Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bonus benim bu iyice yamuldu napabilirim nasıl kurtulur senin dediğin isimle aradım ama pek bi şey bulamadım. M Musluk Suyu sen de anlıyorsun sanırım bunlardan
Gölge bana tam üstten resmini atsana echeveria türü bu hatta sanki benimki gibi perle adı. Formu bozulunca kesiliyor çelik deniyor ona.
Seninki çiçekli şu an yavru vermiş olmalı.

Gölge bana tam üstten resmini atsana echeveria türü bu hatta sanki benimki gibi perle adı. Formu bozulunca kesiliyor çelik deniyor ona.
Peki bu arkadaş için ümit var mı hocam
Kendileri marginata idi ama şu an ne olduğunu anlamadım

Güneş sevmiyordur belki gölge yere al. Bir de ben pek anlamam. İsmini bulursan netten bakarız
Ismini falan bilmiyorum hiç hediyeydi bu çok ilgilenmedim ama yine de çiçeklendi bonusun dediği perleye bi bakayım. Daha önce eche diye bakmıştım
Sabah atayım o zaman onu

İyi aksamlar kızlar
Bugün yaptiklarim;
Kahvalti hazirladim, topladim
Evi toparladım, yataklari topladim
Camasirlari topladim, yenilerini makineye attim
Yemek yaptim( ayran aşı, kuru patlican dolmasi, hosaf)
Evi süpürttüm
Yemekten sonra mutfagi topladim, bulasik makinesini çalıştırdım
Çiceklerin kurumus yerlerini kestim
Kusumun yemini falan yeniledim
Yağdanliklari yıkayıp doldurdum

Baska da bir sey yok cay iccem simdi
Maalesef gunun geri kalaninda basim agridi ne ders calisabildim ne spor yapabildim yarin telafi etcem.

Selam canlar

Bulaşık makinesi boşaltıp doldurdum.
2 makine çamaşır yıkadım 3 makine kuruttum.
1 saat açık havada yürüdüm.7456 adım olmuş.
Markete uğradım bir iki eksik alip yerleştirdim.
Akşam yemeği bulaşığı hallettim.
Tezgahım toplu.
2 makine çamaşır yerleştirdim.
Şimdi de çayım hazır keyif yapicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…