- 13 Ağustos 2020
- 15.667
- 88.937
- 598
- 32
Yok bize gelmiyo. Alismadık biseyde don durmaz der annemBende işimi şimdi bitirdim. Ama belim koptu çokta iş yapmadımficudum alışkın değil demek
Birde ütü batlatırsam yerinde duramazsınUfak icimi kıpırdattın bak
Yok yaav icat cıkarma simdiBirde ütü batlatırsam yerinde duramazsın
Nevresimim var biraz dinleneyim kalkayımYok yaav icat cıkarma simdi
O hisse dikkat aman arkasi gelir onun bi bakmissin rüya görmüssun bileNevresimim var biraz dinleneyim kalkayım
Kanepeteden eriyen bir halim var şuangittice gevşeyerek yayılan his var üzerimde
Kanepe beni içine cekiyorO hisse dikkat aman arkasi gelir onun bi bakmissin rüya görmüssun bile
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinCenazemiz var bir süre burada olamicam aneanemiz vefat etti pazartesi gnu
gecikmeli geldim başganım. Kumandayı aldım. Kitaplığım düzgün. Sadece tozunu alayım10 kasım ödevi
Kumanda silmek
Kitaplık düzenlemek
Uğramayan hanımlar listeden çıkarıyorum, çıkardıktan sonra geldim deyip bir iki gün görünüp geri kayboluyorsunuz.
Mazeretliler hariç.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@ManyakMisir
@fesang
beni düşündüğün için tişikkür ederimSonrasını yazmadım hadi yine iyisin
Yap canım yap toz iyidirBende toza geri dönüş yapıcam
Mecbur alıştım nefesimi tıkıyor çünkü artık.Keşke ben de buna alışsam bazen burnuma boğazıma yapışıyor sanki o berbat Çamaşır suyu kokuSu
Başınız sağolsun.Cenazemiz var bir süre burada olamicam aneanemiz vefat etti pazartesi gnu
Meğer içindeki Safiyeye yeni ev lazımmışTekrar tekrar okuyup benmi yaptım diyorum
YokKizlar bu camdaki sineklik tel oluyor ya o cikmiyor ya ne yaptimsa cikaramadim. Bilgisi olan var mi
Bende gülüyorum her şeyde beni arıyor doktor görüldü atıyormuş artıkKardeşine güldüm
Allah kabul etsin yemeğinizi şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?