Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım benim durumum herkesden daha vahimdi çok maşallahlık bir durumum yok burdaki hatunların yanında
Nego bilir çok direndim

İyi akşamlar kızlar. Balkonu dün düzenlemiştik.Çiçeklerin yeri değişti güneş alan tarafa çekildi ve bi güzel cifle fırçalanıp ardından yıkandı tabi ki eşim yaptı.Bugünde mutfak dolabı silindi mutfak düzenlendi.Çekmecelerdeki fazlalıklar atıldı.Ne yapsam da birikiyor ıvır zıvır Geçen gün de 2 poşet fazlalık eşya,küçülen kıyafet,kağıt, fatura gibi şeyler attım.Ben atınca bi rahatlıyorum kızlar sizde de var mı böyle bir durum. Kız kardeşim takılıyor bana bu konuda..

İyi aksamlar kızlar
Yine bugün saksi gibi oturdum. Gerci haksizlik etmiyim kendime camasir yikadim katladim tekrar yikadim astim, ders çalıştim, yemek yaptim

Yarın hunharca temizlige giriscem ev iyi durumda değil 2 gün salinca kendinden geciyo hemen

Simdi mutfagi toplamaya gidiyorum yarin haftanin ilk günü bol enerjili gecsin insallah

Bende atınca bı ferahlik gelir her sezonluk temizlikte illaki çoğalır eşimde der ki at at bitmiyor ozellkle su kış temizliğin de at at bitmemişti

Eşimden fırsat budukca atarım
Bugün misafirin dikkatini çekmiş sizin niye bukadar kumanda var nolmal olarak 3 olması gerekir 4 tane var bende dedim atamıyoruz kırık olanıda bantlamış onuda kullanıyor yeni almış onu kaldırdım ayyy çok sinir bozucu atarsam çöpten geri çıkarma huyu var

Perdemi astım bu sefer 40 ta sıvı deterjanla yıkadım kuruyunca koku olmadı hiç sabun koymadım.

Yemek yaptım yendi toplanıcak duruyo bi 15 dk yeter aslında süte tutayım
Hangi 15 dk
1 saate zor çıktım.

Sandığımdan çokmuş bulaşık topladım çalıştırdım
Ocağı sildim
Zencefil kuşburnu ayva kaynattım
Dolma için malzeme hazırladım
Börek için yağını içini hazırladım
Çocuklar uyuyunca onları yapıcam inş

Kaç haftalık doğdu?

Benimki de son bir ay geç doğurmak için nerdeyse her gün hastanede idim.

Ona rağmen erken doğdu.

Bünye ya .
Geçmiş olsun canım, çocuklar hasta olunca insanın tadı olmuyor.
Sağol Nego .
Siz toparlandıniz mi ?

Ütü için benide al yanına

Eşimi ediyor beni etmiyor:)
Makinenin kapağını açık bırakıyorum yıkama işlemi bitince birde.
O koku maalesef ki beni de rahatsız ederdi. Ben belki gelen su tazyikli değil de ondan kaynaklı olabilir diye düşündüm. Ama pril gold kullanılıyordum ondan çok memnundum.Hem daha uygundu fiyat olarak.Yarın makineme bakılacak inş.olur bikaç yıl daha götürse bile yeterli.

Kaç haftalık doğdu?

Benimki de son bir ay geç doğurmak için nerdeyse her gün hastanede idim.

Ona rağmen erken doğdu.

Bünye ya .

Sağol Nego .
Siz toparlandıniz mi ?
Arada oluyor öksürük falan alerji şurubu kullanıyoruz o zaman.

Çok eşya var mı evde, ıvır zıvır falan?
Varr
Ben iviz zivirci degilim ama oyle
Tava atmaya kalkarim piknikte lazım olur der
Plastik kaplar oyle peynir yoğurt kabi onlari atıyorum artık
Kağıt çok çoğunu ayırdım geri dönüşüme attim ama daha var
Kiyafet var verilecek ama kiyamadigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…