Bu yine iyi nego. İlk evlendiğimiz zamanlar biz yola çıktık diye haber verirlerdi. Hiç sormazlardı müsait misiniz gelmek istiyoruz diye. Ya da bulunduğumuz şehre geldikten sonra ararlardı 10 dakikaya oradayız diye. Kendilerini çok severim ama böyle hareketlerden de nefret ederim. Ara ara laf sokarak habersiz gelen müsait misiniz diye sormadan gelen bir gelir iki gelir üçüncüde kapıyı bile açmam, sokağıma uğrayamaz. Ben müsaitlik durumunu sormadan anneme bile gitmem diye diye anca bu kadar oldu. Geçenlerde buraya gelmişler. Kaybolmak'a önceden sormadık haberi yok diye uğramamışlar.Son dakika mı haber verilir bu ayy
Canım sakın ayrıntıya girme üstten evini süpür. Banyo mutfak hızlıca geç en fazla bir saate biter. Çocuğu eşine ver hemen. Eşinden de yardim al süpürgeyi o yaparken sen emzir. Saat de erken gerçi gürültu de yapilmaz. Çocuklu kadınsın bosver mükemmel olmaya çalışıp kendini üzme. Ev biraz insan içine çıkacak hale gelse yeter. Kalinca da sana yardim ederlerKızlaaarrr. Son dakika haberi ile kayınvalidemlerin geleceğini öğrendim. Hem de yatılı. İki saate burada olurlar.Ev pis, ben pis. Çocuk emiyor bırakamıyorum. Bişey söyleyin. Telaş yaptım.
Bu yine iyi nego. İlk evlendiğimiz zamanlar biz yola çıktık diye haber verirlerdi. Hiç sormazlardı müsait misiniz gelmek istiyoruz diye. Ya da bulunduğumuz şehre geldikten sonra ararlardı 10 dakikaya oradayız diye. Kendilerini çok severim ama böyle hareketlerden de nefret ederim. Ara ara laf sokarak habersiz gelen müsait misiniz diye sormadan gelen bir gelir iki gelir üçüncüde kapıyı bile açmam, sokağıma uğrayamaz. Ben müsaitlik durumunu sormadan anneme bile gitmem diye diye anca bu kadar oldu. Geçenlerde buraya gelmişler. Kaybolmak'a önceden sormadık haberi yok diye uğramamışlar.
Merhaba, günaydın. İyi pazarlar diliyorum7 kasım ödevi
Giysi dolabı düzenlemek
Balkon silmek
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
I ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
Mikan
@yorgun anneanne
mimesis
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
D DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
ManyakMisir
@fesang
Yorumunuz için teşekkür ederim. Dün hallettim bayağı bir şeyler. Kayınvalidem böyle şeylere pek takılmaz ama biraz evi adam etmek istedim son dakikada. Dağınık ve kirli olunca sanki onlara hakaret olacakmış gibi geliyor hep. Kalınca yardım ederler sağolsunlar. Bugün ben tatildeyim.Canım sakın ayrıntıya girme üstten evini süpür. Banyo mutfak hızlıca geç en fazla bir saate biter. Çocuğu eşine ver hemen. Eşinden de yardim al süpürgeyi o yaparken sen emzir. Saat de erken gerçi gürültu de yapilmaz. Çocuklu kadınsın bosver mükemmel olmaya çalışıp kendini üzme. Ev biraz insan içine çıkacak hale gelse yeter. Kalinca da sana yardim ederler
Benim de en sevmediğim iş. Tam tersi hazır kahvaltıya uyanmak da en büyük mutluluğumsabah kahvaltısı hazırlamayı sevmiyom. Hele misafir varsa kolay gelsin
Sabah mahmurlugu ile bugün yazdiniz sanmışımYorumunuz için teşekkür ederim. Dün hallettim bayağı bir şeyler. Kayınvalidem böyle şeylere pek takılmaz ama biraz evi adam etmek istedim son dakikada. Dağınık ve kirli olunca sanki onlara hakaret olacakmış gibi geliyor hep. Kalınca yardım ederler sağolsunlar. Bugün ben tatildeyim.
Çocukluğumda öyle çat kapı gelen misafir yoktu. Zaten annem çalışıyordu. Habersiz gelip gitmeye o yüzden hiç alışkın değilim ben de. Ben de rahat olmaya çalışıyorum ama anca bu kadar oluyor.Sabah mahmurlugu ile bugün yazdiniz sanmışımEvet insan mümkün olduğunca iyi durumda gözükmek istiyor. Ben de hic sevmem ani misafiri. Daha rahat insan olmaya, degismeye çalışıyorum Çok sevindim yetiştiğinize Yardım ediyor, kusur aramıyorlarsa ne güzel tadini çıkarın
Aramızda iki saatlik mesafe var. Aynı şehirde olsaydık kimbilir nasıl olurdu diye düşünüyorum Bonus. Bu konularda ben mi takıntılıyım, çok mu abartıyorum bilmiyorum. Annemlerde böyle görmedim hiç ben o yüzden garip geliyor çok.Uğramasınlar öyle dan diye gelip
Balkon komple yıkanacak benim7 kasım ödevi
Giysi dolabı düzenlemek
Balkon silmek
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
I ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
Mikan
@yorgun anneanne
mimesis
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
D DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
ManyakMisir
@fesang
Aramızda iki saatlik mesafe var. Aynı şehirde olsaydık kimbilir nasıl olurdu diye düşünüyorum Bonus. Bu konularda ben mi takıntılıyım, çok mu abartıyorum bilmiyorum. Annemlerde böyle görmedim hiç ben o yüzden garip geliyor çok.
Ay dur bak ne anlatacağım. Bir gün kayınvalidemler başka bir şehre gitmişler. Kafalarında kendilerince plan yapmışlar oradaki bir tanıdıklarına gideriz diye. Aramışlar biz geldik size geliyoruz diye. Tabi o insanların bundan haberi yok. Müsait değiliz sizi başka zaman davet edelim dediler diye küsmüşler insanlara. Bunu da karşı tarafın ayıbı gibi anlatıp duruyorlar. Bana da bu örnekle gelmişlerdi ilk zamanlar. Adamlar haklı, az bile yapmışlar diyince başka bir örnekle karşılaşmadım.
Günaydınnnn, biraz geç girdim siteye. Balkonumu dün silmiştim bugün dolap günü7 kasım ödevi
Giysi dolabı düzenlemek
Balkon silmek
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
I ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
Mikan
@yorgun anneanne
mimesis
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
D DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
ManyakMisir
@fesang
Bu bir takıntı evet ben de öyleyim misafirim gelince temizliğim hazırlığım olsun istiyorum örneğin kapıda sevdiğim bir komşumla karşılaşıyorum kahveye davet ediyorum ama kafamda mutfak toplu muydu Ocağı silmiş miydim kahvenin yanına ne koysam az mı olur ayıp mı olurAramızda iki saatlik mesafe var. Aynı şehirde olsaydık kimbilir nasıl olurdu diye düşünüyorum Bonus. Bu konularda ben mi takıntılıyım, çok mu abartıyorum bilmiyorum. Annemlerde böyle görmedim hiç ben o yüzden garip geliyor çok.
Ay dur bak ne anlatacağım. Bir gün kayınvalidemler başka bir şehre gitmişler. Kafalarında kendilerince plan yapmışlar oradaki bir tanıdıklarına gideriz diye. Aramışlar biz geldik size geliyoruz diye. Tabi o insanların bundan haberi yok. Müsait değiliz sizi başka zaman davet edelim dediler diye küsmüşler insanlara. Bunu da karşı tarafın ayıbı gibi anlatıp duruyorlar. Bana da bu örnekle gelmişlerdi ilk zamanlar. Adamlar haklı, az bile yapmışlar diyince başka bir örnekle karşılaşmadım.
En sevdiğim an hazırlığım temizliğim tamam kılığımı düzeltmişim misafir gelene kadar ayaklarımı uzattığım anMisafir beklemece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?