- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Günaydın ...7 kasım ödevi
Giysi dolabı düzenlemek
Balkon silmek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
mimesis
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
Tubismavis
@ManyakMisir
fesang
Benşmde yapmam lazım ama koltuğa yapıştım
Kalkıp az iş yapayım elime yapışmaz
Bunu aşmam lazım ama. Misafir gelmeden önce çok strese giriyorum. Bu da davranışlarıma, yüzüme yansıyor. Sadece kayınvalidemler ile görüşüyoruz bu dönemde. Eşim onun ailesini istemediğimi düşünüyor.Bu bir takıntı evet ben de öyleyim misafirim gelince temizliğim hazırlığım olsun istiyorum örneğin kapıda sevdiğim bir komşumla karşılaşıyorum kahveye davet ediyorum ama kafamda mutfak toplu muydu Ocağı silmiş miydim kahvenin yanına ne koysam az mı olur ayıp mı olur
İşin o kısmı çok sıkıntı. Ben de bi ara öyleydim. Bildiğin tir tir titrerdim inşallah eksik yanlış bşşey çıkmaz diye. Sonra noldu bilmiyorum geçti gitti. Amaaaağn olduğu kadar demeye başladım. Ama bu demek değil ki herşeyi saldım olması gerektiği gibi yapmıyorum. Her şeyi tam anlamıyla yapıyorum ve diyoeum ki ben herşeyi 4 4 lğk hazırladım yaptım bende hazırım gerisi onların takdiri düşüncesi.Bunu aşmam lazım ama. Misafir gelmeden önce çok strese giriyorum. Bu da davranışlarıma, yüzüme yansıyor. Sadece kayınvalidemler ile görüşüyoruz bu dönemde. Eşim onun ailesini istemediğimi düşünüyor.
Gittikten sonrası çok gıçıkEn sevdiğim an hazırlığım temizliğim tamam kılığımı düzeltmişim misafir gelene kadar ayaklarımı uzattığım an
Alerji ilacı çok fayda ediyomuş hastalanmayı geciktiriyomuş sudem geçmiş olsunİyi pazarlar kızlar
Oğlumun alerjisi azdı kurup adı verilen larenjit oldu.İğne yedi.Makine ile hava veriyoruz 3 gündür.Cocuk buyusede bünye aynı bünye işte sürekli korumak lazım.
Seneye ortaokul iyice gözü korkuyor.Kendi okulumda gözümün önünde böyle .Tamamen ayrı ne yapicam.Allahtan hayırlısı ne diyeyim.
Bonus at gibi öksürme dediğimden oldu işte.
İnşallah hemen atlatir.Kasım ayı hastalık ayı resmen.
Cumadan sonra 9 gün ara tatil var Allah'tan .Biraz dinlenip eve çeki düzen veririm ınsallah.
Nego ödevleri günü gününe yapamıyorum hepsi birbirinden güzel ödevlerin ama ben spontane gidiyorum.
Zamanında kreşe giderken çok kullandık 2-3 yıl devamlı kullanmıştık o bile etki etmiyordu ya bünye ile alakalı.Alerji ilacı çok fayda ediyomuş hastalanmayı geciktiriyomuş sudem geçmiş olsun
D vitamini nasıl acaba düşük mü?Zamanında kreşe giderken çok kullandık 2-3 yıl devamlı kullanmıştık o bile etki etmiyordu ya bünye ile alakalı.
Dr. Bana hatta çalışma evde otur çocuğa bak demişti kreşe giderken21 aylıkken kreşe başlamıştı çünkü.
Ücretsiz izin ile ancak o kadar bakmıştım çocuğa .
Allah herkese sağlık afiyet versin.
Gerçekten sağlıktan ötesi yok.
Uzun zamandır baktirmiyorum.D vitamini nasıl acaba düşük mü?
Çok geçmiş olsun hastalığın her türlüsü çok kötü. Benim küçük kız da çok kötü öksürüyor. 4 gündür bizde hava veriyoruz ancak o rahatlattıZamanında kreşe giderken çok kullandık 2-3 yıl devamlı kullanmıştık o bile etki etmiyordu ya bünye ile alakalı.
Dr. Bana hatta çalışma evde otur çocuğa bak demişti kreşe giderken21 aylıkken kreşe başlamıştı çünkü.
Ücretsiz izin ile ancak o kadar bakmıştım çocuğa .
Allah herkese sağlık afiyet versin.
Gerçekten sağlıktan ötesi yok.
Kolay gelsinMutfapi topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Süpürdüm sildim mutfak cam önü tozunu aldım
Yatakları topladım
Yatak odalarını düzenledim süpürdüm sildim toz aldım
Girişi düzenledim süpürdüm sildim toz aldım
Balkon süpürdüm sildim
Kalan oturma odası ve banyo dinlenme moduna geçtim :/ yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?