- 7 Mart 2018
- 1.331
- 3.783
- 133
24 Kasım Ödevi
Pazar klasiği ütü
Kiler dolabını düzenlemek
LListede olup hiç bir şey yazma zahmetinde bulunmayanları çıkardım. Günde bir iki mesaj yazmak zor olmasa gerek. Emek var ortada haksız mıyım bu konuda ondan da emin değilim ya neyse.. Sitede olup başka yerlere yazılabiliyorsa buraya da yazılabilir.
Sadece temizlik düzen üzerine konuşmuyoruz neticede
malipina
@Bonus
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
H hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Libas7
@wisne83
terliksuu
@Delft
@Efser
B BUSR4
@Kmsl Hnd
D Dilos06
@Nur1835
@Frytiop
@blue-34
@mavitosbik07
@SchonerDuft
@HedefeDogru
@D e f n e
@RosSsS
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@enenisa
Birbirimizden öğrenicezBen size öğretmenim diyorum benim için öylesiniz öğretmenler gününüz kutlu olsunmaksadim dalga gecmek falan degil inanin. ben çok erken evlendim bilmediğim o kadar çok şey vardı ki hâlâ da var o yüzden sizlerden bir sürü şey ogrenicegimden eminim :)
Ayy bende temizlik yaptın sandımKışlık alışverişi için büyük bir avmyi talan ettik eşim için, ay ayaklarıma kara sular indi hamlamışım hatta uyanınca farkettim, kıyafet/ayakkabı denemek spor etkisi yaratmış bende
Sağol canımÇokk geçmiş olsun canım yaaa
Hadi görelim yine seniCanım bugün evime geçiyorum artık çamaşır bulaşık işşşş bitmezzzzzz
Amin canım sağol inşaallah
Sağol canım, sana da geçmiş olsun. Siyah turp bal şurubunu denemediysen tavsiye ederimGeçmiş olsun. Havalar bir sıcak bir soğuk hasta etti herkesi. Ben de 2 haftadır öksürmekten yoruldum.
Kolay gelsin, benimde çamaşır ütü vaktimi alır bugün epeyKış geldi benim ütüm azaldı. Çok vaktimi almaz artık. Kiler dolabını geçen hafta sonu temizlemiştim. Mutfak tam bitmedi ama canım ne zaman isterse yapacağım. Bugün rutin temizlik ve yemek işim var. Bir de kurumayan çamaşırlar
Birbirimizden öğrenicez
Ayy bende temizlik yaptın sandım
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Sağol canım ❤
Hadi görelim yine seni
Amin canım sağol inşaallah ❤
Sağol canım, sana da geçmiş olsun. Siyah turp bal şurubunu denemediysen tavsiye ederim
Ayy bende temizlik yaptın sandım
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Seni yerim ben24 Kasım Ödevi
Pazar klasiği ütü
LListede olup hiç bir şey yazma zahmetinde bulunmayanları çıkardım. Günde bir iki mesaj yazmak zor olmasa gerek. Emek var ortada haksız mıyım bu konuda ondan da emin değilim ya neyse.. Sitede olup başka yerlere yazılabiliyorsa buraya da yazılabilir.
malipina
@Bonus
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
H hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Libas7
@wisne83
terliksuu
@Delft
@Efser
B BUSR4
@Kmsl Hnd
D Dilos06
@Nur1835
@Frytiop
@blue-34
@mavitosbik07
@SchonerDuft
@HedefeDogru
@D e f n e
@RosSsS
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@enenisa
Çok geçmiş olsun canım yaaa. Rabbim şifa versin.Çocuklarda mide bulantısı var yine, umarım geçicidir sinirim oynadı artık iyice hastalıktan. Büyük gece kalkıp çıkardı birde halıya
Ben bu gece mesai yaptım resmen. Zombi gibiyim. Her yer dağınık. Bu yorgunlukla nasıl yaparım bilmiyorum.Geceleri uyumayan bebek. Güne çok yorgun uyanıyorum kızlar. Hiç enerjim olmuyor. Normal mi yoksa bende bir sıkıntı mı var . Kiler dolabı bikaç gün önce düzenledim. Akşama ütü yapacam. Şimdi rutin temizlik.
Allah yardımcınız olsun. İyi geceler ❤❤Agir kaldirmamak kosuluyla hafif isler yapiyotum,zaten oyle fazla ayakta kalamiyorum. Yavas yavas yapiyorum iste..bide usutmuyorum.kendimi katkat giyindim ,ayagimda corap patik ,iki kat pijama,yelek veya kazakla geziyorum
Evde net olmadigindan tlfdakini idareli kullanmaya calisiyorum ama maalesef yine basaramadimyine erken biticek yaa neyse bir daha ki arttiramasamda gunu gunune bitirmeye gayret edecem
Yine gorsmek uzere,iyi aksamlar
Canım şimdi gördüm mesajını. Bildirim gelmemiş nedense.Ben bi keresinde lavaboda çeşmenin arkasında kalan kısmın kirecine sinir olmuştum süngere kireç çözücü döküp silmiştim o karartmıştı lavaboyu.belkide alakasi yoktur Bide banyo terligide karartıyor gibi geldi yada benim kızım gibi sizinki de keçeli kalem sürdügörümce me görede fayans larin kalitesine bağlıdır ama oluyor malesef bide hergün temizlemesek ne olacak acaba.
Bende her gece mesaideyim. Gece 3,4 demeden uyumuyor. 6 da namaza kalkabilirsem. 7.30 da çocuklar okula gidiyor. birini ben goturuyom.O saatten sonra uyusam daha yorgun oluyorum. Heryer iş ben melun melun tele bakiyom işte.Ben bu gece mesai yaptım resmen. Zombi gibiyim. Her yer dağınık. Bu yorgunlukla nasıl yaparım bilmiyorum.
Aynen canım ayrıca ben çok şey öğrendim senden.....24 Kasım Ödevi
Pazar klasiği ütü
malipina
@Bonus
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
H hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Libas7
@wisne83
terliksuu
@Delft
@Efser
B BUSR4
@Kmsl Hnd
D Dilos06
@Nur1835
@Frytiop
@blue-34
@mavitosbik07
@SchonerDuft
@HedefeDogru
@D e f n e
@RosSsS
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@enenisa
Kaç yaşındaki canım? Niye uyumuyor bu çocuklarBende her gece mesaideyim. Gece 3,4 demeden uyumuyor. 6 da namaza kalkabilirsem. 7.30 da çocuklar okula gidiyor. birini ben goturuyom.O saatten sonra uyusam daha yorgun oluyorum. Heryer iş ben melun melun tele bakiyom işte.
39 a gitcem. Bebek uyumuyor çocuklar uyuyor. Üç tane bende. Biri bebekKaç yaşındaki canım? Niye uyumuyor bu çocuklar
Kaç yaşında evlendin?Ben size öğretmenim diyorum benim için öylesiniz öğretmenler gününüz kutlu olsunmaksadim dalga gecmek falan degil inanin. ben çok erken evlendim bilmediğim o kadar çok şey vardı ki hâlâ da var o yüzden sizlerden bir sürü şey ogrenicegimden eminim :)
Yaşasın kötülük nihahaCanım bugün evime geçiyorum artık çamaşır bulaşık işşşş bitmezzzzzz
Sana da çok geçmiş olsun canım. Ihmal etme doktora git.Geçmiş olsun. Havalar bir sıcak bir soğuk hasta etti herkesi. Ben de 2 haftadır öksürmekten yoruldum.
Bebiş kaç yaşında? Benimkisi 1 yaşına girdi.39 a gitcem. Bebek uyumuyor çocuklar uyuyor. Üç tane bende. Biri bebek
Çok normal yorgun olman yorgun kalkmanGeceleri uyumayan bebek. Güne çok yorgun uyanıyorum kızlar. Hiç enerjim olmuyor. Normal mi yoksa bende bir sıkıntı mı var . Kiler dolabı bikaç gün önce düzenledim. Akşama ütü yapacam. Şimdi rutin temizlik.
Günaydın teşekkür ederizTünaydın hanımlar, güzel bir pazar günü dilerim
Her şey gönlünüzce olsun
Sağol canım aminÇok geçmiş olsun canım yaaa. Rabbim şifa versin.
Hava bir ısındı bir soğudu millet de nasıl giyinecegini karistirdi. Herkes hasta.
Günaydın canımGünaydın ütümm yokk
Kileri dün gece dunleneme yapmıştım
Gunaydin yazacaktim24 Kasım Ödevi
Pazar klasiği ütü
malipina
@Bonus
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
H hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Libas7
@wisne83
terliksuu
@Delft
@Efser
B BUSR4
@Kmsl Hnd
D Dilos06
@Nur1835
@Frytiop
@blue-34
@mavitosbik07
@SchonerDuft
@HedefeDogru
@D e f n e
@RosSsS
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@enenisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?