- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Cok saskinim ücü de temiz9 kasım ödevi
Elektrik düğmelerini silmek
Kirli sepetinin dibini temizlemek
Nevresim koyduğumuz yeri düzenlemek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
mimesis
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@ManyakMisir
@fesang
Yaa onu yerimO karşımda oynadı ben de arada alkışladım el salladım gönlü olsun diye
Sende de benim gibi ya hep ya hiccilik var sanirim?burcun ne? Nerde görsem tanirimPasaklı olacakcaksan en dibi olmalı yoksa
Öyle tadı çıkmıyor
Temiz olacaksanda en dibi bizim ev bitterse komşularınkine başlıyayım
Bardak nasil catlamadi? İlk basta bulasik cikmasin diye yapiyo dedim ama sonra onu da bardaklara paylastirdi aklimda tek soru neden? Güzelim cezvelerimize ne oldu?
Bunu izleyen bonus kahretti
Yaa onu yerimsana da helal
Sende de benim gibi ya hep ya hiccilik var sanirim?burcun ne? Nerde görsem tanirim
Bardak nasil catlamadi? İlk basta bulasik cikmasin diye yapiyo dedim ama sonra onu da bardaklara paylastirdi aklimda tek soru neden? Güzelim cezvelerimize ne oldu?
O degil de yıllar önce icmistim icine ülker napoliten varya ondan katiyodu bi arkadasim. Dehset begenmistim simdi icsem begenir miyim bilmiyorum da
Baska bi arkadasim da direkt türk kahvesi fincanlarini ocaga koyuyodu öyle pisiriyodu. Bi tane normal pisiren arkadasim yokmus yalniz
Çikolatalı kahve köpükğün hilesi köpüklü kahve için çikolota atarlar ama ben kahveyi kahve gibi severim
Bunu izleyen bonus kahretti
Çikolatalı kahve köpükğün hilesi köpüklü kahve için çikolota atarlar ama ben kahveyi kahve gibi severimçikolatalı kahve sevenlerde var içemeyenler için bir arternatif tadını yumuşatır
Sanirim adanalilar hep cay bardaginda iciyomus bonusum ben de bunu duymuştumYa türk kahvesi fincanına kahve su şeker koyup böyle ocağın üstüne direk koyup pişeren gördüm ben kısık ateş çatlamıyor asla.
Ama burda sorun cam ya hadi kısıkta dayandı çatlamadı da çay bardağında kahve içmek nedir ben ona kahrettim
Sanirim adanalilar hep cay bardaginda iciyomus bonusum ben de bunu duymuştum
Yay 'ımYaa onu yerimsana da helal
Sende de benim gibi ya hep ya hiccilik var sanirim?burcun ne? Nerde görsem tanirim
O degil de yıllar önce icmistim icine ülker napoliten varya ondan katiyodu bi arkadasim. Dehset begenmistim simdi icsem begenir miyim bilmiyorum da
Baska bi arkadasim da direkt türk kahvesi fincanlarini ocaga koyuyodu öyle pisiriyodu. Bi tane normal pisiren arkadasim yokmus yalniz
Sanirim adanalilar hep cay bardaginda iciyomus bonusum ben de bunu duymuştum
Eskiden güzel kahve yaptığımı söylerlerdi ama artık kahve ikram etmeye korkuyorum. Her ne kadar dediğiniz gibi yapsam da, kahve de taze olsa çok sulu kıvamsız oluyor. Köpük zaten olmuyor. Elektrikli cezve de bile yapamaz oldum. Bir kahve sever olarak yaralıyım.Yok yaa köpüğün hilesi o değil hile yok tek olay kısık ateş soğuk su ve karıştırmamak.
Arzum okka ile aynı kahveyi yapıyorum o kadar diyim efser
Aha al iste. Ben de yayımYay 'ım
Fincanda pişirilen kahve nasıl içilirdudağın yapıştırırsan yanar beklersende köpüğü gider ne anladım bu işten
Bu arada memnun musun okkadan? Karaca hatır var bir de bir sey daha vardi. Ucunun arasinda kaldim bi ara. En son almaktan vazgectimYok yaa köpüğün hilesi o değil hile yok tek olay kısık ateş soğuk su ve karıştırmamak.
Benim bekonun ehli keyif varYok yaa köpüğün hilesi o değil hile yok tek olay kısık ateş soğuk su ve karıştırmamak.
Olacaklarada katlansınlar atık ne yapalımAha al iste. Ben de yayımen belirgin özelligimiz cunku
1-emir almaktan nefret etmek
2-ya hep ya hicci olmak
3-özgürlügumuzun kisitlanmasindan nefret etmek
Darlamayin bizi karşiim
Şimdiki makineler güzel yapıyorEskiden güzel kahve yaptığımı söylerlerdi ama artık kahve ikram etmeye korkuyorum. Her ne kadar dediğiniz gibi yapsam da, kahve de taze olsa çok sulu kıvamsız oluyor. Köpük zaten olmuyor. Elektrikli cezve de bile yapamaz oldum. Bir kahve sever olarak yaralıyım.
Kahveyi görünce öyle dan diye girdim konuya. Günaydınlar herkese. Güzel, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir gün diliyorum.
O nasıl güzel bir dilekGünaydın hayatın güzel yönlerini gördüğümüz, her gün görüp de kanıksadığımız şükür sebeplerimizi idrak ettiğimiz bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 2948418
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
mimesis
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@ManyakMisir
@fesang
Süvari diyorlar canım o şekildeki kahveye sanayilerde falan da öyle olur bide bazı şehirlerimizde böyle içilir:)çay bardağında kahve içmek nedir ben ona kahrettim
Amin inşallahBöyle yap bari hep güzel puanlar alırsın inşallah
Negocum bugün hastanede Olcam tüm gün şu an hastaneeden yazıyorum kirli sepeti dün temzlendi nevresim yeri de düzenlenmişti9 kasım ödevi
Elektrik düğmelerini silmek
Kirli sepetinin dibini temizlemek
Nevresim koyduğumuz yeri düzenlemek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
mimesis
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@ManyakMisir
@fesang
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?