Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yapılacaklar iş listesi
Kuşlarıma cerez vereceğim (onları unutamam)

Bulaşık makinesi boşaltılacak
Tekrar kahvatı bulaşığı yerleşecek
Toz alınacak
Tv ünitenin arkasındaki kaplolar silenecek dün eşimden klıps istedim onla düzenlenecek
Koltukları süpürüp nemli bezle tozunu alayım
Kuşların kafesi temizlenecek
Ebevebeyin banyosu ve lavaboların hepsi yıkanacak tezefekte edeceğim
Balkonlar yıkanacak
Aspratör dün kızaratma yapıldı bir kaç damla yağ gördüm onları çıkartıp temizliyeceğim
Ve fınımı kullandım onu temizliyeceğim
Kapanışı ütü ile yaparız

Günaydın Negom,
Allah'ın hikmeti mi diyeyim artık, zaten biz İstanbul'a dondukten sonra çocuk tam hasta oldu. İki günlük tatilde huyu değişti huyu değişti diye kafamı yediler, ben de geçen en son aha alın size huy değişmesi dedim, çileden çıkarıyorlar insanı.
Çok sessizim Nego, sorunum o, aman kalp kırılmasın aman ayıp olmasın diye diye bu hale geldiler zaten. Keske hazırcevap biri olabilseydim.

Senin sütün yeter şifa olsun inşallah
O da bu dünya düzenine alışacak Annesi

Günaydın kızlar.
Hayırlı, bereketli bir hafta olsun, hastalar da şifa bulsun inşallah.
Geçmiş olsun supurgecim.

Senin sütün yeter şifa olsun inşallah
O da bu dünya düzenine alışacak Annesi
İnşallah küçük olması beni korkutuyor yoksa hastalık dediğin gibi gelir geçer inşallah dermansız dert olmasın
Günaydın kızlar.
Hayırlı, bereketli bir hafta olsun, hastalar da şifa bulsun inşallah.

Geçmiş olsun supurgecim.
Sağolasın canım

Günaydın herkese hayırlı sabahlar

Dün akşam misafir ağırladım öncesi ve sonrası bir sürü temizlik yaptım.

Bugün işten eve gelince nevresimleri değiştirip salon perdelerini yıkamak istiyorum.
Kolay gelsin şimdiden

Şimdi burda benden daha tecrübeli annenler var size bir şey sorucam.
3 yaşında kızım var bu yaz çişe alıştık. Tamamen öğrendikten sonra hiç kaçırmadı altına. Ama şu 2 aydır devamlı altına kaçırıyor. Dün kaçırmalara kaka da eklendi. Doktora mı götürsem bi sıkıntı mı var acaba dedim? Ama sıkıntı olsa ilk baştan beri kaçırırdı değil mi?

Koltuk zaten süpüreceğim şallara da bi el atayım iyi olur

İnşallah küçük olması beni korkutuyor yoksa hastalık dediğin gibi gelir geçer inşallah dermansız dert olmasın

Sağolasın canım
Geçmiş olsun canım. İlla hastalanıyolar bu mevsim geçişlerinde. İnşallah çabucak toparlar

Esyalarina bi türlü kiyamayan biri icin cok zor bi ödev olmus bu bknz ben

Ben artık hiç eşarp kullanmıyorum aslında onlar elden çıkarılabilir
Koltukları da supureyim kiz bir şeyler dökmüş
Ama eve gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…