Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın ❤
Mutlu pazarlar ❤
Kolay ütüler ❤

Dün ne yaptım öyle dolandım işte evde

Mutfak bulaşık
Yataklar toplandı
3 posta çamaşır yıkandı katlandı
Salonun 1 camı kalmıştı oda silindi.
3 kap yemek yaptım akşamda mutfağımı toplayıp yattım şükür evde genel anlamda topluydu.

Çocuklarda mide bulantısı var yine, umarım geçicidir sinirim oynadı artık iyice hastalıktan. Büyük gece kalkıp çıkardı birde halıya

Ay noldu öyle ya üşütme gibi mi farklı mı?
Benim oğlum uzun süre gece kustu.
Çok yediği karıştırdığı zaman gaz sıkışması oluyodu o bağırtıyodu onu sancı yapıyodu çoğu zaman kusuyodu.

Kusmadan atlaymaya başladı sonradan o geldi şimdi aklıma.

24 Kasım Ödevi

Pazar klasiği ütü
Kiler dolabını düzenlemek

LListede olup hiç bir şey yazma zahmetinde bulunmayanları çıkardım. Günde bir iki mesaj yazmak zor olmasa gerek. Emek var ortada haksız mıyım bu konuda ondan da emin değilim ya neyse.. Sitede olup başka yerlere yazılabiliyorsa buraya da yazılabilir.
Sadece temizlik düzen üzerine konuşmuyoruz neticede

malipina
Bonus
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
L Libas7
W wisne83
terliksuu
Delft
Efser
B BUSR4
Kmsl Hnd
D Dilos06
Nur1835
Frytiop
Organick__
mavitosbik07
SchonerDuft
HedefeDogru
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
E enenisa

Nego çok şey öğreniyoruz senin de öğretmenler günün kutlu olsun
Estağfurullah canım daha neler :) öğretmen olmak çok büyük sabır emek işi. Hakkıyla yapanlara çok saygı duyduğum bir meslek ❤
Bende öğreniyorum sizinle beraber çok şeyi, öyle birilerinin laf soktuğu gibi her şeyi ben biliyorum edasında dolaşmıyorum, öyle bir izlenim bıraktım mı merak da ediyorum, bu vesile ile sormak istiyorum herkese.

Negom Nur1835 taşındıktan sonra net bağlanmadı daha o yüzden gelemiyor.
Oğluda sık hastalanıyor onun başında işte analık zor

Yok yaaaa sanmıyorum. Ama evet bende öyle bişey bırakmış olabilirsin bu benim seni sevdiğimden yaptığının bana hoş gelmesinden

Öğrenmeye teşvik etmekte çok güzel bişey sen burdan vazgeçsen bizde hiç gelemezdik.

1 gün uğrama 1 hafta uğrama etikete bak ama yazacak bişey bulama falan senin bırakmayışınla aştım bunu ❤

Ben size öğretmenim diyorum benim için öylesiniz öğretmenler gününüz kutlu olsun maksadim dalga gecmek falan degil inanin. ben çok erken evlendim bilmediğim o kadar çok şey vardı ki hâlâ da var o yüzden sizlerden bir sürü şey ogrenicegimden eminim :)

Niye yoruldun dün o kadar? Benimde korkutuyor ama artık bugün yapmam şart
Kışlık alışverişi için büyük bir avmyi talan ettik eşim için, ay ayaklarıma kara sular indi hamlamışım hatta uyanınca farkettim, kıyafet/ayakkabı denemek spor etkisi yaratmış bende

Canım bugün evime geçiyorum artık çamaşır bulaşık işşşş bitmezzzzzz

Çocuklarda mide bulantısı var yine, umarım geçicidir sinirim oynadı artık iyice hastalıktan. Büyük gece kalkıp çıkardı birde halıya

Geçmiş olsun. Havalar bir sıcak bir soğuk hasta etti herkesi. Ben de 2 haftadır öksürmekten yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…