Çok özletti kendini
Evinde rutubet olanlar anlar bizi kardeşimKapıya gelince nefes alıp veriyorum kapıyı açana kadar nefes almıyorum ki kokuyu daha iyi alayım
Ben böğün eşime kızdım diye yemek yapmayacağım. Geçen haftadan beri fırında yemek yaptır diyorum hiç oralı olmuyor. Gün boyu evdeydi.Nego Yaptın mı çorbayı
YaptımNego Yaptın mı çorbayı
Peynir ekmek yesin haketmişBen böğün eşime kızdım diye yemek yapmayacağım. Geçen haftadan beri fırında yemek yaptır diyorum hiç oralı olmuyor. Gün boyu evdeydi.
Eline sağlık annem de severdiYaptım
Ben buna kv nin radarından çıktım diyorumMeğer içindeki Safiyeye yeni ev lazımmış
Bende çok yoruldumDışarda işim vardı yürüdüm baya ne biçim yoruldum koltuğa zor yattım ya
BendensinBen böğün eşime kızdım diye yemek yapmayacağım. Geçen haftadan beri fırında yemek yaptır diyorum hiç oralı olmuyor. Gün boyu evdeydi.
Ona kalsa yer zaten, gerçekten yoruldum artık.Peynir ekmek yesin haketmiş
Başınız sağolsunCenazemiz var bir süre burada olamicam aneanemiz vefat etti pazartesi gnu
Kahvaltıda severdi babam. Birde mercimekli herle çorbası.Eline sağlık annem de severdi
Ben buna kv nin radarından çıktım diyorum
Bende çok yoruldum
Bendensin
Nego çorbayıda merak ettim
3 market gezdim yok birde hafta sonu büyük markette bakayımPerdeleri yıkıyorum ev ondan koktı buram buram. Dışardan gelince yaptığım ilk şey ev nasıl kokuyor diye koklamak
Her gün perde mi yıkasam ne
Tam kış çorbası
Canım o güzel kokuyor ama benim alerjiyi tetikledi ağır geldi maalesef3 market gezdim yok birde hafta sonu büyük markette bakayım
yumoşun liyumu aldım çok güzeeeeeelllll kokuyor
Vanilya bir şey yaptımı malum benim çoçuklarda alerjiCanım o güzel kokuyor ama benim alerjiyi tetikledi ağır geldi maalesefçok güzel o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?