Çay içirim elleşme çok gözüme bataysın bu ara
Gevşetilmeye hiç gelmiyorDün ev süpürülüp silinmemiş sanki
Benimde halen içesim var güneşte pirelerini döken tavuk gibi mayışasım varÇay içirim elleşme çok gözüme bataysın bu ara
Dens ederken test mi voySağolun kızlar sayenizde oğlumla karşılıklı biraz oynadık o arada 1tane de test çözdüm. Kahvem bitsin kalkacağım
Bizim de banyolardaTuvalette niye sigara içiyolar ya
Koku hep bizde iğrenç yaBizim de banyolarda
Aynen balkon var yaniKoku hep bizde iğrenç ya
Yaparım bakalım İnşallah yaniO rutin hani böyle üşüttüğünde sıcak su torbası olur çok dolu olmayan ayağınn altına koy oturduğun yerde.
Eskiden filmlerde sıcak su dolu kovaya ayakları koyarlardı falan o çok doğruymuş
IyyyyyTuvalette niye sigara içiyolar ya
Ortan yok senindeBir ara kendimi Kapı önündeki doğal gaz saatlerinin olduğu kutunun üzetinin tozunu alırken buldumiçini açtım aaaaa orasıda kirli sonra kendime geldim yok artık dedim
O karşımda oynadı ben de arada alkışladım el salladım gönlü olsun diyeDens ederken test mi voy
O karşımda oynadı ben de arada alkışladım el salladım gönlü olsun diye
Ucurumlarda geziyorum negoooooooOrtan yok seninde
İki üç gün önce petek temizliğine geldiler,adamlar gitti odadan bir çıktım leş gibi sigara kokuyor çıldırdım evimde sigara mı içtiler dedim eşime asla içirmem evimde bilir herkes. Yok apartman da içtiler heralde dedi, ne terbiyesizlik saygısızlık ne demek ya çıksın bahçede içsinler şuna bak her yer kokuyor hem korana var virüslü mü nedir apartman içinde maske çıkarıp duman üflüyorlar dedim.Bilmesem kp içiyor diycem ama içmiyordu en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?