Allah bağışlasınİkinci canım iki.kızım var
Bitmez benimkide bitmediHayırlı akşamlar kızlar
Ben yaptıkca işler çoğalıyor anlamıyorum. Şuan sinir olmuş durumdayım bi nefes alayım bari diye girdim.
Şuan evin her yeri darmadağın gibi geliyor gözüme ve sinirim bozuk.
Yaa üzüldüm Rabbim şifa versin inş.Eşi karantinada onunla ilgileniyodur
Çok güzel geçti canım, eltilerim görümcemle de görüştük, gayet keyifliydiinşallah teocum
eğlendin mi bakalım :) nasıl geçti
Bende de o rahatlık oluyor yani çok aşırı temizlemem ama çok toplarım düzenli tutarımBiz de ailelerden uzağız. Annemlere 10 saat kayınvalidemlere 2 saat. Tabi 2 saat uzak sayılmıyor. Dolayısıyla en çok kayınvalidemlerle görüşmüş oluyoruz. Galiba biraz da alışmışım tek olmaya gelen giden olmayınca pek.
Dünden beri öksürüyor canım hırıltısı balgamı var burnu tıkanıp duruyor dün götürdük ciğerinde bir şey yokmuş boğazı kızarık dedi onla uğraşıyorum canım evden çıkmadık gelen eden yok nasıl oldu anlamadımU UcanSupurge sen napıyosum süpürge minnoş nasıl
Bende de o rahatlık oluyor yani çok aşırı temizlemem ama çok toplarım düzenli tutarım
Dünden beri öksürüyor canım hırıltısı balgamı var burnu tıkanıp duruyor dün götürdük ciğerinde bir şey yokmuş boğazı kızarık dedi onla uğraşıyorum canım evden çıkmadık gelen eden yok nasıl oldu anlamadım
Öyle yapıyorum bonusum ne edeceğimi şaşırdım dediğin gibi küçücük bebe ilaç veremiyorum ek bir şey veremiyorum Şifa Allah’tanAllahım ya kırklı bebeler bile hasta geçmiş olsun. Burnundan çek mutlaka akıntıyı
Sen vitaminli ye süte geçsinÖyle yapıyorum bonusum ne edeceğimi şaşırdım dediğin gibi küçücük bebe ilaç veremiyorum ek bir şey veremiyorum Şifa Allah’tan
İnan fırsatım olmuyor ki eve yetiş kıza yetiş minik huysuz ona yetiş haftasonu eşim evdeydi yine bakalım yarın ne edeceğizSen vitaminli ye süte geçsin
Eve yetişmiycen kuzum daha sen tamamen iyileşmedinİnan fırsatım olmuyor ki eve yetiş kıza yetiş minik huysuz ona yetiş haftasonu eşim evdeydi yine bakalım yarın ne edeceğiz
Çok afedersin regl de oldum Azer Bülbül duygularım darmadağın modundayım yaniEve yetişmiycen kuzum daha sen tamamen iyileşmedin
Çok afedersin regl de oldum Azer Bülbül duygularım darmadağın modundayım yani
Çok güzel geçti canım, eltilerim görümcemle de görüştük, gayet keyifliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?