey görmemiştim.Bir parça pamuğa çamaşır suyu döküp 1 gece beklet bakalım çıkacak mı. Sıvı çamaşır suyu varsa ondan dök.
Kalmadı maalesef. Yarın alıp deneyeyim de daha önce böyle bir şey görmemiştim.
Gerçekten öyle. Çok mide bulandırıcı.Benim de küvetin silikonu 2-3 aydır kenarlardan kararmaya başladı. Önceden olmazdı. Neden oluyor anlamadım. Temizlemesem banyoyu saracak gibi. Yürüyor sanki. Ben deterjanlardan şüpheleniyorum. Elimdekiler bitsin sirke-bulaşık deterjanı ikilisini deneyeceğim.
Ben bi keresinde lavaboda çeşmenin arkasında kalan kısmın kirecine sinir olmuştum süngere kireç çözücü döküp silmiştim o karartmıştı lavaboyu.belkide alakasi yoktur Bide banyo terligide karartıyor gibi geldi yada benim kızım gibi sizinki de keçeli kalem sürdüGerçekten öyle. Çok mide bulandırıcı.
Kimyasala bağışıklık mı kazandılar acaba?
Gerçekten öyle. Çok mide bulandırıcı.
Kimyasala bağışıklık mı kazandılar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?