Ora İstanbul tabii nüfus çok fazla. Burda nüfus çok değil.Buraya eve yetişemiyolar 112 ciddi acil duruma geliyo
Sana da gelelim canım toplanıpBugün sadece mutfak camlarını sildim perdelerini yıkadım astım bir de çamaşır yıkadım. Daha yemek yapılacak. Bir de süpürsem iyi olurdu
Valla ne iyi olurduSana da gelelim canım toplanıp
Çok geçmiş olsun.evet unutur muyumsimdi basliyorum eheheh
negom perisanlardayim ya esim cok hasta. hastaneye gitmesi icin gece zor ikna ettim arkadasi geldi zorla götürdü. corbasi ilacı kafa duman
aşk olsunne zaman uyudugumu gördün cok uyuyan biriymisim gibi
Sırayla herkese giderizAma sonra da ben sizi beklerim ha
Ellerine sağlık kahven benden olsunMutfağa kahve yapmaya gittim bir güzel aspiratörü temizledim dolapları dışından sildim lavabo altını düzenledim veee kahve yapmadan çıktım
Bu arada aspiratörün filtreleri için Poxy kullanıyorum ve kendilerine bayılıyorum
Ay ben 2 gündür ürün tanıtan instoşlar gibi oldum ahahah
Harika olurSırayla herkese gideriz
Afiyet olsunAyyy
Çok teşekkür ederim canım
O neymiş bakayım yalnız sen temizlik malzemelerinden iyi anlıyorsun gözümdem kaçmıyorMutfağa kahve yapmaya gittim bir güzel aspiratörü temizledim dolapları dışından sildim lavabo altını düzenledim veee kahve yapmadan çıktım
Bu arada aspiratörün filtreleri için Poxy kullanıyorum ve kendilerine bayılıyorum
Ay ben 2 gündür ürün tanıtan instoşlar gibi oldum ahahah
Bak bak negom çok güzel ya pırıl pırıl yapıyorrO neymiş bakayım yalnız sen temizlik malzemelerinden iyi anlıyorsun gözümdem kaçmıyor
Nolmuş canımBugün bana nolmuş
Nolmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?