Düzenli Evimiz & Hayatımız

Migrenim tuttu yine. 2 akşamdır böyleyim. Ağrı hafiflemedi de. Sisten sanırım kirli hava etkiliyor :/
Ya üç gündür benimde ağrıyor yine gezegen olayları mı var havadan üstümüze başımıza ağrı mı döküyorlar nedir

Aynıııı

Hayırlı akşamlar kizlar.

Bu hafta hiç giremedim malum evdeki durumlar, bir de oğlan çok hasta bizde kaç gündür ne uyku kaldı ne bir şey.

Bugün yaptıklarım:
Kahvaltı hazırladım,
Mutfağı toparladım,
Evi süpürdüm eşim sildi,
Çamaşırları yıkadım,
Koltukları süpürdüm sildim,
Halıyı sildim fırçaladim,
Kuruyan çamaşırları katladim yerleştirdim,
Şimdi süt pisirdim soguyunca yoğurt mayalacayacagim.
Ocakla isim bitince ocağı silerim, bulaşıkları makineye yerleştirdim kalanları elde yıkadim,
Ayakkabilikla kiler dolabının tozunu aldım,
Salon petegini sildim.

Dediğiniz gibi sanırım biraz rahat olmak gerekiyor bu konuda. Umarım benim de bu stresim biraz olsun geçer.
Kim olursa olsun habersiz sevmem çünkü evime geleni güzel temiz ağırlamak isterim ben mesela. Kimisi umursamaz kimisi de haber ister haklı olarak.
Ben de güzel ağırlamak istiyorum nego. Öyle çeşit çeşit yemekler, tatlılar yapacak kadar yetenekli değilim ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum hep.
Biliyorum canım ben de bu konuda çok yanlış anlaşılıyorum neyse ki ailelerden uzağız çok gelen gidenimiz yok
Biz de ailelerden uzağız. Annemlere 10 saat kayınvalidemlere 2 saat. Tabi 2 saat uzak sayılmıyor. Dolayısıyla en çok kayınvalidemlerle görüşmüş oluyoruz. Galiba biraz da alışmışım tek olmaya gelen giden olmayınca pek.

Misafir öncesini hiç anlatmayayım çok uzun olur
Misafir sonrası
Buzdolabı derlendi toplandı saklama kabına koyulacakları koydum
Bulaşık makinesıdaki yıkananlar yerleşti
Çıkan bulaşıklar ve kahve tatlı bulaşıklarını yerleştirdim
İzgaramı temizledim ocağımı detaylı temizledim tüm parcalarını yıkadım ekmek dolabı düzenledim büyük çöp kovamı yıkadım mutfak bezlerini çamaşır suyunda beklettim
2 makine çamaşır yıkadım serildi

Ütü yapadım yarın erken kalkıp çoçukların okul kiyafetlerini ütülerim artık
Yarın gözüme kestirdiğim bir iki iş var onları yapacağım bakalım Nego sihirli küresinden görecek mi ?

Son düzenleme:
Bu zihniyete çok kızıyorum. Çocuğun hasta olmuş olması mı mesele nerde olduğu mu. O kadar saçma ki, açık arayan insanların kafa yapısı böyle.
Yeni gördüm bu mesajını canını neden sıkıyorsun ve sıkmalarına izin veriyorsun. Eşinin ailesinin yanında da hasta olabilir başka yerde de çocuk bu.

Harikasın cnm ya neler yapmissin masallah . Bende burda gördükçe gaza geliyorim ama öncelik odam. Bu gece kafama yerleştirdim iyice yyazdim habire sizde bıktınız dimi gece yazarım bitti odam diye
Benm bugün gunduz küçük eltim
Akşam yemeğe de büyük eltim geldi son bulaşıkları boşaltım çay bardaklarini attım bende

Eklentiler

• 16363083603417362385620179265553.webp
    55 KB · Görüntüleme: 22
O his anlık geliyor bakalım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…