Ben içleri saymıyomonlar kolay
Benim çok iç dış çok
Ben de fresh kokuları severim..Şekerli kokuları tercih etmiyorum.Okyanus esintili kokular hoşuma gidiyor.Lavantalı beyaz sabunum var onunla koltukları siliyorum çok hoşuma gidiyor kokusu.Beni markette göntüreceksiniz sonunda merak ettim bu kokuyu
Vanilya kokusu beni çok cezp etmiyor çok tatlı tatlı kokan şeyler bende yapış yapış hissi veriyor nedense
Ben de marketten alıyorum ama denk gelirse böyle hatta netten ilk defa deterjan aldimMarketten alıyorum malesefbana kalsa ful sanal market internetten ama işte
Benim kv öyle istifçi gibi bişey,Eşimden fırsat budukca atarım
Bugün misafirin dikkatini çekmiş sizin niye bukadar kumanda var nolmal olarak 3 olması gerekir 4 tane var bende dedim atamıyoruz kırık olanıda bantlamış onuda kullanıyor yeni almış onu kaldırdım ayyy çok sinir bozucu atarsam çöpten geri çıkarma huyu var
Takıntı işteKırışınca üzülmüyon mü lilili nasılda kırıştı boşuna ütüledim demiyon mu
Aynen ferah çiçek kokularıBen de fresh kokuları severim..Şekerli kokuları tercih etmiyorum.Okyanus esintili kokular hoşuma gidiyor.Lavantalı beyaz sabunum var onunla koltukları siliyorum çok hoşuma gidiyor kokusu.Bi de granül duru sabun tozu bitince ben de perde yıkarken bi kalıp sabun atıp perdeleri yıkayıp bikere de durulattım.Çok iyi ya beyaz sabun.Temizlik bezlerini de cidden pırıl pırıl yapıyor.
Benim başımı ağrıtan plastik bebek kokusu böyle çilek şeker petrol karışımı bir şey, birde ağır hacdan gelen koku oluyor ya işte oBende vanilya kokulu şeylerde tıkanır gibi oluyorum vanilyayı seviyorum ama koku hassasiyeti var çok sevdiğim kokular bile başımı ağrıtıyoağaç okyanus kokuları oluyo genelde hafif çiçek ya da
o zaman almasın iş güzarlık işteBenim kv öyle istifçi gibi bişey,eve bakınca dahi başım dönüyor.. Seninki yine kumanda atmıyormuş belki lazım olur diye adam da haklı ne yapsın herşey çok pahalılandı.
Beni özledin mihoşgeldin mi diyeyim teocum
Beni özledin mi
Anladım canım.34 haftalık doğdu canım 10 gün küvözde kaldı
Oy kıyamam ben sana, oku bari sen derece yapen çok seni özledim teocum
sen bana gaz vermeyince kitap da okuyamıyorum
İkinci canım iki.kızım varAnladım canım.
İlk çocuk galiba.
O
Oy kıyamam ben sana, oku bari sen derece yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?