Nerdesin senNörüyonuz?
Bende nörüm işte
Sağol canm allah razı olsun aynen öyle bu da ayni insallah canımAllah rahmet eylesin. Bazı babanneler fena oluyor maalesef. Benim de arkadaşımın kv si yoktu eşinin babannesi çok çektirmiş kıza. Allah vicdan merhamet versin. Emeğinin mükafatını alırsın eminim. Kaynının bakımı bile başlı başına sabır merhamet işi.
Bence de çık ya burası da süper ama çıkamıyorumHava güneşli çıksam yürüsem biraz
Ben ev kuşuyum çok sevmem çıkmayıBence de çık ya burası da süper ama çıkamıyorum
Tüm yemeklerimi bitirdim köfte patates kaldı onuda fırında yapcam geç vakte
Havalandırıyorum odayı simdikapatırım birazdan kapıyı
Bende öyleyim aslında daBen ev kuşuyum çok sevmem çıkmayı
yok kız işteyim bugün. Akşam da eşim nöbette. Sabah çıkınca gideceğiz. Ben de akşam annemlerin şehirdeki evine gideceğim. Kardeşim de gelecek.
evet unutur muyum
negom perisanlardayim ya esim cok hasta. hastaneye gitmesi icin gece zor ikna ettim arkadasi geldi zorla götürdü. corbasi ilacı kafa duman
aşk olsunişteyim ben negom:)
akşam biraz işimiz vardı ailecek:)
ama lora uyuyodur maratona çıkmamak için. bence kız ona senAktif Lora
yok kuzum polis değil eşim. Ama nöbetli çalışıyor.senin kocan da mı polisti
özellikle diyor ki şehirdeki evne kadar baskı yaptıysak kıyamam sana poncik
çok geçmiş olsun canımevet unutur muyumsimdi basliyorum eheheh
negom perisanlardayim ya esim cok hasta. hastaneye gitmesi icin gece zor ikna ettim arkadasi geldi zorla götürdü. corbasi ilacı kafa duman
aşk olsunne zaman uyudugumu gördün cok uyuyan biriymisim gibi
Nerdesin sen
evet unutur muyumsimdi basliyorum eheheh
Çok geçmiş olsunevet unutur muyumsimdi basliyorum eheheh
sagol canim benimçok geçmiş olsun canım
gerek yok demis. arkadasi diyor ki tekrar döndüm ben rica ettim corona değil demis.Test verdi mi
sagol canimÇok geçmiş olsun
Eşin mi demiş tövbe est yagerek yok demis. arkadasi diyor ki tekrar döndüm ben rica ettim corona değil demis.
esim de demis arkadasi da test yaptirsak diye. gerek yok demisEşin mi demiş tövbe est ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?