Canım benim durumum herkesden daha vahimdiHarikasın cnm ya neler yapmissin masallah. Bende burda gördükçe gaza geliyorim ama öncelik odam. Bu gece kafama yerleştirdim iyice yyazdim habire sizde bıktınız dimi gece yazarım bitti odam diye
Benm bugün gunduz küçük eltim
Akşam yemeğe de büyük eltim geldi son bulaşıkları boşaltım çay bardaklarini attım bende
İyi akşamlar kızlar.7 kasım ödevi
Giysi dolabı düzenlemek
Balkon silmek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
@zambak86
sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
Tubismavis
@ManyakMisir
@fesang
Bu direnişi kazanman önemli cnmCanım benim durumum herkesden daha vahimdiçok maşallahlık bir durumum yok burdaki hatunların yanında
Nego bilir çok direndim
Bende atınca bı ferahlik gelir her sezonluk temizlikte illaki çoğalır eşimde der ki at at bitmiyorİyi akşamlar kızlar.Balkonu dün düzenlemiştik.Çiçeklerin yeri değişti güneş alan tarafa çekildi ve bi güzel cifle fırçalanıp ardından yıkandı tabi ki eşim yaptı.Bugünde mutfak dolabı silindi mutfak düzenlendi.Çekmecelerdeki fazlalıklar atıldı.Ne yapsam da birikiyor ıvır zıvır Geçen gün de 2 poşet fazlalık eşya,küçülen kıyafet,kağıt, fatura gibi şeyler attım.Ben atınca bi rahatlıyorum kızlar sizde de var mı böyle bir durum. Kız kardeşim takılıyor bana bu konuda..
Eşimden fırsat budukca atarımİyi akşamlar kızlar.Balkonu dün düzenlemiştik.Çiçeklerin yeri değişti güneş alan tarafa çekildi ve bi güzel cifle fırçalanıp ardından yıkandı tabi ki eşim yaptı.Bugünde mutfak dolabı silindi mutfak düzenlendi.Çekmecelerdeki fazlalıklar atıldı.Ne yapsam da birikiyor ıvır zıvır Geçen gün de 2 poşet fazlalık eşya,küçülen kıyafet,kağıt, fatura gibi şeyler attım.Ben atınca bi rahatlıyorum kızlar sizde de var mı böyle bir durum. Kız kardeşim takılıyor bana bu konuda..
Hangi 15 dkPerdemi astım bu sefer 40 ta sıvı deterjanla yıkadım kuruyunca koku olmadı hiç sabun koymadım.
Yemek yaptım yendi toplanıcak duruyo bi 15 dk yeter aslında süte tutayım
Kaç haftalık doğdu?Çok canım antep deyim ben. Kızım prematüre doğdu dr bünyesi diğer çocuklara göre daha zayıf olur gribi bile ağır atlatır dedi. Önce grip oldu,sonra nasıl olduysa bronşite dönmüş şurup falan kullandık faydası olmadı. Öksürük kriz gibi olunca buhar önerdi. Çok şükür onun faydası oldu biraz
O kadar dikkat ediyorum yine de hastalanıyolar
Sağol Nego .Geçmiş olsun canım, çocuklar hasta olunca insanın tadı olmuyor.
Saçma bi şekilde kuruduktan sonra ıslak kalan şeyde bi koku olur ya onun gibi kokuyodu.Ne kokusu oluyordu bonus'um ?
Misafir öncesini hiç anlatmayayım çok uzun olur
Misafir sonrası
Buzdolabı derlendi toplandı saklama kabına koyulacakları koydum
Bulaşık makinesıdaki yıkananlar yerleşti
Çıkan bulaşıklar ve kahve tatlı bulaşıklarını yerleştirdim
İzgaramı temizledim ocağımı detaylı temizledim tüm parcalarını yıkadım ekmek dolabı düzenledim büyük çöp kovamı yıkadım mutfak bezlerini çamaşır suyunda beklettim
2 makine çamaşır yıkadım serildi
Ütü yapadım yarın erken kalkıp çoçukların okul kiyafetlerini ütülerim artık
Yarın gözüme kestirdiğim bir iki iş var onları yapacağım bakalımNego sihirli küresinden görecek mi ?
Çok baygın bi koku değil ama bence bi koklaaaBeni markette göntüreceksiniz sonunda merak ettim bu kokuyu
Vanilya kokusu beni çok cezp etmiyor çok tatlı tatlı kokan şeyler bende yapış yapış hissi veriyor nedense
O koku maalesef ki beni de rahatsız ederdi.Eşimi ediyor beni etmiyor:)
Makinenin kapağını açık bırakıyorum yıkama işlemi bitince birde.
Benimde birikmiş Yarın evi toplatıktan sonra saat ver başlıyalımÜtü için benide al yanına
Koklamak içinde olsa gidecem sonundaÇok baygın bi koku değil ama bence bi koklaaa
34 haftalık doğdu canım 10 gün küvözde kaldıKaç haftalık doğdu?
Benimki de son bir ay geç doğurmak için nerdeyse her gün hastanede idim.
Ona rağmen erken doğdu.
Bünye ya .
Sağol Nego .
Siz toparlandıniz mi ?
Okul için zabahtan yaparım az geri kaç tane var bilmiyorum ben dışları ütülüyorum içleri değil biliyonBenimde birikmiş Yarın evi toplatıktan sonra saat ver başlıyalım
Arada oluyor öksürük falan alerji şurubu kullanıyoruz o zaman.Kaç haftalık doğdu?
Benimki de son bir ay geç doğurmak için nerdeyse her gün hastanede idim.
Ona rağmen erken doğdu.
Bünye ya .
Sağol Nego .
Siz toparlandıniz mi ?
Ben içleri saymıyomOkul için zabahtan yaparım az geri kaç tane var bilmiyorum ben dışları ütülüyorum içleri değil biliyon
VarrÇok eşya var mı evde, ıvır zıvır falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?