Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahveyi az koyuyosundur sulu oluyosa 1 fincana 1 tatlı kaşığı az geliyor bence 4 fincan yaptım mı 4 kaşık + 1 kaşıkta tepeleme ek koyarım

Kahveyi az koyuyosundur sulu oluyosa 1 fincana 1 tatlı kaşığı az geliyor bence 4 fincan yaptım mı 4 kaşık + 1 kaşıkta tepeleme ek koyarım
Bir fincana tepeleme bir buçuk tatlı kaşığı koyuyorum. İki yapınca da telveden içilmiyor. Gecikmiş doğum hediyesi olarak kahve makinası isteyeyim eşimden ben. Hediyeye gerek yok demiştim ama vazgeçtim.

Bir fincana tepeleme bir buçuk tatlı kaşığı koyuyorum. İki yapınca da telveden içilmiyor. Gecikmiş doğum hediyesi olarak kahve makinası isteyeyim eşimden ben. Hediyeye gerek yok demiştim ama vazgeçtim.

Yok ya pes etme yaparsın başka malzeme yok ki ateşi kısık tutuyosun dimi kahve şıp diye olmaz ağır pişeni makbul
Az köpürmeye başladı mı kaşıkla alıp tekrar ocağa koyucan yanlardan kabarıcak köpük tekrar alıcan tekrar bitene kadar böyle olunca sadece sarı köpük olmamış oluyor.
Bi akşam kahve köpürtmece yapalım köpürmemesi imkansız.

Evet kısık ateşte ve en küçük gözde pişiriyorum. Başta güzelce karıştırıp sonra ellemiyorum. Kabarınca köpük dağılımı da yapıyorum. Hay Allah. Bugün deneyeceğim bi bonus.

Oturma odasının halısını süpürdüm kaldırdım
Perdesini makineye attım
Camını sildim
Koltuğu çekip süpürüp sildim
Yerleri sildim
Halıyı serdim perde çıktı onu astım
Koltuk örtüsünü de dün yıkamıştım akşam onu da serdim
Antreyi süpürdüm
Dün yıkananları katladım

Wc banyo temizlenecek
Mutfak toplanacak
Oğlana çorba yapılacak
Ders çalışılacak

Evet kısık ateşte ve en küçük gözde pişiriyorum. Başta güzelce karıştırıp sonra ellemiyorum. Kabarınca köpük dağılımı da yapıyorum. Hay Allah. Bugün deneyeceğim bi bonus.
Bazen kahveden dolayı da köpürmüyor öyle olabilir mi

Taze alıyorum kahveyi ama. Çektiriyorum. Bilemedim nedenini:) bugün bi deneyeceğim uzun aradan sonra
Dene bize de at :) akşam ben de yapayım bari bayadır türk kahvesi içmedim

Ay yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…