Geçmiş olsunTünaydın kızlar:)
@Negom ben ödev alamacağım.
Dün gece şu ana kadarki en berbat migren atağını yaşadım gözüm kör olacak sandım çok korkunçtuUyuyabildiğimde sabah 9 du şu an öyle yorgun hissediyorum ki
Uzun zamandır baktirmiyorum.
Ama yazın hatta daha düne kadar hep güneşli havada gezdirdim.D vitamini için.
Peynir yoğurt süt tukettiiririm.
Seninkiler toparladi mi?
Büyük olanın sınavlar nasıl geçti?
Kaç yaşında?Çok geçmiş olsun hastalığın her türlüsü çok kötü. Benim küçük kız da çok kötü öksürüyor. 4 gündür bizde hava veriyoruz ancak o rahatlattı
Geçmiş olsun ya mevsimsel ataklar çok oluyor heraldeTünaydın kızlar:)
Dün gece şu ana kadarki en berbat migren atağını yaşadım gözüm kör olacak sandım çok korkunçtuUyuyabildiğimde sabah 9 du şu an öyle yorgun hissediyorum ki
1,5 yaşında kızım. Bronşit dedi dr . Bizde ventolin kullanıyoruz.Kaç yaşında?
Size de Allah şifa versin.
Cortair ve ventolin veriyoruz.Bir yandan da actifed ve zyrtec şurup takviyesi bir de kortizonlu burun spreyi.
Alerji olunca en ufak polen,hazır gıda,ağır koku kimyasal tıkıyor.Sacimi boyadım evde bir de ağaçlık yerde maske indirdi güneş var az güneş alsın yüzü dedik .
Bizimki de okuldaki denemede derece bekliyordu iki sınıf arkadaşi önüne geçince acaip hirs yaptı kuduruyorİyi sayılır 100 bir çoğu fene çok güveniyodu 88 alınca üzüldü
D vitamini eğer sınırın altındaysa öyle kolay yükselmiyo da ya
Allah yardım etsin.İstanbul da misin?1,5 yaşında kızım. Bronşit dedi dr . Bizde ventolin kullanıyoruz.
Geçmiş olsun size de ufaklar daha da zor1,5 yaşında kızım. Bronşit dedi dr . Bizde ventolin kullanıyoruz.
Atak sayısı artıyordu canım ama bu kadar şiddetliGeçmiş olsun ya mevsimsel ataklar çok oluyor heralde
Çok canım antep deyim ben. Kızım prematüre doğdu dr bünyesi diğer çocuklara göre daha zayıf olur gribi bile ağır atlatır dedi. Önce grip oldu,sonra nasıl olduysa bronşite dönmüş şurup falan kullandık faydası olmadı. Öksürük kriz gibi olunca buhar önerdi. Çok şükür onun faydası oldu birazAllah yardım etsin.İstanbul da misin?
Gerçekten buranın havası da çok kirli alerjiyi her şeyi tetikliyor.Ama bünye de etkili.Bende çocukken hep hastaydım.
Sağol canım . Evet küçük daha zor . Dili yok anlatamıyo yavrumGeçmiş olsun size de ufaklar daha da zor
Çok geçmiş olsunTünaydın kızlar:)
Yüklenme kendine hepsi oluyo geçmek bilmiyo daÇok canım antep deyim ben. Kızım prematüre doğdu dr bünyesi diğer çocuklara göre daha zayıf olur gribi bile ağır atlatır dedi. Önce grip oldu,sonra nasıl olduysa bronşite dönmüş şurup falan kullandık faydası olmadı. Öksürük kriz gibi olunca buhar önerdi. Çok şükür onun faydası oldu biraz
O kadar dikkat ediyorum yine de hastalanıyolar
Aynn öyle canımYüklenme kendine hepsi oluyo geçmek bilmiyo da
Her yerim tultulmuş gibibiraz toplatım buzdolabını biraz düzene koydum birde kas kavşetici aldım biraz etkisi başlasın kalkayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?