- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Normalde mutfak ayrı da bizde kalabalık olunca apartman inşaat halindeyken bu şekilde yaptırıldı en sevmediğim şey ama şimdilik mecburumBenim salon ve mutfağım Amerikan mutfak burası da çok güzel hava
Ocakta kuru fasulye ve mercimek çorbası pisiyor
Pirinç suya konuldu
Köfte yoğurdum dolaba koydum dinlendiriyorum sıra biraz keyifde
Yarın yerleri falan silerim haftalık temzlk gibi
Temizleyeli yarın hafta olmak üzere olcak
Bı de birinci kat yanimizda bı de inşaat var toz toprak bitmiyor
akşam yoktun sankiDün vardım ya
kaynana mühimSilgi süpürge yapıldı toz alındı
Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı
Çiçekler sulandı, kaynana layığıyla ağırlandı
Tuvalet banyo temizlendi
Çocuk odasının halısı değişti
Çamaşır yıkandı serilecek
Akşama yemeğim vargerisi kahvemi alıp keyif yapmak
Ben severim açık mutfak, misafirler için ayrı bir oturma odası varsa tabiiBenim salon ve mutfağım Amerikan mutfak burası da çok güzel hava
Ocakta kuru fasulye ve mercimek çorbası pisiyor
Pirinç suya konuldu
Köfte yoğurdum dolaba koydum dinlendiriyorum sıra biraz keyifde
Yarın yerleri falan silerim haftalık temzlk gibi
Temizleyeli yarın hafta olmak üzere olcak
Bı de birinci kat yanimizda bı de inşaat var toz toprak bitmiyor
Akşam pek girmiyorum canım arada işteakşam yoktun sanki
Yok canım tek yer. Burası digerleri yatak odasıBen severim açık mutfak, misafirler için ayrı bir oturma odası varsa tabii
Kv sinin köyüne gitmek için Ne kadar hevesli bir gelinnoterim yarın müsaaden varsa kvlerin köyüne gideceğiz
Yaaa ne gelinler var gör gör piiKv sinin köyüne gitmek için Ne kadar hevesli bir gelinkv min istediği gibi bir gelin adeta
Geçmiş olsun canım benimAkşamdan beri başım ağrıyor
Bak mesela benim de kaynanam geleceği için çok heyecanlıyımYaaa ne gelinler var gör gör pii
Ama negom ben istesem de kv min köyüne kvmle gidememYaaa ne gelinler var gör gör pii
Gel buraya anlıyorum seniBak mesela benim de kaynanam geleceği için çok heyecanlıyım
Olur İnşallah.Yok canım tek yer. Burası digerleri yatak odası
Salon dediğim de kucukk kalıyor oturma alanı oldukça az kalablk olduğumuzda ozellkle
Salon dikdörtgen mutfak yarısını kaplıyor bende severim ama salona da geniş yer kalırsa burda öyle olmadı malesef
İlerde belki normalde mutfak olan odayı ya oturma odası ya mutfak yapma fikrim var bakalm
kuzu az gidiyoruz zaten, belki ondandır. Gerçekten kayınvalidemi çok severimKv sinin köyüne gitmek için Ne kadar hevesli bir gelinkv min istediği gibi bir gelin adeta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?