Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şaka gibi

Nego negom maratona mı çağırıyorsun? Evet de Evet de bana
Yoksa işlerim bitmiyor
Yarın beybi bugün daha yeter
Ne evimde bitiyor maratonum ne annemde
Kurban olduğum Mevlam beni iş yapıyım deyiii yaratmış

Üfff son kalem de yıkıldı ya
Sanmaki şu an boş oturuyorum çamaşır katlıyorum
6 da geldim annemdem dün orda kalmıştım. Hemen küçüğü yıkadım, büyük yıkandı. Çantaları boşalttım, makineyi açtım çamaşır yıkanıyor. Çamaşır topladım. Mutfağı topladım eşim bir iki bulaşık bırakmış. Alışveriş poşetini yerleştirdim. Daha napayım beeeen

Geçmiş olsun canım, çocuklar hasta olunca insanın tadı olmuyor.

Çok geçmiş olsun baş ağrısı hayat kalitesini düşürüyor insanın enerjisini çok tüketiyor
Şimdi nasılsın?

Biliyorum canım ben de bu konuda çok yanlış anlaşılıyorum neyse ki ailelerden uzağız çok gelen gidenimiz yok

Çok eşya var mı evde, ıvır zıvır falan?

Benimde makinem vestel, aynı deterjanları kullanıyorum başkaları güzel parlatmıyor çoğunu denedim.

Kim olursa olsun habersiz sevmem çünkü evime geleni güzel temiz ağırlamak isterim ben mesela. Kimisi umursamaz kimisi de haber ister haklı olarak.
Yine bi ortak yanımızı buldum geçen akşam evi süpürdüm eşime bebeği bırakıp ortalığı toplayıp oturma odasının tozunu alıp tam oturdum eşimin telefonu çaldı komşumuz gel çay içelim benim hanım da size gelecek bebek için hayırlı olsuna saat 8 filan eşim telefonu kapattı iyi ki evi temizlemişsin yoksa seni şu an düşünemezdim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…