Eskiden güzel kahve yaptığımı söylerlerdi ama artık kahve ikram etmeye korkuyorum. Her ne kadar dediğiniz gibi yapsam da, kahve de taze olsa çok sulu kıvamsız oluyor. Köpük zaten olmuyor. Elektrikli cezve de bile yapamaz oldum. Bir kahve sever olarak yaralıyım.
Kahveyi görünce öyle dan diye girdim konuya. Günaydınlar herkese. Güzel, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir gün diliyorum.
Benim bekonun ehli keyif var
Ablamgil içemez onlara çikolatalı yaparım seveler
Çikolatalı kahve diğer kahveden daha köpüklü olur içindeki yağdan dolayı
benim de kötü oluyor, tişikkür ederimKahveyi az koyuyosundur sulu oluyosa 1 fincana 1 tatlı kaşığı az geliyor bence 4 fincan yaptım mı 4 kaşık + 1 kaşıkta tepeleme ek koyarım
Bir fincana tepeleme bir buçuk tatlı kaşığı koyuyorum. İki yapınca da telveden içilmiyor.Kahveyi az koyuyosundur sulu oluyosa 1 fincana 1 tatlı kaşığı az geliyor bence 4 fincan yaptım mı 4 kaşık + 1 kaşıkta tepeleme ek koyarım
Bir fincana tepeleme bir buçuk tatlı kaşığı koyuyorum. İki yapınca da telveden içilmiyor.Gecikmiş doğum hediyesi olarak kahve makinası isteyeyim eşimden ben. Hediyeye gerek yok demiştim ama vazgeçtim.
Evet kısık ateşte ve en küçük gözde pişiriyorum. Başta güzelce karıştırıp sonra ellemiyorum. Kabarınca köpük dağılımı da yapıyorum. Hay Allah. Bugün deneyeceğim bi bonus.Yok ya pes etme yaparsın başka malzeme yok ki ateşi kısık tutuyosun dimi kahve şıp diye olmaz ağır pişeni makbul
Az köpürmeye başladı mı kaşıkla alıp tekrar ocağa koyucan yanlardan kabarıcak köpük tekrar alıcan tekrar bitene kadar böyle olunca sadece sarı köpük olmamış oluyor.
Bi akşam kahve köpürtmece yapalım köpürmemesi imkansız.
Bazen kahveden dolayı da köpürmüyor öyle olabilir miEvet kısık ateşte ve en küçük gözde pişiriyorum. Başta güzelce karıştırıp sonra ellemiyorum. Kabarınca köpük dağılımı da yapıyorum. Hay Allah. Bugün deneyeceğim bi bonus.
Taze alıyorum kahveyi ama. Çektiriyorum. Bilemedim nedenini:) bugün bi deneyeceğim uzun aradan sonraBazen kahveden dolayı da köpürmüyor öyle olabilir mi
Benim de markete çığacağım usta bekliyorum 12 dediler gelmedi1 e kadar toparlayıp dışarı çıkarmıyım acaba deniyim bakim
Tembellik ettim olacak şey değil
Dene bize de at :) akşam ben de yapayım bari bayadır türk kahvesi içmedimTaze alıyorum kahveyi ama. Çektiriyorum. Bilemedim nedenini:) bugün bi deneyeceğim uzun aradan sonra
Ay yapalımYok ya pes etme yaparsın başka malzeme yok ki ateşi kısık tutuyosun dimi kahve şıp diye olmaz ağır pişeni makbul
Az köpürmeye başladı mı kaşıkla alıp tekrar ocağa koyucan yanlardan kabarıcak köpük tekrar alıcan tekrar bitene kadar böyle olunca sadece sarı köpük olmamış oluyor.
Bi akşam kahve köpürtmece yapalım köpürmemesi imkansız.
Mehmet efendi al onunla da deneTaze alıyorum kahveyi ama. Çektiriyorum. Bilemedim nedenini:) bugün bi deneyeceğim uzun aradan sonra
Kızım getiyor ben çok seviyorum diyeMehmet efendi al onunla da dene
Pakette ki mehmet efendi bile diğerlerine göre çok iyi yaKızım getiyor ben çok seviyorum diye
Marketteki kahveyle arada dünya fark var
Burda kahve dünyasından alıyorum onun gibi değil
Onun köpüğü diğer kahvelerden daha çok
Almak zorunda kalırsam Mehmet efendi alırımPakette ki mehmet efendi bile diğerlerine göre çok iyi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?