- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
sagol canim.
bilmiyoruz ki üsütme demis ama
yok doktor kagit yazmasi gerekiyormus. test yapilsin diye. baska yere gidiyim dedi de kalkamadi daha
aksam öyle yapicaktim gitmiyorum dedi inatlasti. eve gelip yapacaklari da aklima gelmedi o anda112 yi arayıp anlatsan eve gelip test yaparlar mı acaba lora.
belirtileri var falan desen
aksam öyle yapicaktim gitmiyorum dedi inatlasti. eve gelip yapacaklari da aklima gelmedi o anda
Burada çagem var direkt gidip orada test veriyoruz. Önce girişte dr soruyor şikayetleri sonra test alanına geçiyoruz. Hayır doktora ne test sanki onun sırtından çıkıyor, bazıları bilinçli yapıyor dertleri başka çünkü.İyi de devlette dr suz yapılıyo test ben kaç kere direk verdim.
En sonda pandemi hastanesinde trijayda dr gönderdi teste.
Ordan çıkıp başka yere gitseymişler keşke tekrar götürse arkadaşı covid olabilir ayşe
Çagem yok mu ya ora büyük şehir birde Allah Allah. Sivas da bu kadar zorluk çıkarmıyorlar dertleri ne şikayet edeceksin işte durup geçmeyeceksin böyle yapanları.belirli hastanelerde öyle diye duydum doktor gerek duymadan.
Burda eve de geliyorlar dediğin gibi ora niye böyle yapıyor ki112 yi arayıp anlatsan eve gelip test yaparlar mı acaba lora.
belirtileri var falan desen
Geçmiş olsun negom bende sabah baş ağrısıyla uyandım. Kaynanamın nazarı değdi zaaaarBaş ağrım tansiyonda mı yoksa diye limon içtim şimdi de başım fıldır fıldır
Yemek yok, ev süpürülecek amaaaaan kaldım böyle
Topikçe gelip her işin ucundan tutalım hepsi biterYemek yok, ev süpürülecek amaaaaan kaldım böyle
Sağolasın, değer değer anne bana bir oku deGeçmiş olsun negom bende sabah baş ağrısıyla uyandım. Kaynanamın nazarı değdi zaaaarevi öyle pırıl pırıl görğnce
Desem alır zaten yapasım yok hiç. Ömrümü yiyor mutfakyapma yapma disardan alsın eşin. yeter bugün tatil mutfak
Sağolasın, değer değer anne bana bir oku de
Ohh ne güzel olurdu ömrü hayatımda hiç yardımcı almadımTopikçe gelip her işin ucundan tutalım hepsi biter
İlk olurOhh ne güzel olurdu ömrü hayatımda hiç yardımcı almadım
Benim de başım ağrıyor, ağrı mideme vuruyor. Topikçe okunalımSağolasın, değer değer anne bana bir oku de
Buraya eve yetişemiyolar 112 ciddi acil duruma geliyoBurda eve de geliyorlar dediğin gibi ora niye böyle yapıyor ki
Evde pozitif çıkan varsa evin diğer fertlerinede evde yapıyorlar hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?