Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir yandan yazılı hazırladım bir yandan ev işi yaptim. Yazililarda son düzenlemeler çok şükür
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Bir makine çamaşır astim
Balkon yikadim
Cocugu yikadim
Yemek yaptım
Arkadaşlar ben çok düzensiz biriyim galiba işlerim bir türlü bitmiyor

Merhaba hanımlar, bir süredir bu konuyu takip ediyorum. Dahil olmak istiyordum, hastalıklar, misafirler, seyahatler falan derken ertelendi de ertelendi. Kısmet bugüneymiş.

Forumda deterjan önerisi ararken neden buraya sormuyorum ki dedim kendi kendime

Bulaşık tableti önerisi olan var mı? Bu markaya bayılıyorum, harika temizliyor, koku bırakmıyor diyebileceğiniz.

Makinem vestel, kullandigim deterjan fairy. 2 çeşidini seviyorum. Mavi-sarı-yeşil jeli olan bir de sarı-yeşil jeli olan. İlk yazdığımı daha çok seviyorum.

Çok guzel temizliyor ama çok agir bir deterjan kokusu birakiyor durulanmamış gibi.

Finish quantum max denedim. Fairy kadar guzel temizlemiyor.

Bunlar dışında önerebileceğiniz tablet ya da bulaşık makinesine uygun jel deterjanlar varsa yazarsanız cok mutlu olurum.

Noldu ya yorgunluktan mı? Bende sabah ilaç aldım kas gevşetici. Belim iyi diyodum evde durarak başa sardım sanki
Galiba kuzum eğilmek istedim eğlemedim bir türlü aldım biraz uzandım kas kevşetinin etkisiyle biraz uyumuşum hemen kalkıp mutfaga gireyim
Aman dikkat et kendine

Son düzenleme:
Öncelikle Hoş geldin bende fairy kulanıyorum ara ara o deterjan kokusunu alıyorum
Finish te fena değil en beğenmediğim piril
Bir ara bim kendi çıkardığı tapleti çok öneren oldu aldım denedim ben pek sevmedim

Yıkanmış çocuk var bak biz K klbk33 le daha yıkamadık

Merhaba pril gold tavsiye ederim fairyi kokusu yüzünden bıraktım koku olmuyor bunda

Pril onerisi gelmiş 1 tane daha tam ismi ne sizin kullandığınızın? Bir de makinenizin markasi nedir?

Pril onerisi gelmiş 1 tane daha tam ismi ne sizin kullandığınızın? Bir de makinenizin markasi nedir?
Ben ortasında kırmızı olan zamanlarda kullandım Bonus dediğini hiç denemedim.
Kötü bir deneyimdi o kırmızı şey bulaşıklara yapışıp kalıyordu belki formülünü değişmiştir bende deneyebilirim

Quantum poweball max denedin mi quantum max ayrı powerball max ayrı ben memnun kaldım ondan koku bırakmıyor ve durulamadan koymama rağmen çok güzel temizliyor kısa programda dahi. Fiyatlarda keşke biraz daha uygun olsa konuyu takip edeyim belki uygun fiyatlı güzel öneriler gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…