Çocuklarda mide bulantısı var yine, umarım geçicidir sinirim oynadı artık iyice hastalıktan. Büyük gece kalkıp çıkardı birde halıya
Estağfurullah canım daha neler :) öğretmen olmak çok büyük sabır emek işi. Hakkıyla yapanlara çok saygı duyduğum bir meslek ❤Nego çok şey öğreniyoruz senin de öğretmenler günün kutlu olsun
24 Kasım Ödevi
Pazar klasiği ütü
Kiler dolabını düzenlemek
LListede olup hiç bir şey yazma zahmetinde bulunmayanları çıkardım. Günde bir iki mesaj yazmak zor olmasa gerek. Emek var ortada haksız mıyım bu konuda ondan da emin değilim ya neyse.. Sitede olup başka yerlere yazılabiliyorsa buraya da yazılabilir.
Sadece temizlik düzen üzerine konuşmuyoruz neticede
malipina
Bonus
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
L Libas7
W wisne83
terliksuu
Delft
Efser
B BUSR4
Kmsl Hnd
D Dilos06
Nur1835
Frytiop
Organick__
mavitosbik07
SchonerDuft
HedefeDogru
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
E enenisa
Canım sitede her yere yazıp buraya yazmayanlara sözümNegomNur1835 taşındıktan sonra net bağlanmadı daha o yüzden gelemiyor.
Oğluda sık hastalanıyor onun başında işte analık zor
Estağfurullah canım daha neler :) öğretmen olmak çok büyük sabır emek işi. Hakkıyla yapanlara çok saygı duyduğum bir meslek ❤
Bende öğreniyorum sizinle beraber çok şeyi, öyle birilerinin laf soktuğu gibi her şeyi ben biliyorum edasında dolaşmıyorum, öyle bir izlenim bıraktım mu merak da ediyorum, bu vesile ile sormak istiyorum herkese.
Niye yoruldun dün o kadar? Benimde korkutuyor ama artık bugün yapmam şartGünaydınn
Vallahi ütü gözümü korkutuyor dün öyle bi yoruldum ki
Ben size öğretmenim diyorum benim için öylesiniz öğretmenler gününüz kutlu olsunEstağfurullah canım daha neler :) öğretmen olmak çok büyük sabır emek işi. Hakkıyla yapanlara çok saygı duyduğum bir meslek ❤
Bende öğreniyorum sizinle beraber çok şeyi, öyle birilerinin laf soktuğu gibi her şeyi ben biliyorum edasında dolaşmıyorum, öyle bir izlenim bıraktım mı merak da ediyorum, bu vesile ile sormak istiyorum herkese.
Kışlık alışverişi için büyük bir avmyi talan ettik eşim için, ay ayaklarıma kara sular indi hamlamışım hatta uyanınca farkettim, kıyafet/ayakkabı denemek spor etkisi yaratmış bendeNiye yoruldun dün o kadar? Benimde korkutuyor ama artık bugün yapmam şart
Çokk geçmiş olsun canım yaaaÇocuklarda mide bulantısı var yine, umarım geçicidir sinirim oynadı artık iyice hastalıktan. Büyük gece kalkıp çıkardı birde halıya
Canım bugün evime geçiyorum artık çamaşır bulaşık işşşş bitmezzzzzz24 Kasım Ödevi
Pazar klasiği ütü
Kiler dolabını düzenlemek
LListede olup hiç bir şey yazma zahmetinde bulunmayanları çıkardım. Günde bir iki mesaj yazmak zor olmasa gerek. Emek var ortada haksız mıyım bu konuda ondan da emin değilim ya neyse.. Sitede olup başka yerlere yazılabiliyorsa buraya da yazılabilir.
Sadece temizlik düzen üzerine konuşmuyoruz neticede
malipina
Bonus
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
L Libas7
W wisne83
terliksuu
Delft
Efser
B BUSR4
Kmsl Hnd
D Dilos06
Nur1835
Frytiop
Organick__
mavitosbik07
SchonerDuft
HedefeDogru
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
E enenisa
Çocuklarda mide bulantısı var yine, umarım geçicidir sinirim oynadı artık iyice hastalıktan. Büyük gece kalkıp çıkardı birde halıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?