Düzenli Evimiz & Hayatımız

Uzun zamandır baktirmiyorum.

Ama yazın hatta daha düne kadar hep güneşli havada gezdirdim.D vitamini için.

Peynir yoğurt süt tukettiiririm.

Seninkiler toparladi mi?

Büyük olanın sınavlar nasıl geçti?

İyi sayılır 100 bir çoğu fene çok güveniyodu 88 alınca üzüldü

D vitamini eğer sınırın altındaysa öyle kolay yükselmiyo da ya

Çok geçmiş olsun hastalığın her türlüsü çok kötü. Benim küçük kız da çok kötü öksürüyor. 4 gündür bizde hava veriyoruz ancak o rahatlattı
Kaç yaşında?

Size de Allah şifa versin.

Cortair ve ventolin veriyoruz.Bir yandan da actifed ve zyrtec şurup takviyesi bir de kortizonlu burun spreyi.

Alerji olunca en ufak polen,hazır gıda,ağır koku kimyasal tıkıyor.Sacimi boyadım evde bir de ağaçlık yerde maske indirdi güneş var az güneş alsın yüzü dedik .

1,5 yaşında kızım. Bronşit dedi dr . Bizde ventolin kullanıyoruz.

İyi sayılır 100 bir çoğu fene çok güveniyodu 88 alınca üzüldü

D vitamini eğer sınırın altındaysa öyle kolay yükselmiyo da ya
Bizimki de okuldaki denemede derece bekliyordu iki sınıf arkadaşi önüne geçince acaip hirs yaptı kuduruyor

Eğitimhane den indir soruları çözsün kontrol et öyle gönder okulaben öyle yapıyorum

1,5 yaşında kızım. Bronşit dedi dr . Bizde ventolin kullanıyoruz.
Allah yardım etsin.İstanbul da misin?

Gerçekten buranın havası da çok kirli alerjiyi her şeyi tetikliyor.Ama bünye de etkili.Bende çocukken hep hastaydım.

Geçmiş olsun ya mevsimsel ataklar çok oluyor heralde
Atak sayısı artıyordu canım ama bu kadar şiddetli
hiç yaşamadım
Bir arkadaşım bilinç kaybı falan yaşamıştı öyle olacak diye de çok korktum. En kısa sürede bir Tomogrofi çektirmem şart oldu.

Allah yardım etsin.İstanbul da misin?

Gerçekten buranın havası da çok kirli alerjiyi her şeyi tetikliyor.Ama bünye de etkili.Bende çocukken hep hastaydım.
Çok canım antep deyim ben. Kızım prematüre doğdu dr bünyesi diğer çocuklara göre daha zayıf olur gribi bile ağır atlatır dedi. Önce grip oldu,sonra nasıl olduysa bronşite dönmüş şurup falan kullandık faydası olmadı. Öksürük kriz gibi olunca buhar önerdi. Çok şükür onun faydası oldu biraz
O kadar dikkat ediyorum yine de hastalanıyolar

Gardrop düzenlerken tüm kitapları döktüm elden geçirdim. Verilecekleri ayırdım. Kayboldum evde. Daha el atacağım başkaa dolap da var. Bu hafta hepsini bitirmeye kararlıyım. Tekrar tekrar uğraşmak istemiyorum. Brkaç ay gider bana bu düzen..

Yüklenme kendine hepsi oluyo geçmek bilmiyo da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…