Düzenli Evimiz & Hayatımız

O karşımda oynadı ben de arada alkışladım el salladım gönlü olsun diye
Yaa onu yerim sana da helal
Pasaklı olacakcaksan en dibi olmalı yoksa
Öyle tadı çıkmıyor
Temiz olacaksanda en dibi bizim ev bitterse komşularınkine başlıyayım
Sende de benim gibi ya hep ya hiccilik var sanirim?burcun ne? Nerde görsem tanirim

Bunu izleyen bonus kahretti
Bardak nasil catlamadi? İlk basta bulasik cikmasin diye yapiyo dedim ama sonra onu da bardaklara paylastirdi aklimda tek soru neden? Güzelim cezvelerimize ne oldu?

O degil de yıllar önce icmistim icine ülker napoliten varya ondan katiyodu bi arkadasim. Dehset begenmistim simdi icsem begenir miyim bilmiyorum da
Baska bi arkadasim da direkt türk kahvesi fincanlarini ocaga koyuyodu öyle pisiriyodu. Bi tane normal pisiren arkadasim yokmus yalniz

Ya türk kahvesi fincanına kahve su şeker koyup böyle ocağın üstüne direk koyup pişeren gördüm ben kısık ateş çatlamıyor asla.

Ama burda sorun cam ya hadi kısıkta dayandı çatlamadı da çay bardağında kahve içmek nedir ben ona kahrettim

Çikolatalı kahve köpükğün hilesi köpüklü kahve için çikolota atarlar ama ben kahveyi kahve gibi severim çikolatalı kahve sevenlerde var içemeyenler için bir arternatif tadını yumuşatır

Yok yaa köpüğün hilesi o değil hile yok tek olay kısık ateş soğuk su ve karıştırmamak.

Arzum okka ile aynı kahveyi yapıyorum o kadar diyim efser

Sanirim adanalilar hep cay bardaginda iciyomus bonusum ben de bunu duymuştum

Yay 'ım
Fincanda pişirilen kahve nasıl içilir dudağın yapıştırırsan yanar beklersende köpüğü gider ne anladım bu işten

Yok yaa köpüğün hilesi o değil hile yok tek olay kısık ateş soğuk su ve karıştırmamak.

Eskiden güzel kahve yaptığımı söylerlerdi ama artık kahve ikram etmeye korkuyorum. Her ne kadar dediğiniz gibi yapsam da, kahve de taze olsa çok sulu kıvamsız oluyor. Köpük zaten olmuyor. Elektrikli cezve de bile yapamaz oldum. Bir kahve sever olarak yaralıyım.

Kahveyi görünce öyle dan diye girdim konuya. Günaydınlar herkese. Güzel, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir gün diliyorum.

Yay 'ım
Fincanda pişirilen kahve nasıl içilir dudağın yapıştırırsan yanar beklersende köpüğü gider ne anladım bu işten
Aha al iste. Ben de yayım en belirgin özelligimiz cunku
1-emir almaktan nefret etmek
2-ya hep ya hicci olmak
3-özgürlügumuzun kisitlanmasindan nefret etmek
Darlamayin bizi karşiim

Bu arada memnun musun okkadan? Karaca hatır var bir de bir sey daha vardi. Ucunun arasinda kaldim bi ara. En son almaktan vazgectim

Benim bekonun ehli keyif var
Ablamgil içemez onlara çikolatalı yaparım seveler
Çikolatalı kahve diğer kahveden daha köpüklü olur içindeki yağdan dolayı

Şimdiki makineler güzel yapıyor

O nasıl güzel bir dilek
Tünaydın kızlarcım
çay bardağında kahve içmek nedir ben ona kahrettim
Süvari diyorlar canım o şekildeki kahveye sanayilerde falan da öyle olur bide bazı şehirlerimizde böyle içilir:)

Negocum bugün hastanede Olcam tüm gün şu an hastaneeden yazıyorum kirli sepeti dün temzlendi nevresim yeri de düzenlenmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…