Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bak mesela benim de kaynanam geleceği için çok heyecanlıyım
Ben aynı binadayım beybi no problem. Ben kafaya taktığım kadar sorun teşkil ederler öğrendim artık bunu. O yüzden rahatım
Birde oğullarımı büyütmek çok zor ya ben artık kaynanaları anlamaya başladım
Yaşlandırdı beni çocuklar

Bu nasıl mesaj kral, hangi emojiyi koyacağımı şaşırdım

Negom benden gittikten sonra herşeyi başkasına anlatacağını bildiğim için geriliyorum. Yoksa sorun olmazdı.

Bende kvm gibi kv olucam. Dün karar verdim ama ilk önce erkek doğurmam lazım tabi

Haftada bir gittiğim zamanları özlemeye başlıyorum kaynana muhabbetleri görünce
Bende işitme engelli kayınpeder ve psikolojik sorunları olan
İhtiyar sinsi huysuz bj babane
Masum yarı engelli hidrosefali hastası ve vücudu gelişmiyor zeka olarak da bj kaynım var en masumi kaynım tabi ki

4 sene sonra birleştik bizde rahmetli kaynanam ölünce kaynanam çok iyidi büyük eltim almıştı başta bakmmak için ama sonra istemedi aldıkları bu evi üstüne ve istediği yerde almadılar diye işine gelmedi ama yine o kıymetli
bu dunyanin öbür dunyasi da var diyerek sabrediyorum hep ne yapayım ... Allah büyük

Gidip gelin daha iyi kızlar böylesi daha Oe sosyal hyt sıfır ailem ile görüşme var o bı de market hastane işleri vs zorunlu haller yani en sosyal anlarım

kuzu az gidiyoruz zaten, belki ondandır. Gerçekten kayınvalidemi çok severim
Teyo bende cidden çok çok severdim ilanı aşk ederdik günlerde ciddiyim
Görümcelerimi de öyle ama görümcelerim hainlik etti kv de onlara uydu o yüzden bende sadece eşimin annesi olduğu için saygı kaldı o kadar.

anlıyorum canım, bu ilişkiler zor ilişkiler cidden. O yüzden az ve öz olunca rahat

Negom benden gittikten sonra herşeyi başkasına anlatacağını bildiğim için geriliyorum. Yoksa sorun olmazdı.
Onu kaynanam herkese yapıyor napıyım anlatsın diyorum artık. Ay ne takardım şimdi kendi defteri yazsın diyorum. Sende öyle de bırak cidden değmez taktığına.

Allah rahmet eylesin. Bazı babanneler fena oluyor maalesef. Benim de arkadaşımın kv si yoktu eşinin babannesi çok çektirmiş kıza. Allah vicdan merhamet versin. Emeğinin mükafatını alırsın eminim. Kaynının bakımı bile başlı başına sabır merhamet işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…