Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kış geldi benim ütüm azaldı. Çok vaktimi almaz artık. Kiler dolabını geçen hafta sonu temizlemiştim. Mutfak tam bitmedi ama canım ne zaman isterse yapacağım. Bugün rutin temizlik ve yemek işim var. Bir de kurumayan çamaşırlar

Birbirimizden öğrenicez
Kışlık alışverişi için büyük bir avmyi talan ettik eşim için, ay ayaklarıma kara sular indi hamlamışım hatta uyanınca farkettim, kıyafet/ayakkabı denemek spor etkisi yaratmış bende
Ayy bende temizlik yaptın sandım
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Çokk geçmiş olsun canım yaaa
Sağol canım
Canım bugün evime geçiyorum artık çamaşır bulaşık işşşş bitmezzzzzz
Hadi görelim yine seni
Nego canım geçmiş olsun inşallah devamı gelmez çabucak iyileşirler çocuklar
Amin canım sağol inşaallah
Geçmiş olsun. Havalar bir sıcak bir soğuk hasta etti herkesi. Ben de 2 haftadır öksürmekten yoruldum.
Sağol canım, sana da geçmiş olsun. Siyah turp bal şurubunu denemediysen tavsiye ederim

Kolay gelsin, benimde çamaşır ütü vaktimi alır bugün epey

Sağol canım. Bal süte başladım dün geçmezse onu da yaparım.

Ayy bende temizlik yaptın sandım
Hayırlı olsun güle güle kullanın

ay yok Negom bugün yapcam daha temizlik dün kahvaltıdan sonra gittik taa akşam döndük süpürge falanda açamadım şöyle bi toparladım dağınık gördüğüm yerleri bugün detaylı giricem inşallah

Seni yerim ben

Çocuklarda mide bulantısı var yine, umarım geçicidir sinirim oynadı artık iyice hastalıktan. Büyük gece kalkıp çıkardı birde halıya
Çok geçmiş olsun canım yaaa. Rabbim şifa versin.
Hava bir ısındı bir soğudu millet de nasıl giyinecegini karistirdi. Herkes hasta.

Ben bu gece mesai yaptım resmen. Zombi gibiyim. Her yer dağınık. Bu yorgunlukla nasıl yaparım bilmiyorum.

Allah yardımcınız olsun. İyi geceler ❤❤
Canım şimdi gördüm mesajını. Bildirim gelmemiş nedense.
Fayans değil de dersler kalitesiz galiba. Yeni ev yeni bina ama daha önce oturduğum evlerin hiçbiri böyle olmamıştı. Düzgün havalandırma da yok.

Ben bu gece mesai yaptım resmen. Zombi gibiyim. Her yer dağınık. Bu yorgunlukla nasıl yaparım bilmiyorum.
Bende her gece mesaideyim. Gece 3,4 demeden uyumuyor. 6 da namaza kalkabilirsem. 7.30 da çocuklar okula gidiyor. birini ben goturuyom.O saatten sonra uyusam daha yorgun oluyorum. Heryer iş ben melun melun tele bakiyom işte.

Aynen canım ayrıca ben çok şey öğrendim senden.....

Bende her gece mesaideyim. Gece 3,4 demeden uyumuyor. 6 da namaza kalkabilirsem. 7.30 da çocuklar okula gidiyor. birini ben goturuyom.O saatten sonra uyusam daha yorgun oluyorum. Heryer iş ben melun melun tele bakiyom işte.
Kaç yaşındaki canım? Niye uyumuyor bu çocuklar

Kaç yaşında evlendin?
Allah yardımcın olsun. Ev idare etmek zor iş.
Canım bugün evime geçiyorum artık çamaşır bulaşık işşşş bitmezzzzzz
Yaşasın kötülük nihaha
Şaka şaka kız. Insanın evi gibisi var mı
Geçmiş olsun. Havalar bir sıcak bir soğuk hasta etti herkesi. Ben de 2 haftadır öksürmekten yoruldum.
Sana da çok geçmiş olsun canım. Ihmal etme doktora git.

Çok normal yorgun olman yorgun kalkman
Tünaydın hanımlar, güzel bir pazar günü dilerim
Her şey gönlünüzce olsun
Günaydın teşekkür ederiz
Çok geçmiş olsun canım yaaa. Rabbim şifa versin.
Hava bir ısındı bir soğudu millet de nasıl giyinecegini karistirdi. Herkes hasta.
Sağol canım amin
Günaydın ütümm yokk
Kileri dün gece dunleneme yapmıştım
Günaydın canım

Gunaydin yazacaktim
Neyse iyi öğleler o zaman.
Ütü yok canım. Kiler dolabı da düzenli. Ama ortalık rezalet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…