- 12 Haziran 2019
- 19.731
- 121.691
- 598
- 37
Şaka gibiAramızda iki saatlik mesafe var. Aynı şehirde olsaydık kimbilir nasıl olurdu diye düşünüyorum Bonus. Bu konularda ben mi takıntılıyım, çok mu abartıyorum bilmiyorum. Annemlerde böyle görmedim hiç ben o yüzden garip geliyor çok.
Ay dur bak ne anlatacağım. Bir gün kayınvalidemler başka bir şehre gitmişler. Kafalarında kendilerince plan yapmışlar oradaki bir tanıdıklarına gideriz diye. Aramışlar biz geldik size geliyoruz diye. Tabi o insanların bundan haberi yok. Müsait değiliz sizi başka zaman davet edelim dediler diye küsmüşler insanlara. Bunu da karşı tarafın ayıbı gibi anlatıp duruyorlar. Bana da bu örnekle gelmişlerdi ilk zamanlar. Adamlar haklı, az bile yapmışlar diyince başka bir örnekle karşılaşmadım.
Yarın beybi bugün daha yeter
Üfff son kalem de yıkıldı yaYarın beybi bugün daha yeter
Ne evimde bitiyor maratonum ne annemde
Kurban olduğum Mevlam beni iş yapıyım deyiii yaratmış
Sağol canım inşallahGeçmiş olsun canım. Benim kız 6 aylıkken başladı 1.5 yaşına kadar devam etti ventolin kullanmaya her ay hastalanır kullanırdık. Şimdi canavar gibi üzme kendini toparlar onlar.
Sana da çok geçmiş olsun canım :/
Sağol canımGeçmiş olsun kızlarAllah şifa versin
Sanmaki şu an boş oturuyorum çamaşır katlıyorumÜfff son kalem de yıkıldı ya
Geçmiş olsun canım, çocuklar hasta olunca insanın tadı olmuyor.İyi pazarlar kızlar
Oğlumun alerjisi azdı kurup adı verilen larenjit oldu.İğne yedi.Makine ile hava veriyoruz 3 gündür.Cocuk buyusede bünye aynı bünye işte sürekli korumak lazım.
Seneye ortaokul iyice gözü korkuyor.Kendi okulumda gözümün önünde böyle .Tamamen ayrı ne yapicam.Allahtan hayırlısı ne diyeyim.
Bonus at gibi öksürme dediğimden oldu işte.
İnşallah hemen atlatir.Kasım ayı hastalık ayı resmen.
Cumadan sonra 9 gün ara tatil var Allah'tan .Biraz dinlenip eve çeki düzen veririm ınsallah.
Nego ödevleri günü gününe yapamıyorum hepsi birbirinden güzel ödevlerin ama ben spontane gidiyorum.
Çok geçmiş olsun baş ağrısı hayat kalitesini düşürüyor insanın enerjisini çok tüketiyorTünaydın kızlar:)
@Negom ben ödev alamacağım.
Dün gece şu ana kadarki en berbat migren atağını yaşadım gözüm kör olacak sandım çok korkunçtuUyuyabildiğimde sabah 9 du şu an öyle yorgun hissediyorum ki
Biliyorum canım ben de bu konuda çok yanlış anlaşılıyorum neyse ki ailelerden uzağız çok gelen gidenimiz yokBunu aşmam lazım ama. Misafir gelmeden önce çok strese giriyorum. Bu da davranışlarıma, yüzüme yansıyor. Sadece kayınvalidemler ile görüşüyoruz bu dönemde. Eşim onun ailesini istemediğimi düşünüyor.
Çok eşya var mı evde, ıvır zıvır falan?Bir yandan yazılı hazırladım bir yandan ev işi yaptim. Yazililarda son düzenlemeler çok şükür
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Bir makine çamaşır astim
Balkon yikadim
Cocugu yikadim
Yemek yaptım
Arkadaşlar ben çok düzensiz biriyim galiba işlerim bir türlü bitmiyor
Benimde makinem vestel, aynı deterjanları kullanıyorum başkaları güzel parlatmıyor çoğunu denedim.Merhaba hanımlar, bir süredir bu konuyu takip ediyorum. Dahil olmak istiyordum, hastalıklar, misafirler, seyahatler falan derken ertelendi de ertelendi. Kısmet bugüneymiş.
Forumda deterjan önerisi ararken neden buraya sormuyorum ki dedim kendi kendime
Bulaşık tableti önerisi olan var mı? Bu markaya bayılıyorum, harika temizliyor, koku bırakmıyor diyebileceğiniz.
Makinem vestel, kullandigim deterjan fairy. 2 çeşidini seviyorum. Mavi-sarı-yeşil jeli olan bir de sarı-yeşil jeli olan. İlk yazdığımı daha çok seviyorum.
Çok guzel temizliyor ama çok agir bir deterjan kokusu birakiyor durulanmamış gibi.
Finish quantum max denedim. Fairy kadar guzel temizlemiyor.
Bunlar dışında önerebileceğiniz tablet ya da bulaşık makinesine uygun jel deterjanlar varsa yazarsanız cok mutlu olurum.
Yine bi ortak yanımızı buldum geçen akşam evi süpürdüm eşime bebeği bırakıp ortalığı toplayıp oturma odasının tozunu alıp tam oturdum eşimin telefonu çaldı komşumuz gel çay içelim benim hanım da size gelecek bebek için hayırlı olsuna saat 8 filan eşim telefonu kapattı iyi ki evi temizlemişsin yoksa seni şu an düşünemezdim dediKim olursa olsun habersiz sevmem çünkü evime geleni güzel temiz ağırlamak isterim ben mesela. Kimisi umursamaz kimisi de haber ister haklı olarak.
Teşekkür ederim canım, ağrım yok çok şükür geçti ama halsizlik ağırlık var biraz.Çok geçmiş olsun baş ağrısı hayat kalitesini düşürüyor insanın enerjisini çok tüketiyor
Şimdi nasılsın?
Tetikleyecek rüzgardan falan uzak durmaya çalış levaiz ❤Teşekkür ederim canım, ağrım yok çok şükür geçti ama halsizlik ağırlık var biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?