Düzenli Evimiz & Hayatımız

Beni markette göntüreceksiniz sonunda merak ettim bu kokuyu
Vanilya kokusu beni çok cezp etmiyor çok tatlı tatlı kokan şeyler bende yapış yapış hissi veriyor nedense
Ben de fresh kokuları severim..Şekerli kokuları tercih etmiyorum.Okyanus esintili kokular hoşuma gidiyor.Lavantalı beyaz sabunum var onunla koltukları siliyorum çok hoşuma gidiyor kokusu.Bi de granül duru sabun tozu bitince ben de perde yıkarken bi kalıp sabun atıp perdeleri yıkayıp bikere de durulattım.Çok iyi ya beyaz sabun.Temizlik bezlerini de cidden pırıl pırıl yapıyor.

Benim kv öyle istifçi gibi bişey, eve bakınca dahi başım dönüyor.. Seninki yine kumanda atmıyormuş belki lazım olur diye adam da haklı ne yapsın herşey çok pahalılandı.

Kırışınca üzülmüyon mü lilili nasılda kırıştı boşuna ütüledim demiyon mu
Takıntı işte ben üzerinde değil çemecede durşuyla ilgileniyorumsıkıntı o
Aynen ferah çiçek kokuları
Sabun kokuları beni çok cezp ediyor

Bir keresinde birini Aklına uyup çok pahallı bir parfüm aldım.çok şeker şeker kokuyordu sıkdığım gün yapış yapış olmuş hissi oluşuyordu bende ondan beri çok baharatlı yada böyle şekerimsi kokuları sevmiyorum

Bende vanilya kokulu şeylerde tıkanır gibi oluyorum vanilyayı seviyorum ama koku hassasiyeti var çok sevdiğim kokular bile başımı ağrıtıyo ağaç okyanus kokuları oluyo genelde hafif çiçek ya da
Benim başımı ağrıtan plastik bebek kokusu böyle çilek şeker petrol karışımı bir şey, birde ağır hacdan gelen koku oluyor ya işte o

Benim kv öyle istifçi gibi bişey, eve bakınca dahi başım dönüyor.. Seninki yine kumanda atmıyormuş belki lazım olur diye adam da haklı ne yapsın herşey çok pahalılandı.
o zaman almasın iş güzarlık işte
Eşimin aile boyu var zaten annesi bozulmuş saati saklıyor,rahmetli kayın peterim eski evin catısını hırtavatcıya cevirmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…