Benim de çamaşır katlamaya ihtiyacım var..Çamaşır katladım katladım katladım
Yatak odasını süpürdüm halısını serdim
Camını sildim
Perdesi yıkanıyor az kalmış o arada bende kahve içeceğim
Yemeği hatırlattınMutfağın dolaplarının 3 te 1 ini de düzenledim. Kitapları bitirdim. Gardroba dönüş yapıyorum. Bir yandan da çocuklar yıkanacak. Ev süpürülecek. Akşama yemek lazım. Bi sürü işim var ya.
İyi fikir.Yemeği hatırlattın
Kıymalı makarna yapim
Vardı öğlen ben yidimİyi fikir.
Ben pırasa yapacaktım
Afiyet olsunVardı öğlen ben yidim
Galiba kuzum eğilmek istedim eğlemedim bir türlü aldım biraz uzandım kas kevşetinin etkisiyle biraz uyumuşum hemen kalkıp mutfaga gireyimNoldu ya yorgunluktan mı? Bende sabah ilaç aldım kas gevşetici. Belim iyi diyodum evde durarak başa sardım sanki
Öncelikle Hoş geldin bende fairy kulanıyorum ara ara o deterjan kokusunu alıyorumMerhaba hanımlar, bir süredir bu konuyu takip ediyorum. Dahil olmak istiyordum, hastalıklar, misafirler, seyahatler falan derken ertelendi de ertelendi. Kısmet bugüneymiş.
Forumda deterjan önerisi ararken neden buraya sormuyorum ki dedim kendi kendime
Bulaşık tableti önerisi olan var mı? Bu markaya bayılıyorum, harika temizliyor, koku bırakmıyor diyebileceğiniz.
Makinem vestel, kullandigim deterjan fairy. 2 çeşidini seviyorum. Mavi-sarı-yeşil jeli olan bir de sarı-yeşil jeli olan. İlk yazdığımı daha çok seviyorum.
Çok guzel temizliyor ama çok agir bir deterjan kokusu birakiyor durulanmamış gibi.
Finish quantum max denedim. Fairy kadar guzel temizlemiyor.
Bunlar dışında önerebileceğiniz tablet ya da bulaşık makinesine uygun jel deterjanlar varsa yazarsanız cok mutlu olurum.
Bir yandan yazılı hazırladım bir yandan ev işi yaptim. Yazililarda son düzenlemeler çok şükür
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Bir makine çamaşır astim
Balkon yikadim
Cocugu yikadim
Yemek yaptım
Arkadaşlar ben çok düzensiz biriyim galiba işlerim bir türlü bitmiyor
Merhaba hanımlar, bir süredir bu konuyu takip ediyorum. Dahil olmak istiyordum, hastalıklar, misafirler, seyahatler falan derken ertelendi de ertelendi. Kısmet bugüneymiş.
Bulaşık tableti önerisi olan var mı? Bu markaya bayılıyorum, harika temizliyor, koku bırakmıyor diyebileceğiniz.
Makinem vestel, kullandigim deterjan fairy. 2 çeşidini seviyorum. Mavi-sarı-yeşil jeli olan bir de sarı-yeşil jeli olan. İlk yazdığımı daha çok seviyorum.
Çok guzel temizliyor ama çok agir bir deterjan kokusu birakiyor durulanmamış gibi.
unlar dışında önerebileceğiniz tablet ya da bulaşık makinesine uygun jel deterjanlar varsa yazarsanız cok mutlu olurum.
Makinenizin markasi nedir?Merhaba pril gold tavsiye ederim fairyi kokusu yüzünden bıraktım koku olmuyor bunda
Pril onerisi gelmiş 1 tane dahaÖncelikle Hoş geldin bende fairy kulanıyorum ara ara o deterjan kokusunu alıyorum
Finish te fena değil en beğenmediğim piril
Bir ara bim kendi çıkardığı tapleti çok öneren oldu aldım denedim ben pek sevmedim
Ben ortasında kırmızı olan zamanlarda kullandımPril onerisi gelmiş 1 tane dahatam ismi ne sizin kullandığınızın? Bir de makinenizin markasi nedir?
Makinam Bosch bende sarı yeşil olanı kullanıyorum Platımnum serisi bana daha ağır geliyorPril onerisi gelmiş 1 tane dahatam ismi ne sizin kullandığınızın? Bir de makinenizin markasi nedir?
Pril de hangisini kullanıyorsunuz? Pril gold mu? Yazmissiniz yeni gordum pardon.Makinam Bosch bende sarı yeşil olanı kullanıyorum Platımnum serisi bana daha ağır geliyor
Quantum poweball max denedin mi quantum max ayrı powerball max ayrı ben memnun kaldım ondan koku bırakmıyor ve durulamadan koymama rağmen çok güzel temizliyor kısa programda dahi. Fiyatlarda keşke biraz daha uygun olsa konuyu takip edeyim belki uygun fiyatlı güzel öneriler gelirMerhaba hanımlar, bir süredir bu konuyu takip ediyorum. Dahil olmak istiyordum, hastalıklar, misafirler, seyahatler falan derken ertelendi de ertelendi. Kısmet bugüneymiş.
Bunlar dışında önerebileceğiniz tablet ya da bulaşık makinesine uygun jel deterjanlar varsa yazarsanız cok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?