Deli gibi seviyor beni yaGece gece
Şifa olsun:)Yok yok tatlı olmuş zAten
Yaz canımın içi yarin ayva alırım yaparım onu daŞifa olsun:)
Bir de ayvalı tarif var canım annem yapmıştı iyi gelmişti istersen sonra onu yazarım.
Hayatımın emojisi bu Ya
Yaz canımın içi yarin ayva alırım yaparım onu da
Bu be yaww spesial tatlı gibiAyvayı doğra yada rendele bir tatlı kaşığı tereyağında az sotele sonra üzerine bir kaşık pekmez bir kaşık bal ekle ılık ye.
Hem tadı da güzel oluyor seversin:)
Ayvayı doğra yada rendele bir tatlı kaşığı tereyağında az sotele sonra üzerine bir kaşık pekmez bir kaşık bal ekle ılık ye.
Hem tadı da güzel oluyor seversin:)
11 kasım ödevi
Erzak, deterjan vs boşalan kaplarını doldurmak
Sökük, yırtık dikmek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@ManyakMisir
@fesang
@Minikkelebk
S Sifayildizi
Merhabalar11 kasım ödevi
Erzak, deterjan vs boşalan kaplarını doldurmak
Sökük, yırtık dikmek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@ManyakMisir
@fesang
@Minikkelebk
S Sifayildizi
Çok çok geçmiş olsun jesim Allah beterinden korusun. Öksürük için bitkisel bir şurup var bildiğim baya etkili o da istersen onu da bir deneCanlar ben geldimkarantinadaydık biliyorsunuz ben fenalaştım baya test negatif ama gün geçtikçe kötüleştim en son geçen hafta hastaneye yattım göğüs hastalıkları doktoru tedavi uyguladı biraz iyileştim. Eve geldim ama kemiklerim bile kırılmış gibiydi. Allah düşmana vermesin yemin ederim öksürmekten boğazım patlıyordu. Yan yatıyorum krize giriyorum resmen oturarak uyuyordum. Allah esirgesin. Şuan daha iyiyim ama bildiğiniz dayak yemiş gibi tüm kemiklerim sızlıyor. 4 test verdim bu güne kadar hepsi negatif. Akciğer filmi iltihaplı ama oda corona olduğu net değil. Saçma sapan bir hale düştüm. En son paramla değil mi allah aşkına beni yatırın ve solunum desteği verin ölüyorum dedim. Boğaz enfeksiyonu olmuşum. Hala öksürüyorum ara ara. Ne bileyim ya sanki yıllar süren bir savaştan çıkıp gelmişim yanınıza . Çok şükür yine de bin şükür.
Çooooook geçmiş olsunCanlar ben geldimkarantinadaydık biliyorsunuz ben fenalaştım baya test negatif ama gün geçtikçe kötüleştim en son geçen hafta hastaneye yattım göğüs hastalıkları doktoru tedavi uyguladı biraz iyileştim. Eve geldim ama kemiklerim bile kırılmış gibiydi. Allah düşmana vermesin yemin ederim öksürmekten boğazım patlıyordu. Yan yatıyorum krize giriyorum resmen oturarak uyuyordum. Allah esirgesin. Şuan daha iyiyim ama bildiğiniz dayak yemiş gibi tüm kemiklerim sızlıyor. 4 test verdim bu güne kadar hepsi negatif. Akciğer filmi iltihaplı ama oda corona olduğu net değil. Saçma sapan bir hale düştüm. En son paramla değil mi allah aşkına beni yatırın ve solunum desteği verin ölüyorum dedim. Boğaz enfeksiyonu olmuşum. Hala öksürüyorum ara ara. Ne bileyim ya sanki yıllar süren bir savaştan çıkıp gelmişim yanınıza . Çok şükür yine de bin şükür.
Bugün rüyamda incecik böyle bir kadındım kırmızı elbise giymiştim
Bugün rüyamda incecik böyle bir kadındım kırmızı elbise giymiştim
Hayra yorayım zayıflıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?