Kahvaltıyıda kaçırtdı@JES Ulan size 1 ay mı karantina
Ya üç gündür benimde ağrıyor yine gezegen olayları mı var havadan üstümüze başımıza ağrı mı döküyorlar nedirMigrenim tuttu yine. 2 akşamdır böyleyim. Ağrı hafiflemedi de. Sisten sanırım kirli hava etkiliyor :/
Oh miss olmuş misss mutfağa da bayıldım iyice dinlen şimdi
AynııııYine bi ortak yanımızı buldum geçen akşam evi süpürdüm eşime bebeği bırakıp ortalığı toplayıp oturma odasının tozunu alıp tam oturdum eşimin telefonu çaldı komşumuz gel çay içelim benim hanım da size gelecek bebek için hayırlı olsuna saat 8 filan eşim telefonu kapattı iyi ki evi temizlemişsin yoksa seni şu an düşünemezdim dedi
Bil bakalım evde şimdi ne kokuyorTeşekkür ederim canım, ağrım yok çok şükür geçti ama halsizlik ağırlık var biraz.
Fairydeki Koku sorunu rahatsiz etmiyor mu?Benimde makinem vestel, aynı deterjanları kullanıyorum başkaları güzel parlatmıyor çoğunu denedim.
Ne kokusu oluyordu bonus'um ?Perdemi astım bu sefer 40 ta sıvı deterjanla yıkadım kuruyunca koku olmadı hiç sabun koymadım.
Yemek yaptım yendi toplanıcak duruyo bi 15 dk yeter aslında süte tutayım
Dediğiniz gibi sanırım biraz rahat olmak gerekiyor bu konuda. Umarım benim de bu stresim biraz olsun geçer.İşin o kısmı çok sıkıntı. Ben de bi ara öyleydim. Bildiğin tir tir titrerdim inşallah eksik yanlış bşşey çıkmaz diye. Sonra noldu bilmiyorum geçti gitti. Amaaaağn olduğu kadar demeye başladım. Ama bu demek değil ki herşeyi saldım olması gerektiği gibi yapmıyorum. Her şeyi tam anlamıyla yapıyorum ve diyoeum ki ben herşeyi 4 4 lğk hazırladım yaptım bende hazırım gerisi onların takdiri düşüncesi.
Ben de güzel ağırlamak istiyorum nego. Öyle çeşit çeşit yemekler, tatlılar yapacak kadar yetenekli değilim ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum hep.Kim olursa olsun habersiz sevmem çünkü evime geleni güzel temiz ağırlamak isterim ben mesela. Kimisi umursamaz kimisi de haber ister haklı olarak.
Biz de ailelerden uzağız. Annemlere 10 saat kayınvalidemlere 2 saat. Tabi 2 saat uzak sayılmıyor. Dolayısıyla en çok kayınvalidemlerle görüşmüş oluyoruz. Galiba biraz da alışmışım tek olmaya gelen giden olmayınca pek.Biliyorum canım ben de bu konuda çok yanlış anlaşılıyorum neyse ki ailelerden uzağız çok gelen gidenimiz yok
Eşimi ediyor beni etmiyor:)Fairydeki Koku sorunu rahatsiz etmiyor mu?
Onu ben de yapiyorum hep. Geceden dolduysa saatli ayarlayip sabah bitecek sekilde calistiriyorum. Yoksa dayanilmaz koku oluyor.Eşimi ediyor beni etmiyor:)
Makinenin kapağını açık bırakıyorum yıkama işlemi bitince birde.
Tamam canımTetikleyecek rüzgardan falan uzak durmaya çalış levaiz ❤
Vanilyalı yumoşşşBil bakalım evde şimdi ne kokuyor
Burası 2 gündür çok sisli. Sisten sanırım benşmYa üç gündür benimde ağrıyor yine gezegen olayları mı var havadan üstümüze başımıza ağrı mı döküyorlar nedir
Bu zihniyete çok kızıyorum. Çocuğun hasta olmuş olması mı mesele nerde olduğu mu. O kadar saçma ki, açık arayan insanların kafa yapısı böyle.Tatilde annemin yanına gittik,
Dün akşam geç döndük, anca çantaları boşalttım eşyaları yerleştirdim.
Sabah çamaşır astim ve oğlanın kıyafetlerini yıkadim. Bugün de bir saat erken çıktım ise geldim, evde durasim yok.
Çocuk diş çıkarıyor, çok huysuz bir de keyifsiz gibiydi biraz bir haftadır.
Uc gün annemde kaldık, eşimin anneleri de kendi akrabalarına gitti bizimle aynı şehre.
Çocuğun daha gitmeden hasta oldugunu bildikleri halde sanki çocuğu biz annemde hasta etmişiz gibi saçma sapan imalar yapıyorlar aşırı doldum. Babaannemi görmeye gittik çocukla köye, ya buna bile laf yaptılar düşünebiliyor musunuz, kadın 90 kusur yaşında, Allah gecinden versin de bir daha ne zaman görüşeceğiz belli değil.
Esime anlatamıyorum, artık hasta olacağım sinirden.
Harikasın cnm ya neler yapmissin masallahMisafir öncesini hiç anlatmayayım çok uzun olur
Misafir sonrası
Buzdolabı derlendi toplandı saklama kabına koyulacakları koydum
Bulaşık makinesıdaki yıkananlar yerleşti
Çıkan bulaşıklar ve kahve tatlı bulaşıklarını yerletirdim
İzgaramı temizledim ocağımı detaylı temizledim tüm parcalarını yıkadım ekmek dolabı düzenledim büyük çöp kovamı yıkadım mutfak bezlerini çamaşır suyunda beklettim
2 makine çamaşır yıkadım serildi
Ütü yapadım yarın erken kalkıp çoçukların okul kiyafetlerini ütülerim artık
Yarın gözüme kestirdiğim bir iki iş var onları yapacağım bakalımNego sihirli küresinden görecek mi ?
Beni markette göntüreceksiniz sonunda merak ettim bu kokuyuTamam canım
Vanilyalı yumoşşş
O his anlık geliyor bakalım bakalımMisafir öncesini hiç anlatmayayım çok uzun olur
Misafir sonrası
Buzdolabı derlendi toplandı saklama kabına koyulacakları koydum
Bulaşık makinesıdaki yıkananlar yerleşti
Çıkan bulaşıklar ve kahve tatlı bulaşıklarını yerletirdim
İzgaramı temizledim ocağımı detaylı temizledim tüm parcalarını yıkadım ekmek dolabı düzenledim büyük çöp kovamı yıkadım mutfak bezlerini çamaşır suyunda beklettim
2 makine çamaşır yıkadım serildi
Ütü yapadım yarın erken kalkıp çoçukların okul kiyafetlerini ütülerim artık
Yarın gözüme kestirdiğim bir iki iş var onları yapacağım bakalımNego sihirli küresinden görecek mi ?
EvetttTamam canım
Vanilyalı yumoşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?