EvettttYessin onu nennesi diye sevilir
Onu benim kocam da diyorBak bak negom çok güzel ya pırıl pırıl yapıyorr
Eşimin bu konuya yaklaşmı da deterjan manyağı olmam
Güneş sevmiyordur belki gölge yere al. Bir de ben pek anlamam. İsmini bulursan netten bakarızEki Görüntüle 2946625
Bonus benim bu iyice yamuldu napabilirim nasıl kurtulur senin dediğin isimle aradım ama pek bi şey bulamadım. M Musluk Suyu sen de anlıyorsun sanırım bunlardan
Gölge bana tam üstten resmini atsana echeveria türü bu hatta sanki benimki gibi perle adı. Formu bozulunca kesiliyor çelik deniyor ona.Bonus benim bu iyice yamuldu napabilirim nasıl kurtulur senin dediğin isimle aradım ama pek bi şey bulamadım. M Musluk Suyu sen de anlıyorsun sanırım bunlardan
Gölge bana tam üstten resmini atsana echeveria türü bu hatta sanki benimki gibi perle adı. Formu bozulunca kesiliyor çelik deniyor ona.
Seninki çiçekli şu an yavru vermiş olmalı.
Gecen yıl emeliyattan sonra hediye bonzai ağaç gelmişti 2 gün içinde böyle olduEki Görüntüle 2946666 Peki bu arkadaş için ümit var mı hocam
Kendileri marginata idi ama şu an ne olduğunu anlamadım
Ne yaptık biz bu masumlaraGecen yıl emeliyattan sonra hediye bonzai ağaç gelmişti 2 gün içinde böyle oldu
Bilmiyorum ki her yeri gezdirdim evin içinde olmadı olmadı bütün yaprağını döktüNe yaptık biz bu masumlara
Ya benimki 1,5 yıldır iyiydi ne oldu anlamadım
Ismini falan bilmiyorum hiç hediyeydi bu çok ilgilenmedim ama yine de çiçeklendi bonusun dediği perleye bi bakayım. Daha önce eche diye bakmıştımGüneş sevmiyordur belki gölge yere al. Bir de ben pek anlamam. İsmini bulursan netten bakarız
Sabah atayım o zaman onuGölge bana tam üstten resmini atsana echeveria türü bu hatta sanki benimki gibi perle adı. Formu bozulunca kesiliyor çelik deniyor ona.
Seninki çiçekli şu an yavru vermiş olmalı.
Eki Görüntüle 2946666 Peki bu arkadaş için ümit var mı hocam
Kendileri marginata idi ama şu an ne olduğunu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?